Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz Sirandrish #899 üzenetére
Hívd annak, ha annak akarod...itt élek és kész...
Igen, a Mocis az Univerzum földszintjén található ~ a Kareoke bár alatt...
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
A topik kissé megnyirbálva, kérlek benneteket, hogy a magánéleti részleteket privátban tárgyaljátok meg, ne offoljatok szét ezzel egy találkozós topikot. Ha midnenáron úgy érzitek, hogy ez a közösségre is tartozik, akkor még mindig ott van a Nyíregyi topik.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
escie
őstag
helló!
elég hangulatos buli szokott lenni.
no, ne ilyen ereszdelahajam stílusú(mondjuk az enyém ismét 3mm, szóval megfogni sem lehet), de megy a sztorizás, hülyéskedés, ahogy kell. van, hogy exotikus hardverek is megjelennek, hogy valami ON téma is legyen, de jórész az OFF van terítéken.
néha az ifjabbak fogócskáznak egy kicsit, persze csak a létesítményen kívül, vagy nem is tudom, mi volt múltkor az a rohangálás.
ha van kedved, gyere nyugodtan, legfeljebb azt mondod, ha elég volt belőlünk, hogy pá, és hazamész.
de nem szokott senki úgy hazamenni, hogy unatkozott, általában a busz, vagy egyéb külső tényezők miatt oszlik a társaság.I'm back, baby!
-
biga
őstag
Ehhh... Emlékszem én olyanra is, hogy a kocsma zárt be alattunk stb
No, míg szerveződik ez a tali, én lassan elkezdem szervezni a LAN-partyt is. SAMY-val július elejéröl beszéltünk, mint neki szóba jöhető időpont. (Annyi lehet, hogy nekem is kell még az elkészüléshez, mert még - bár a bekábelezés már kész van - az áram még nincs bekötve (SAMY nincs véletlenül valamikor valami sörözéssel egybekötött villanyszerelési kedved errefelé? )) Mivel feltételezem, hogy mindenki XP-Pro-val készül, ezért maximum ugyebár 10-en lehetünk, ha ennél többen akarunk lenni, akkor plusz gépet kell szerezni mondjuk egy 2k3 serverrel. Ez csak szükség esetén jöhet szóba). Hirtelen ennyi...''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
sharpapa
senior tag
válasz Sirandrish #893 üzenetére
Hummerdikk örökösföldi...
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
Sirandrish
legenda
válasz sharpapa #914 üzenetére
de ő sehol sincs..legalábbis nem emlékszem hogy mostanába hozzászólt volna valamihez..de azért köszönöm a felvilágositást
Más: Azthittem a MOD akciója után behallt a topic..de örömmel látom hogy nemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bencom ™
őstag
válasz Sirandrish #917 üzenetére
amíg van miről beszélgetni (tali) addig menni fog, ha másról beszélgetünk, befagyasztják, ez így működik
Biga: akkor nem tudsz majd nekem szerezni egy kölcsöngépet a lanoláshoz? -
Sirandrish
legenda
válasz Bencom ™ #918 üzenetére
Hát jólvan csak az akciót követő néhány órában semmi nem volt azeőttmeg elég rendesen mozgott a topic...visszatérve a talira..remélem eltudok menni de sajna még semmit se tudok biztosan
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sianis
addikt
Ha tényleg leszünk annyian, akkor felajánlom egyik gépemet (Cerka 2k, 256 MB ram, 80 GB HDD) szervernek. Jelenleg Gentoo megy rajta, de gondolom nem nagy étvágyú a drága 2k3 server, és akkor ugye mehetnek rajta a dedikált szerverek is... Csak szóljatok előre, hogy akkor készítsek helyet a sok cuccnka rajta...
Amúgy Lan-Party helybiztosítónak -
biga
őstag
Én is épp azon gondolkodtam, hogy valami hasonló gépet beállítani szervernek akkor is, ha esetleg nem lennénk annyian. Gyorsabb minden vele. Bencom: ha tudok is szerezni valami szervernek valót, az játszani biztosan kevés lesz Játékgépet sajnos nem tudok szinte biztosan szerezni...
''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
sharpapa
senior tag
válasz Sirandrish #917 üzenetére
Mer csórikámnak a mutter kikötötte a netet, de asszem hamarosan lessz. Aguzstusra biztosa.Szivesen
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
biga
őstag
Lehet, hogy nem kell feláldoznod a gentoodat erre a célra Anyám gépét lehet, hogy elhozom, belehajítok egy vinyót, arra egy csupasz 2k3 szervert és ok. Ugyan csak egy 915-ös integrált lapja van, de 3GHz-es P4, talán 1GB RAM ilyesmi Szervernél a VGA úgy is csak addig érdekes, míg a menü el nem indul
Más: kiegészítem a tudnivalókat!
- Roh@dtul bízok benne, hogy ez az özönvízszerű folyamatos eső mindenképpen elfelejtődik akkorra. Ezt alapul véve, a következő program jöhet szóba:
Mondjuk pénteki napon összegyűlünk (az órát percet, másodpercet még majd pontosítjuk), a gépek és a hálózat belövése céljábol, illetve a szóba jöhető játékok összelőjük (a listát is majd megbeszéljük). Este egy könnyed szalonnasütés/flekkensütés stb. (ja és sör/bor/pálinka) keretében felkészülünk a hosszú hétvégére . Másnap reggel miután kikúráltuk a másnaposságunkat (esetleg szóba jöhet a kutyaharapás és a szőre ugyebár ) szorgalmasan várjuk a késve érkező lúzereket , illetve bemelegítünk a kezdésre (nem mintha lenne esélyetek ). Innentöl csak a fantázia szab határt a programnak (kaja bográcsban stb készült ezmegazok tömkelege) teljesen mondjuk vasárnap délutáni/esti táborbontásig.
Ha valakinek alternatív elképzelése van, az ossza meg. (Slax, te meg igyekezz azzal az árral, tudjuk, hogy csak kifogásként mész folyamatosan védekezni )''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
Slax
senior tag
Rajtam nem múlik. Igaz, holnap már kezdődik a kaszálás is, de ez nem akadály. Ha bejön az előrejelzése a cégnek, akkor itt jún 7-én tetőzik, időjárástól függően talán 1 héttel (vagy kettővel) később le is fújják a készültséget. Kis szerencsével. De legalább a guba is gyűlik addig a bérszámfejtésen .
[Szerkesztve]''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
Sirandrish
legenda
-
biga
őstag
Ja, a szállásrol nem beszéltem: aki már járt nálunk, az tudja, hogy van az udvarban egy lakókocsi, ebben 5 ember fér el (ez az I. osztály ). Kb. 2 ember elfér a lányom szobájában (párok előnyben, ismerve az ágy méretét, bár szivacs is van, a földre ), 2 az étkezőmben (bár ez tartalék megoldás, mert ez a helyiség átjáróház, nem hiszem, hogy pihentető, ha mindenki itt megy keresztül, míg alszol ). Ez eddig 7 kényelmes hely. Most jön a II. osztály: sátor az udvarban, polifoam lap bárhol (mondjuk pince, padlás, tűz mellett, kutya- és csirkeól stb.). III. osztály: rádölve a saját billentyűdre álomba sírod magad azon bánatodban, hogy legyőztelek .
Még gondolkozok egy osztályon aluli megoldáson is....''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
sharpapa
senior tag
válasz Sirandrish #927 üzenetére
már mint hogy rád? akkor
Más: annyi szót fostok ember, egy napig nem volt netem, azt már is a fél nap az olvasással ment el..."Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
biga
őstag
Lista eddig:
- SAMYka
- Montesz
- Sianis
- (még egy srác, de ő még nem regelt PH!-n)
- Slax
- szerénységem
Még valaki?
Jó léenne a számba jöhető játkokat is sorolni. Eddig szóba került:
- UT2k4 (kötelező gyakorlat)
- CS
Javaslom még:
- COD2
- AvP2 (csak erős idegzetűeknek )
hirtelen ennyi jut eszembe.
További ötleteket várok.
[Szerkesztve]''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
Sirandrish
legenda
Nah fijuk jányok..megvan a vizsgám
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
SAMYka
senior tag
Erősen javasolnék még egy Far Cry-t is. A multkor nyomtuk LAN-on és eszméletlen kemény. A COD-ot is csípem de szerintem a FC lanon jobb.
UT2K4-ben meg úgy is mennem kell egy menetet 1:1-ben
Na most az egyszer az asszonyra hagyom a döntés jogát. Úgy is ott fogok aludni ahol rámjön az álom Szerintem ágyhoz nekem nem sok közöm lesz. Majd viszek én is saját széket (2-t is ) és nem lesz gond az alvással.
[Szerkesztve]PH! Tábor - ...mert megérdemlem...
-
Skót
aktív tag
Nos én is szeretnék menni, de ez erősen függ attól, hogy hogyan sikerül az érettségim és hogy mennyi pontom lesz és hogy ezzel felvesznek-e
Mindez júl. elejére már ki fog derülni
Meg persze szülőket is puhítani kell de egy fullötös érettségivel meg egy egyetemre felvétellel egyszerű lesz (Ha lesz...)"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"
-
biga
őstag
Akkor bővítem a listát:
Lista eddig:
- SAMYka
- Montesz
- Sianis
- (még egy srác, de ő még nem regelt PH!-n)
- Slax
- Skót
- szerénységem
Még valaki?
- CS
Javaslom még:
- COD2
- Far Cry''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
Skót
aktív tag
talán a Heroes is szóbajöhetne? (most nagyon tetszik)
vagy serious sam second encounter?
lehet még ''külsőst'' hozni? mert haverom olvasgatja a ph!-t talán regje is van, de nem igazán szólt még hozzá, talán csak néhányszor, viszont ő is jönne, ha lehet (alszunk egy sátorban amit viszek)"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"
-
biga
őstag
Elvben jöhet, még nem vagyunk tizen. Utána is jó, csak akkor mindenképpen kell a szerver.
Ja! Egyéb, némileg kellemetlen része a történetnek, az anyagiak (kaja főleg):
2 megoldás jöhet szóba:
1. mindenki azt eszik, amit hoz, illetve amit a boltban vesz (bolt 1 percre)
2. itt megbeszéljük, hogy mit eszünk, és összedobjuk a hozzávalóra valót (pl. egy bográcsgulyásnál, flekkennél ez használhatóbb megoldás)
Pia: lényegében mindegy, szerintem főleg sör fog fogyni, azt meg megvesszük 1-2 tálcával mondjuk Metroban ilyesmi (SAMY!!!), és utána összedobjuk. Ha valaki nem iszik, az nem száll be. Ha valakinek egyéb ötlete van a dolgot illetően, akkor jelezze.''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
Skót
aktív tag
szervernek milyen erős gép kell?
mert amit beninek ajánlottam, játékra kevés lehet esetleg(bár én gémeltem vele jókat) de talán szervernek elég, kb mik az elvárások egy szerverrel kapcsolatban (proc, ram, vinyó?)"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"
-
Skót
aktív tag
hát akkor ha Sianis valóban el tudná hozni azt a gépet amit szervernek ajánlott és ideiglenesen tennénk bele egy jobb vidkarit (talán lesz nékem is) és a kisgépem elég lesz szervernek akkor meg is oldódott
De még mindíg azt mondom, hogy Beni beszélje meg a faterral a saját gép elhpzását, ha kell segítünk, beszélünk vele, hogy a gépnek nem lesz baja, szakemberek kezébe kerül és a fiát is egyben visszahozzuk"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"
-
erdei0531
csendes tag
Itt vagyok,új vagyok,de fejlődni képes.
-
biga
őstag
válasz erdei0531 #946 üzenetére
Nosza! Nem hiába éltem! Csak rávettelek, hogy beírjál végre! Akkor frissítem a listát:
Akkor bővítem a listát:
Lista eddig:
- SAMYka
- Montesz
- Sianis
- erdei0531
- Slax
- Skót
- szerénységem
Még valaki?
- CS
Javaslom még:
- COD2
- Far Cry
Egyéb tudnivalókkal kapcsolatban olvass viszább.''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
erdei0531
csendes tag
kidobott
-
Skót
aktív tag
a serious sam-re és a hírószra nem reagáltatok ahhoz mit szólnátok?
Esetleg valami stratégia?
Csak kérdem nem kérem, mert ugye a Lan Szervező Mester kérése az volt hogy ajánljunk még valamit, jöhetnek az ötletek
[Szerkesztve]"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
- TRUST GXT 101P Gav - vezetékes gaming egér -- rózsaszín
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest