Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
Mi zoknicsipeszt használunk, egyszerűen már kész volt mindenki a keresgetéstől.
Véletlen rákattintottam arra hogy privát és közölte velem hogy magamnak nem küldhetek...pedig olyan jó lett volna....
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Verus
senior tag
válasz Bubu79 #21566 üzenetére
Ha éppen egyedül érzem magam, akkor írhattam volna magamnak egyet-egyet
De jó dolog lenne, jegyzetelhetnék itt is.
rarri: gyerekek mellett mindez oké, de nálunk nincsenek gyerekek és mégis nyoma veszik sokmindennek.[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Verus
senior tag
-
Verus
senior tag
Elmentem a boltba és nem volt semmi amit akartam....
-
Verus
senior tag
Esőmentes,szép, jó reggelt Mindenkinek!
-
Verus
senior tag
válasz PazsitZ #21903 üzenetére
Nem, nem.
"Miskolc mindig várni fog...."
Bár ez nem hülyeség, elmegyek időjárásjelentőnek, úgyis búgó hangom van.Én meg az energiaital, keksz kombómat.
Mikuka: Az kicsit még odébb van, sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
Először a főnök asszisztensénél.
Egyébként ha leveszed a válláról a feladatokat, akkor imádni fognak. Gyors munkavégzés, szorgalmasság, gyakorlatiasság, kedvesség és mosoly. Én így csináltam.
Mostanra szinte egyedül viszem a cég dolgait, megbízhatónak kell lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz Racecam #21938 üzenetére
A velem egykorúakhoz és hasonló lakhelyűekhez képest nincs okom panaszra, viszont ha Pesthez hasonlítom, akkor siralmas, ott más számok lennének a végzettségemhez párosítva.
De azért bútorozzunk.Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Verus
senior tag
Juhu...újabb gépet kell beüzemelni a hálózatba.
-
Verus
senior tag
válasz bolondember #21959 üzenetére
keretösszeg, az amit az ajánlat vagy költségvetés nem haladhat meg.
-
Verus
senior tag
Mi itt van ma? felkavart lelkek, szomorkodás....Örüljünk már valaminek nna
-
Verus
senior tag
válasz Bubu79 #22312 üzenetére
A keresztútig mindennap eljutsz,
Senki nem vár, nem jön eléd.
Haza mennél, de nem kérnek belőled,
Azt üzenik, maradj ott, hol eddig lehettél.Csak menj, sok hosszú év vár rád,
Sorsunk egybeforr, menj, vidd tovább!
A hajnal ágyat bont neked,
Megpihen rajta kemény fémszíved.Kazimír: Bikavér, Leányka ki ne maradjon
-
Verus
senior tag
Jó reggelt!Most ébredtem Olyan jót aludtam meg olyan jó az idő meg olyan jó meleg van meg olyan jó hogy ma hozzám is eljön a fodrász.....
-
Verus
senior tag
Itt jó az idő, jó a bor, jó a beszélgetőpartner....Mi kell még?
Szia Bubuka! Hogy vagy jól vagy?
-
-
Verus
senior tag
válasz Bubu79 #22509 üzenetére
Ha tudnád....Pénteken is fekve csúsztam be az asztal alá hogy hozzáférjek a szünetmenteshez....Erre megkérdezték volt-e autószerelő a családba?Katica: Valószínű...Tanulhatok a cégnél lévő emberkéktől.... Vagy nagyon hülyék vagy szexmániások.
-
Verus
senior tag
Nem vagytok ma túl termékenyek.
-
Verus
senior tag
válasz Bubu79 #22580 üzenetére
Hát nem tudom mi van. Semminek nem tud örülni, pedig Te aztán kitettél magadért rendesen. Tudom, hogy csak jót akarsz neki, de mégsem akarja....Hajjajj, nehéz dolog ez..
-
Verus
senior tag
Fontos kérdés:
Juliska az erdő túlszélén lakik és saját erejéből nagyon sokáig tartana az út Jancsiig, ezért Jancsi küldene érte egy lovaskocsit. De Juliska makacs lány, és szereti maga intézni a dolgait.
Elfogadható-e a lovaskocsi?Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan vehetsz használt okostelefont rizikó nélkül?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Apple Watch
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
- Lenovo G505 alkatrészek
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest