Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
McKane
senior tag
Üdvöletem és Boldog Nyulat!
KÖSZÖNÖM!!
Már csak az lenne a kérdésem, hogy az inviteles netszerződés szerint az azonosítóval /felh.név és jelszó/ egyidőben csak egy bejelentkezés lehetséges. Azonban amit adtál leirást,követtem és sikerült,azonban mint laikus én nekem az esett le a szerződésből,h, csak egyszerre az egyik gépen egyszerre van net, és nem kell feljelentkezni a netre,automatán fellép,miután bekapcsoltam a gépet/gépeket. ez így szabályszerű?
Üdvözlettel: McKane
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
Elindítassz két nagy letöltést, akkor nem úgy fog lejönni, hogy előbb az első teljesen, utána a második, hanem egyikből is egy csomag, másikból is egy csomag. Egyazon időpillanatban sokat is kiszolgál, mivel nem fejeződik be az egyik kiszolgálása, mielőtt a másik elkezdődne.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
pigsty
aktív tag
Hú, köszönöm szépen.
Rendeltem 15m CAT5-t, az szerintem bőven elég lesz.Van egy olyan vezetékem, hogy feleakkora a most használt UTPhez képest, 4 kábelből áll, a színek sorrendben: sárga-zöld-piros-fekete
ez milyen kábel? Ezzel nem ment a két gép összekötése, gondolom nem is menne.Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.
-
pigsty
aktív tag
-
Veron
addikt
hi!
a keresztkötést nem néztem, nem hinném. pingelni nem lehet a routert, mert azt írja ki, hogy nincs kapcsolat. a DNS jól lehet beállítva, mert a másik közben ugyanezen a routeren működik. bevallom a LED-re nem emlékszem."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Veron
addikt
Hi!
Auton vannak, azaz a IP-t a router osztja ki DHCP-vel, ahogy a DNS-t is az tárolja, mivel az tárcsáz. az átjáróra természetesen be van állítva a router IP-ja. Ugyanezekkel a beállításokkal működik a másik gép, valamint Wifivel egy laptop, de ez a gép nem megy. csak akkor, ha a router kiiktatva használom.
már másik hálókártyával, és másik kábellel is próbáltam, de úgy sem jó.[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Veron
addikt
igen, bocs ezt nem mondtam. egy kb. 5 éves darabról van szó. én is valami ilyen router-hálókártya ellentétre gondoltam. milyen beállítás teszi ezt lehetővé? mert most hirtelen nem tudom mit kellene ehhez átállítgatni.
(csak az a baj ezzel a megoldással, hogy egy másik hálókártyával is néztem, és azzal sem volt jó. de tény, hogy ez is egy jó régi darab volt.)"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
dr.bubo
őstag
Vezetéken akarja a rácsatlakoztatni a xbox-t és más eszközöket. Akkor olyan kell neki, ami simán kliensként csatlakozik a meglévő routeréhez. Szerintem ez jó neki és nem is drága. [link]
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
nagyúr
Köszönöm a választ Bár nekem egyelőre ez egy kicsit "kínai"
dr.bubo: amit linkeltél, azt hogyan kell összelőni? Egy Linksys WRT54GL lenne a másik "áldozat". Egyébként igen, az lenne a koncepció, hogy a másik helységben "vezetékes" internet csatlakozási lehetőségek legyenek.
-
Veron
addikt
Hi!
közben megnézettem haverral a LED-eket, és kiderült, hogy a rossz gépnél állandóan világít a LED, ha be van dugva a kábel a hálókártyába. a jó gépnél rendeltetésszerűen, csak akkor, ha van adatforgalom a router és a gép között, a rossznál meg akkor is, ha ki van kapcsolva a gép, de be van dugva a kártyába."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
-
atti_2010
nagyúr
Köszi, sajnos úgy is volt még szenvedek kicsit, holnap kapok egy rutert habár a fájlmegosztást lehet nem oldja meg.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
wlan1szit
csendes tag
szia!
Köszi a választ, de a FON-nal az a problémám, hogy az olyan dologért kér el pénzt, ami nem ér pénzt. Egy újabb lopás. Az én elképzelésem az volna, hogy ahhoz bárki hozzáférhessen, a szabad-hozzáférésű, azt hiszem ezt jelenti. De nekem csak egy program kellene, ami ezt vezényli és folyamatosan irányítja. Az internet rendőrség pedig nem, nem zavar, ugyanis nem mondta senki, hogy én ültem azon lakcím alá befutó internettel ellátott számítógépek előtt. A családommal szemben pedig nem tanúskodom.
Tehát csak egy program kéne, amivel két megosztási szálat hozok létre a wi-fi routeremből, aminek az egyike kóddal védett, a másik meg semmilyen formában nem védett, de maximalizáltan 10%-ig korlátozott.
-
jahatpersze
aktív tag
Döntsd el te:
http://kepfeltoltes.hu/view/090711/S6300396_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090711/S6300397_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090711/S6300398_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090711/S6300399_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090711/S6300400_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Alex91
félisten
Valoszinuleg a D-Link pont azt csinalhja, mintha kozvetlenul a PC USB-jere lenne kotve a cucc. Ezert nem kell a PC-re kotni .
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
törölt tag
Tesztoldalakon több fázist nem nagyon tesztelgetnek, de a fórumban mindig ott anyázik mindenki, hogy nem megy. Amúgy elég sok ház többvázisú. A miénk is 3...
Csak nem értem, hogyha 1 gyártó és a hivatalos szabvány honlapján is azt írták, hogy kiküszöbölték a problémát. A tapasztalatok viszont nem ezt bizonyítják. Hát akkor lehet inkább a népnek hiszek, mint ezeknek.
Azt sem értem, hogy tudna kommunikálni két külön fázison. Mert azok közt elvileg csak a 0 a kapcsolat. Ott meg elvileg nem kéne menni áramnak (adatnak).Azt hiszem marad a jóöreg wifi, ott legalább nincs meg az az esély, hogy hoppon maradok.
[ Szerkesztve ]
-
menalcas
őstag
Az előző 3 választ nem igazán értem miért is kell firtatni a kábel hibátlan hisz mint mondta a 2 gép látja egymást, mármint a kapcsolat megvan csak valiért ez a ..... azt írja hogy korlátozott de hogy mi a tökömért azt nem tom, valamilyen beállitás hibádzik de mivel nem nagyon értek a hálózatépitéshez így itt megkérdeztem, a kapcsolat sebessége 1 gigabit azt mind a 2 vezérlő felismerte egyből.
"Egyébként IP címek, átjáró,..., TCP/IP over NETBIOS rendben ?)"
Itt konkrétan mit nézzek? a protokolok fel vannak telepitve mi egyebet kéne még csinálnom ?
Kövezzetek meg tudatlanságomért, de anno vagy 3 éve mikor lanozgattunk elég volt ennyi gépek összedug protokolok fennt voltak és ment a hálózat, de mint mondtam annyira nem vágom ezért érdeklődök ittAz élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Teasüti
nagyúr
állítólag típushoz tudnak valamit állítani a központban
Heh?? Mit csinálnak...?
Ez új. Szvsz semmit. Minden szabványba van foglalva. Csak a hálózatot tudják ellenőrizni, a technológia az adott.
És mégis mit lehet állítani? És egy routerhez?? Modemhez talán a vonali kapcsolaton... De routerhez?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest