Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bviktor93
tag
válasz Anonymusxx #9380 üzenetére
Szintén... Már napok óta. Ma pl. már be sem tudok lépni, múltkor is csak valami 10 perc után sikerült.
Más nem tapasztal hasonlót? -
bviktor93
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség/felvilágosítás kellene:
kb. 2 hete igényeltem webkártyát.
Internetbank belépéskor meg is jelenik, utaltam is rá próba jelleggel pár száz forintot, rögtön rá is került.
Viszont a bal oldali menüből kiválasztva a "webkártya adatok"-at azt írja "webkártya adatok nem találhatóak", mintha nem is lenne.
Hogy tudnék most akkor ezzel online fizetni? Valamit én nézek be, vagy ez így olyan mintha nem is lenne ilyen kártyám? Vagy az OTP-ben rontottak el valamit, vagy több időnek el kell még telnie (több, mint 2 hete igényeltem)?Előre is köszi.
-
bviktor93
tag
válasz dptrsk #10060 üzenetére
őőő... ezt nem teljesen értem, de szerintem igen.
Ha belépek a "számlák áttekintése" fogad és itt a "bázis számla" ami már régóta megvan, és itt megjelent a "Bázis WEBkártya számla", utalni is tudtam rá.
Viszont elvileg a "Betéti kártyák, hitelkártyák" -> "Webkártya adatok" alatt kéne látom mindenféle adatát, mivel ugye fizikailag nem létezik. Itt a legördülő menüből ki is tudom választani a számlaszámát, rányomok hogy elküld, és egy SMS-es megerőítés után azt mondja, hogy "Webkártya adatok nem találhatók".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest