Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SAMYka
senior tag
-
Slax
senior tag
Rövid az eszem, már rájöttem.
[Szerkesztve]''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
Sianis
addikt
válasz hummerdikk #598 üzenetére
Tedd be kedvencekbe, és nem kell kiemeltetni!
-
Matr x
aktív tag
Ti ilyen térdigérő latyakban akartok fórumtalizni?
Na mind1, valahogy szülőknek be kell adni, hogy nem ment el az eszem ilyen időben eljárkálni.
ngabor2: Matr x-nak van szállása. És a fórumot hétvégenként használja, jobbára akkor is read only módon. És majd lásd meg
[Szerkesztve]Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
S.Feri
őstag
Üdv!
Hát srácok, jelenleg úgy néz ki, hogy ezt a PH-talit kihagyom, mert mégsem megyünk most hétvégén Nyíregyre. Bár még minden nincs veszve, de nagyon úgy fest a dolog.De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Matr x
aktív tag
A szombati hulladék 4esbusz menetrend miatt 17:20-as vagy 18:55-ös sárkány a két alternatíva. A majdkiötlés lesz ebből...
reui: vizilmos jobbMindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
sharpapa
senior tag
Gáááz van lehet hogy nem készül el a moci holnap estig. Ha igen akkor is uccsó percben...már nagyon várom a talit.
Norbo: nem, kizárt hogy betedd a lábad, ilyen öregen ne is lássunk, hogy képzeled vaze grrrrr. Gyere nyugodtan, én se vok még 15. (Április 30-án leszek)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
SAMYka
senior tag
Beülünk egy helyre ahol sörözünk (akinek lehet) kólázunk (aki akar) meg jót beszélgetünkt. Élményeket mesélünk tapasztalatokat osztunk meg stb stb. Kb ugyan azt csináljuk mint itt a fórumon csak hangulatosabb formában. Egy kikötés van: a csókolom köszönése TILOS
megengedett: szia, helló vagy hasonló.
Ennyi az egész, általában elég jól szokott sikerülni, jó a hangulat móka kacagás, néha éneklés (ha valaki tul sokat iszik )
Ha van kedved gyere.PH! Tábor - ...mert megérdemlem...
-
Slax
senior tag
-
Slax
senior tag
Hát ezt nem. Leírhatatlan, hogy a csapat tagjai milyen arckifejezéssel reagáltak a köszönésére. Eggyetlen elcsépelt kifejezés van csak rá, csomó és csont nélküli padlófogás. Egyszerűen lehidaltunk. Escieben megállt az ütő pölö.
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
Sianis
addikt
17:45-s gyülekező mindenkinek megfelel? Aki tud, legyen pontos!
-
sharpapa
senior tag
válasz hummerdikk #619 üzenetére
Köhömm egy évvel a seggem alatt vagy.
Slax: az első taliján b14 egy csókolommal inditott? Tehát ezér oktatott ki a topic indulásakor, igy már érthető."Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
Matr x
aktív tag
-
sharpapa
senior tag
válasz hummerdikk #626 üzenetére
Azé késtél mert selejt vagy Nehogy komolyan vedd! Ja egyébként moci nem lessz kész, mert a fater nem ér rá,ehez a részhez pedig már egy profi kell, nmem én.
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
sharpapa
senior tag
válasz hummerdikk #628 üzenetére
TE? Motorszerelésben? kackackac...annyira profi nem lehecc mint a faterom
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
escie
őstag
ki mikor jön?
nem akarok egyedül ücsörögni...
asztal nincs foglalva, majd szép szóval, vagy erőszakkal érvényesítjük érdekeinket, legfeljebb...I'm back, baby!
-
sharpapa
senior tag
Én négy körül fogok indulni, vagy az után. Ha van valami akkor hummer telszáma megvan.
-
SAMYka
senior tag
Én kb 10 perc és indulok. Szerintem 18:00 + - 10 perc és ott vagyok. Ha valami változás lenne akkor 06304533738 -on tudtok elérni mert a régi 70-es számom mindig lemerül.
PH! Tábor - ...mert megérdemlem...
-
hummerdikk
őstag
-
escie
őstag
én is hazaértem.
üdv és köszönet minden résztvevőnek, nagyon nagy buli volt megint...
holnap, felteszem a fotókat is, most pedig dobok egy jó nagy szunyát.
jó éjt mindenkinek!!
[Szerkesztve]I'm back, baby!
-
Matr x
aktív tag
Aftersörös bezabálás, Slax-féle röhögős hazaszállíttatódás... majd egyszer nekem is lesz fényképezőm és...
Na majd legközelebb ismét alkotunkMindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
Slax
senior tag
20 perce hazaértem én is. Bejelentkezés megtörtént. Megint jól összeröffentünk, a hangulat jó volt (nagyon jó). Remek kis hangulata volt megint, a komolyabb korosztály jól elszórakoztatta egymást, a fiatalabja meg szintén elvolt (fogócskáztak ). Röviden ennyi. Jelentem, a törzsgárda hozta remek formáját!
[Szerkesztve]''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
Sianis
addikt
Jó reggelt!
Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a torkom szépen ledöglött, az éneklés megadta neki a kegyelem döfést, mert ma reggelre, már hangom sincs. Ettől függetlenül a tali ismét csak frenetikus volt, a fiatalok ( kivéve Bencom ) lelépése után jött meg a sziporka, dőlt a rengetek baromság. ~ péniszre reagáló érintő képernyőn át való szexuális örömszerzés látszatának gerjesztése...
Köszönöm mindenkinek aki ott volt, meg annak is aki nem, lesz még ilyen, igyekszem mindíg ott lenni. A létszám ismét jó volt, hát még a sör + a védőital. Barátnőm is üdvözöl mindenkit, lehet, hogy csendben volt, de nagyon jól érezte magát.
Bye - bye !
-----
Sianis -
Slax
senior tag
Moncsi fícsörlista: Wide Screen, Fu..ing Screen. Asztem meghalok, ez nagyon ütött!
-
Bencom ™
őstag
Na, csak hozzászólok, mert frenetikus volt a tali!!!
Köszönet Slaxnak a fuvarért, meg a beszélgetésért még hazafelé, meg úgy mindenkinek aki ott volt, mert igaz hogy majd megfulladtam itthon a saját szagomtól, olyan füstös lettem, és hogy a végén már ott is csípte a szemem a füst, de meghallgatni Sianis féjózan énekét, aztán elnézni, hogy verekedik össze hummerrel, és próbálja kitörölni a felvételt ez mindent megért
meg úgy álltalában az egész, igen ez a f*cking screenes sztori tényleg betett mindenkinek, fetrengtünk a röhögéstől, sianis meg félpercenként közölte, hogy el fog menni a hangja, uh már nem bánta, hogy szellőztetnek
Aztán előkerültek a bash.hu beszólásai, ami azt jelentette, hogy végre Slax is megszerette valamennyire az oldalt, a cybermacskával együtt
és nem szerepeltem, csak egyetlenegy képen, ellenben én rengeteget fotóztam, uh QL!!!
és akkor majd tíz év múlva? ... -
Sianis
addikt
válasz hummerdikk #646 üzenetére
Tedd fel nyugodtan...elsődleges szempontom, hogy ne betegedjek le az elkövetkező napokban...főleg ne valami rondára...
Amúgy lassan a mocisban csak megismernek minket, mint akik nyitásra jönnek és záráskor mennek... -
sharpapa
senior tag
Ááá ez nagyon állat volt, ennyi hülyét egy rakáson még nem láttam. Kössz a talit, nagyon élveztem, vár anya azt hitte én is cigiztem mert SAMY barátnője telifüstölte a ruhámat de nembaj kimagyaráztam....
-
Slax
senior tag
válasz hummerdikk #648 üzenetére
Elfelejtettem mondani, jobb ha megszokod, a padló nállam a gázt jelenti! A féket a satu szó takarja.
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest