Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz szőröscica #49322 üzenetére
+1.
8x nálam is marad jó darabig még, ha bírja. Tulajdonképp amire köll (telefon, ebay, gmail, minimális net), arra tökéletesen elég.
Mondjuk amúgy is spórolni kéne, úgy fest, nagy garázst veszek.Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
válasz szőröscica #49334 üzenetére
Itt Koan szól, fóti keserű méz van a hűtőben, de amúgy az érzés átjön
Same rules apply!
-
-
EQMontoya
veterán
De az Opteronokhoz pl kapsz ECC-t.
Amúgy meg mire kell nagy single-thread teljesítmény? Ha fordítani akarsz, vagy komolyabb alkalmazásokat futtatni, akkor az úgyis több szálon megy, kivéve mondjuk a linkelést.
Ha az előző nem teljesül, akkor nem gépet, hanem fejlesztőt kell cserélni.Kukac: vegyél egy Bosch Ixot vagy valami hasonló játékgépet (Makita is jó), nekem is az van 5 éve, és percek alatt lehet vele összerakni ikeás bútort, szervert, notit, stb.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
válasz parandroid #49387 üzenetére
Én '98 körül kaptam egy akkori viszonyok között komolyabb (4 gomb, ébresztő, stopper, visszaszámláló, stb) Casiot, megvan a mai napig. Mondjuk egyesekkel ellentétben én nem hordom.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
Azért a lakás és egy valamilyen autó közlekedési célra szerintem magasabb prio bárkinek, mint egy drága óra. A sportautós analógia szerintem is rendben van, mindkettő luxuscikk. Egy lakás és egy családi autó reményeim szerint még nem az.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
A Chromeban mióta extension a user agent spoof?
Komolyan az az érzésem néha, hogy visszafelé fejlődik ez az iparág.Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
Metrófelújítások óta BP-n is van lift 2-es és 4-es metrók vonalán, combino alacsony padlós, sok busz- és trolivonalon is járnak alacsonpadlós buszok, annyira nem rossz a helyzet.
7-es busznál járnak régi Ikarusok is, szóval lehet, hogy meg kell várnod a 2. buszt, de jár alacsonypadlós bőven.[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
Osztán ezt így mégis hogy? Meg miért?
Amúgy upcom van, nem érint, csak abszolút nem értem.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
válasz fokukac #49502 üzenetére
Fel kell szabályozni a tárcsát, az megoldja. Ha megint előjön, akkor viszont rá kell nézni a fékre rendesen.
Az tud okozni félrekopást, ha a nyereg és a tárcsa nem teljesen párhuzamosan áll, ekkor a tárcsának ugye egyik felén az egyik oldalt, másikon a másik oldalt lesz erősebb kopás, aztán persze rázni fog.Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
Minden politizálási szándék nélkül: A jó büdös k.. anyátokat, azt!
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
válasz adalbert1 #49519 üzenetére
A tartósság szerintem inkább márka, mint mosás függvénye. Olympok, Hilfigerek eddig elég tartósnak bizonyultak, az ennél olcsóbbak viszont kevéssé.
A vasaláskönnyített sokat nem ér szerintem, viszont ami abszolút vasalásmentes Hilfigerem volt, az tényleg olyan volt, hogy mosás után kiraktad válfára, és utána fel lehetett venni reggel. Egészen addig megőrizte ezt a tulajdonságát, ameddig kedves párom ki nem mosta véletlenül 90 fokon.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
De mondjuk 2db x5670-es cpu-val szerelt workstation valószínűleg harmadából-negyedéből kijön, ott már single-thread kraft is van, stb.
Én valami ilyesmit vennék...Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
válasz Tothgera30 #49540 üzenetére
Abszolút nem sok ilyen tempónál ilyen pici motornak. Még az IS-ben is csak ~145km/h a 4k-s fordulat.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz fokukac #49548 üzenetére
Legközelebb:
-Felvenni, megkérdezni, hogy miben segíthetsz.
-Kettő perc után kiderül, hogy semmiben.
-Hétfőn elszámoltatsz egy hétvégi, éjszakai túlórát, mert hogy céges hívás volt.Kapsz egy kis lóvét, aki pedig aláírja kényszerűen a 10 ropiba kerülő telefonfelvételt, az szólni fog a túloldalra, hogy ezt ne...
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz fokukac #49560 üzenetére
Murphy adója. Ha van ilyened, nem fog kelleni, de nyugodtan alszol.
Egyébként tuti, hogy valami gebasz van, nem tud autópályás utazásnál lemerülni egy akku. Valószínűleg kilehelte a lelkét. A másik eset az lenne, hogy döglött a generátor, de az erősen meglepne, nem hullanak azok olyan könnyen.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
válasz Tothgera30 #49569 üzenetére
Pedig a szerződés és a törvények dinamikus értelmezése csak addig működik, ameddig ezzel mindkét fél jól jár. Ha ezzel valaki visszaél, akkor utána nincs más, mint ragaszkodni a betűhöz kő keményen.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
válasz fokukac #49571 üzenetére
Nem lehet, hogy csak a saruk lazultak le, és nem azért nem indult, mert az akku lemerült, hanem mert nem folyt elég áram?
Nem volt egy kattanás a sikertelen kísérlet után, ami után áram sem volt, mint amikor lecsapod a biztosítékot a lakásban?
NoLF:
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
Same rules apply!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest