Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz fokukac #49461 üzenetére
Cseréld a WR1043ND-t egy WDR3600-ra.
Nekem is kb. az 5 GHz és a gigabites LAN (meg az USB) miatt volt a váltás Linksys WRT160N-ről.
A fogak miatt részvétem.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bandus
veterán
részvétem :/ megnéztem, október 22. óta 155k-t hagytam a fogorvosnál, és fél órája kellett kérnem egy időpontot holnap reggelre, mert rettenetesen fáj az egyik tömött fogam. remélem megúszható a gyökérkezelése, mert nincs kedvem egy elhalt valamit hordozni a számban
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
tildy
nagyúr
Nekem alkalmankent minimum 12-16 ezer. ( 3-4 havonta biztos megyek fogorvoshoz) . Inkabb ossze sem merem szamolni, mennyiben van az elmult 5 evben ( raadasul mint mondtam a vampirfogamat is ki akarjak huzni )
Erre jon meg majd fogszabalyzas, illetve enis durvan csikorgatoma fogaim, szoval lehet arra is valami.De ami sziven utott, az a fizikoterapia itt. Alkalmankent 50 font, minimum 11 alkalommal voltam ....
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest