Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antimatrix
senior tag
A kutya már belakta és köszöni a "jószagú" adakozó nevében
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Kephamos
addikt
válasz Antimatrix #3902 üzenetére
Meg a kutyának különben sincs akkora hasa, szóval nem fogja kitágítani.
-
Kephamos
addikt
A visszút is érdekes volt. Négy sebbesség volt csak, mint a Wartburgban
-
Antimatrix
senior tag
válasz Kephamos #3906 üzenetére
Igen itt a 4 sebesség
1. fénysebesség
2. fénysebesség feletti sebesség
3. örült nagy sebesség
4. elképzelhetetlen nagy sebességPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Kephamos
addikt
válasz Antimatrix #3907 üzenetére
Az 5. sebesség is elérhetővé vállt némi moddal: ki kellett venni a szvargyújtót sebváltó mellől
-
ngabor2
nagyúr
válasz Kephamos #3909 üzenetére
jaaajjj...
ez majdnem olyan mod, mint tavalyi táborban winner kispolájánál volt. eltűnt a 710-es alkatrész, és a kuplung néha nem ment rendesen. megoldás: ki kellett venni alóla...
[ Szerkesztve ]
-
victoireB
csendes tag
válasz Antimatrix #3900 üzenetére
biga - autós és katonai sztorik és hogy dobozos sörnél mindig megmutatja hogy mennyi sör van még benne
-
Antimatrix
senior tag
válasz victoireB #3914 üzenetére
Ugye-ugye neki már megvan a homo computers sapiens szem ala "eye" röntgen update
emiatt átlát a sörös dobozos sőt még a szomszéd TFT monitorán is LANparty közbenPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Montesz
tag
Anti: milyen kritikus időszakban voltam én a pali mellett?
Amugy a szagfelismerésemmel és a hajam színével sincs semmi gond... arra nem gondoltatok, h lehet egyforma öblítőt használ az anyukájuk?!
Amugy meg ez a buta pali állandóan ezt csinálja velem, mindig beszól!Bocs, egy pillanatra azt hittem, hogy bölcsész vagy, aztán láttam csak elbambultál...
-
Antimatrix
senior tag
válasz Montesz #3916 üzenetére
Amikor véleményt mondtál magadról akkor beszólt az a kritikus időszak.
A szagfelismeréseddel nincs gond az öblitőig
Szőke + okos vagy hogy ez az állítás megállja-e a helyét a következő talin kiderül
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
pisti666
aktív tag
hy hallotam valakit érdekelt volna egy paintball-set a talin esetleg érdekli még most is akkor irjon rám véletlen van egy eladó set-em
Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
Letnike
csendes tag
Hi!!!
Sok pénzem lesz veszek egy farmot!
-
Slax
senior tag
Lesz még idén jó idő?
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
Letnike
csendes tag
Mondom én hogy megnyerem az ötöst és veszek egy nagy csarnokot azt berendezem paintbol pályának és fűteni is lehetlesz az azért lesz jó mert télen se jösztök ki a gyakorlatból!
Sok pénzem lesz veszek egy farmot!
-
SAMYka
senior tag
Tegnap este olyan jó idő volt hogy grilleztünk egyet aztán meg paintballozni akartunk 2-en de hála az égnek nem volt a palackomba egy deka gáz sem így ez elmaradt
PH! Tábor - ...mert megérdemlem...
-
Slax
senior tag
Oké, megbeszéltük. Vasárnap még nekem se biztos egy egész napos game, de 1-2 órám tuti lesz, kipróbálni terhelés alatt a cuccot.
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
Slax
senior tag
Pénteken minden kiderül részemről, feltétlen szólok. Csak az időjárás legyen jó, most szelet, 18 fokot, és záporokat mondanak vasárnapra.
-
Antimatrix
senior tag
Embörek
akció van a Tecskóban
a nyári PH!-s tábor alapelemeit a résztvevőkön kívűl2 személyes sátor DÓM 1990HUF
3 személyes sátor 3490HUFHorgászszék pohártartóval 1990HUF
Horgászszék pohártartóval Light 75kg 1790HUFMatrac -polifoam 590Ft
Vizimatrac 1490Ft
Hálózsák 1990FtPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Bencom ™
őstag
válasz Antimatrix #3938 üzenetére
és nekem pont ilyenkor nincs egy vasam se (vagyis van csak az félre van téve a markerre, és még így is kölcsönbe verem maj' magam... nem baj inkább éhezek )
-
Antimatrix
senior tag
válasz Bencom ™ #3939 üzenetére
szólsz és akkor veszek neked 1 sátrat de akkor jönnöd kell talira és ki kell fizetned különben a tóban alszol vízágyon
-
Bencom ™
őstag
válasz Antimatrix #3940 üzenetére
hát látod még az se biztos hogy nem megyek de majdnem biztos
-
SAMYka
senior tag
Útálom az esőt ÚTÁLOM
PH! Tábor - ...mert megérdemlem...
-
ngabor2
nagyúr
leginkább azoktól kérdeznék, akik szoktak/akarnak debreceni összeröffre is jönni: felvetettem egy június 7-i tali ötletét a társtopikban.innen hány embert érdekelne (az állandó 4 főn kívül )?
-
Slax
senior tag
válasz ngabor2 #3943 üzenetére
Most benne vagyok, bár az időpont még elég messze van nekem.
Samy, egyre gondoltunk. Júniusban csak jobb idő lesz. Mindenre.
-
Slax
senior tag
Az nekem fizu előtt lesz, de megoldom , a tali utána, az meg már megoldva,. Csak ráérjek mindenre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs