Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoolla
aktív tag
Udv!
Szerintetek menne az SLI a Seasonic 520W-os fanless tapjaval? Lassan osszedobok egy gepet z170 m-atx lap 6700K, Samsung 950 pro es 850 evo-val, tehat hard, optical drive nelkul.
Mit gondoltok?[ Szerkesztve ]
"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
hoolla
aktív tag
válasz lacus83 #1438 üzenetére
Igen kozben en is megneztem, nem gondoltam a tuningra. Az alap fogyasztasa a rendszernek a vga nelkul lenne 125w korul proci tuning nelkul. Tehat 185+185+125=495w ami meg pont benne kene legyen a 520W-ban. De proci tuningal mar keves.
Lehet akkor inkabb marad 1 kartya es kesobb csere a legjobbra. Szeretnek olyan csondes es pici gepet amilyet csak lehet. Meg alszom ra parat.
Borisz76
Venti nelkuli tapbol ez a legnagyobb amit talaltam. A nagyobb teljesitmenyuek mar mind ventisek. ("zajosak, porosak").
Kamelot
Ez igy is volt amig meg ket tapcsatival jottek a szornyek....
Hdd nuku es vga tuning sem lenne, sosem volt. De sajna nem eleg az teny.
Koszi a valaszokat!
[ Szerkesztve ]
"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
hoolla
aktív tag
válasz KAMELOT #1448 üzenetére
Nem sporolok a tapon, ahogy kb haromszor leirtam, hanem a zajtalan mukodest preferalnam, illetve a minel kisebb meretet. Azert azt ti sem gondoltatok komolyan, hogy majd pont a tapon fogok lesporolni barmennyi osszeget, ha egy (jelenleg) aranytalanul draga vga-val tervezek sli-t epiteni?
Gbors
Pontosan igy szamoltam en is. azert is mondanek le a hdd-rol, meg minden egyeb energianyelo extrarol. De sajna a 6700k-nak a fogyasztasa az asus gene-el lenne kb 160w 4600mhz-en jaratva. Igy viszont keves sajna.
-
hoolla
aktív tag
válasz KAMELOT #1450 üzenetére
Tehat ha jol ertem, vagy veszek egy minimum 1000w-os tapot es csondes mozizasnal es egyeb nem terhelo alkalmazasoknal, vagy veszek 700-800wattos tapot, de annak a ventije folyamatosan megy? Ennek utanajarok en is.
Borisz
Igen jatek alatt hangos, de sokkal tobbet lesz hasznalva filmezesre es szimpla office muveletekre. Ha jatszom, akkor szeretnek high-end szinten jatszani, es fulessel, tehat akkor a zaj nemigen szamit, viszont ha mozizas van, es minden mas, akkor nem akarok zugast, bugast, rezgest, cicergest, semmit hallani.
[ Szerkesztve ]
-
hoolla
aktív tag
A kisebb tapok sem kapcsolnak be alacsony terhelesnel? Ket evvel ezelott a corsair AX750-es tapom bizony azonnal felporgott bekapcsolasnal es sajnos hallani lehetett, cosmos II-vel es porgott szuntelen.
Azota nem volt gepem, igy nem vagyok annyira kepben a tapokkal. A fanless seasonic-al is egy case review-ban talalkoztam.Deicide
A winyokbol mar akkor elegem lett. Csak SSD johet szoba.
-
hoolla
aktív tag
válasz akoska07 #1459 üzenetére
Itt igazabol az uj hid es a skalazodas a lenyeg szerintem, az hogy tudasban mit hoz, masodlagos. Meg gyakorlatilag az elso SLI teszt amit en talaltam. Legalabb ossze lehet hasonlitani mas tesztekkel. Viszont kivancsi lennek pl, hogy ugyan ezeket az eredmenyeket latnank egy z170-es lapon is.?
Cole86
Igaz hogy a pumpa is morog, de az nem jon at egy gondosan szigetelt, direkt silent hazon. Viszont a haz aljan levo racsozat engedi a "zajt" kifele a tapbol. (es porol befele). A kartyak hangja jatek kozben nem erdekel. Keveset fogok jatszani, fulessel es egyedul leszek olyankor, tehat nem fog zavarni senkit. Filmezesnel meg nem lesz hangos ahogy a teszteket nezem. Es elmeletben a kartyak hangja is fel lesz valamennyire fogva a szigetelt oldalfal, teto es elolap altal. A tap venti viszont, kozvetlenul az alja fele van a haznak.
[ Szerkesztve ]
-
hoolla
aktív tag
Meglesem oket koszi!
Mirman
De "tulaggodom".Sakal83
Mind pipa, kivetel a tap, de mar arra is kaptam valaszt, igy ezzel mar nem is zargatok itt senkit.Akoska07
Igen azok a tesztek jonnek majd penteken, szombaton, vagy legkesobb jovo heten. Ez a teszt csak egy kezdetleges kepet mutat a skalazodasrol. Ahogy a kollega irja ez meg javulni is fog valoszinuleg.
Ahogy mondod a Z170-el kapcsolatban. Kene hogy skalazodjon ugyan ugy, meg nem is."It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
hoolla
aktív tag
válasz prime77 #1500 üzenetére
Koszi, de ajanlas alapjan lecsekkoltam a Corsair RM850i-t es az tokeletes lenne. De! hoszabb mint az atlagos tap es igy mar nem fer be a valasztott hazba. Neztem mas hazat, de azok mar magasabbak, nagyobbak, rondabbak. de ha mar nagyobb haz, akkor 2011-v3-as lap es broadwell-e. Amire meg varni kell. Szoval hagyom ezt most pihenni juni 5.-ig.
-
hoolla
aktív tag
válasz deicide #2051 üzenetére
Hali,
Ez windows 7 vagy 10? Es meg nem jott az uj sli hidad ugye? Ez az eredmeny meg nem hiszem hogy vegleges.
Ja igen es hogy vannak a pci expressz savok felosztva, mert latom van samu 950-ed??[ Szerkesztve ]
-
hoolla
aktív tag
válasz deicide #2060 üzenetére
Gondolom nem akarsz win 10-et feldobni es merni azzal is egyet!? De lehet felesleges is az uj hid nelkul. Kozben rajottem, hogy igy is ugy is megvan a husz savod, vagyis a 8x8x4x. Koszi az infokat!
-
hoolla
aktív tag
Udv.
En is beallok a sorba, egyenlore egy EVGA 1070-el. Kicsit felve vettem ezt ehez a monitorhoz, de szeretnem a Titan X-et majd ha meltoztatik elerheto lenni itt is. De igazsag szerint nagyon meg vagyok elegedve a kartya teljesitmenyevel. A far Cry 4 mondjuk mar igenyelne az erosebb gput, de a Batman AK az gyonyoru. Nincs bekapcsolva az a gameworks, de igy szalad vajsiman. Ez a G-sync cucc eleg meno. Nyugodt szivvel tudom ajanlani barkinek, aki egy kicsit is gondolkozik valami fele *syncen. Meg a CS GO is hibatlan, bar ott mar a ghosting lathato a gyorsabb mozgasoknal. Nem tul zavaro, de azert az egy vicc, hogy egy 1600AUD-s monitornal is vannak kompromisszumok. De ez sajna a technologia rakfeneje. A legyeg, hogy egy 1070 es egy G-Sync-es monitor pariban, teljesen vallalhato. Tehat ha valaki gondolkozik full hd-nal magasabb felbontason, de nincs eleg penz 1080-ra, akkor amit megsporol a kartyan ra lehet dobni a monitorra, es garantalt az orom es bodogsag. Majd rakok a kesz configrol is kepet, de meg varok ventikre, meg jo lenne, ha vegre a Titan is idetolna a pofajat Ausztraliaba.
Vegre"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest