Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz localhost #5026 üzenetére
Tudom, de ahogy elnéztem, már megoldódott a probléma. Kíváncsi vagy még valamire?
Egyébként láttam az #5009-et is, félreértetted a kérdésemet: hogy kapcsolódik az "Opera böngésző" topichoz ez a kérdés? Szóval csodálkoztam, hogy ezt a kérdést miért itt tetted fel, miért nem priviben.Sk8erPeter
-
Penge_4
veterán
válasz localhost #10410 üzenetére
Elsőre: Állapotsávon bal alsó sarokban kis kilométeróra ikonra klikk-> Configure -> állítsd át kikapcsoltra és alul vedd ki az értesítőből a pipát.
Másodikra: [link]dqdb: Igaz, viszont a Turbo túl agresszív még mindig. Talán a 11-ben megéljük, hogy végre azon is enyhítenek, akárcsak a beépített torrentkliensen. Bezzeg ha a userJS-eket és userCSS-ket népszerűsítenék ennyire...
Az a baj, hogy hiába akarnak jót, valahogy nem igazán tudnak felhasználói fejjel gondolkodni. A legtöbben nem fognak guglizni meg kérdezni fórumon, telepít, nem megy, kattint kettőt, még mindig nem megy, uninstallál.
A helyesírás-ellenőrzőnek illene a telepítés nyelvén aktiválódnia. A Turbo-nak pedig illene kikapcsolva maradni és maximum egy kis popupnak megjelennie, hogy ha lassú (tényleg lassú) a neted, akkor próbáld ki.
[ Szerkesztve ]
-
Penge_4
veterán
válasz localhost #10414 üzenetére
Mivel 10.10-et használsz, így a bug esete nem merül fel (mivel a 10.5x Linuxra még hivatalosan béta, nem hivatalosan pre-alfa).
Amit le írtál az alapján 100%, hogy a Turbo be van kapcsolva, vagy a böngésző úgy érzékeli, mintha be lenne, mivel a képek rossz minőségűek, ráadásul a Turbo környezeti menüje is ugrik fel, mert csak abban van "Képek újratöltése jó minőségben" menüpont.
A bevezetőd alapján pedig most próbáltad ki az Operát, tehát kétlem, hogy a profilod a sok upgrade miatt problémás lenne. Ha biztosan ki van kapcsolva, akkor töröld a profilodból az operaprefs.ini fájlt és indítsd újra az Operát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest