Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbo03
őstag
Hellosztok!
Adott két gép ami megszeretném itthon osztani az adls-s internetemet egy crosslink kábel segítségével. Összekötöttem a 2 gépet a főgépen ami a szerver lenne 2 hálókártya van. De sehogy nem akar összejönni. A vezérlőpultban mikor rámegyek h otthonni vagy kisebb magánhálózat létrehozása után megyek végig a potntokon, de ahol kikéne választanom a kapcsoltatot nem engedi. Ezt a hibaüzit dobja:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/080614/1051761032n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Jah mind a 2 géppen telepítve vannaka hálókártyák.
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Üdv,
Norbo. -
Norbo03
őstag
Itt a link még1szer. A hálókártyák biztos jók mert akármelyikre kötöm a netet müködik. dirverek tuti felvannak telepítve. Az a baj h a kábelt nem tudom h jó-e mert amikor összekötöma képt gépet nem világit ki egyik hálókarinál sem a led illetve TC-be se látja két gép egymást. UTP/Crosslink kábel vettem.
-
Norbo03
őstag
Tuti jó mind a 3 háló kari mind a 3mal müködik a net. Néztem neten képet a cross kábelrről ugyanolyan mint amit én vettem tehát a kábel is jó akkor evlieg. Amugy a két gép közül az egyik az ami az adatlapomon vana másik pedig egy Pentium 3-as 1.0 GHZ-s, 256MB SDRAM, Riva TNT 32MB-s videokaris gép és a hálókártya is az akkori időkből van benne, de müködni müködik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App