Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz janos666 #23247 üzenetére
Ezt nekem Display Port -on produkálta. Monitort sosem használom HDMI -vel. De mondom, simán lehet, hogy én állítottam el valamit mikor felraktam előszőr a drivert és mókoltam a beállításokkal. De mindegy is tényleg... most már fogom tudni, hol kell keresni a megoldást.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
TTomax
félisten
válasz janos666 #23256 üzenetére
A kulcs a memóra timing,valami oknál fogva nekem csak a gyári biossal engedi stabilan 11GHz fölé huzni,az összes custom elhal alacsonyabb órajelen,és szerintem nem az ic miatt hanem a "drótozás" lehet a más a custom pcbknél.Egyébként világosan látszik a sweet spot valahol 1-1.1VGU között van,hiába adok neki 1.2Vot,nem skálázódik csak nyekereg.Most 2150MHz stabil 24/7en van a VGPU pedig 1.05-1.92 között ugrál terheléstöl függöen....ennyi van ezekben,talán LN2 máshogy viselkedik de az a mi szempontunkból lényegtelen.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz janos666 #23343 üzenetére
Nem erröl van szó,az én megjegyzésem egy 1070re szólt ami egy EK gpu blokkalt volt szerelve,és 50Cfok körül volt a gpu.Én meg tudom hogy az az EK blokk 40Cfokot tud egy 1080al,nem pedig egy 1070en.Engem nem érdekel kinek mennyi a höfoka,de egy épitett viz mindig jobb mint egy AIO a gpun,ha pedig azt látom hogy mégsem akkor vagy a radi kevés,vagy a blokk nincs fenn rendesen,vagy féloldalas,vagy a paszta nem terült szét vagy ezernyi más oka lehet amitöl nem azt hozza amit kellene,az hogy én egy full cover blokkal nem lennék happy 50Cfok körül most másodlagos,de az én véleményem nem erre alapoztam.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz janos666 #23368 üzenetére
Nem hagytam ki,ha nálam egy 120as AIO amin két aerocool DS van leszabályozva (amik alapból is 1000RPMesek) 15Cfokkal jobb értékekeket produkálegy 1080al ami még feszelve is van, akkor egy olyan rendszer ahol egy 480as meg egy 360 radi van (és még csak nem slimek!) csak akkor produkálhat rosszabbat egy 1070el ha nem megy egy szem venti sem rajta ...,igaz a procit is hüti,söt a lapot is(monoblokk) de azért nagyságrendekkel nagyobb a höleadó felület... a 64Cfokos 1070et léghütéssel el lehet érni,söt még akár csendesen is,az nincs rendben soknak tartom...ha még egy 1080Ti lenne még akkor is soknak tartanám,pedig az dupla annyit fogyaszt,azt meg kell nézni hogy miért ennyi valami ott nem stimmel,valami hiba van valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest