Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Végre kaptam egy MSI GTX 260 OC kártyát! Beléptem a klubba!
Nagyon király, viszont azt vettem észre, hogy időnként MKV lejátszásánál a Media Player HC programban bekockásodik a kép, amit korábbban a HD4850-nél nem érzékeltem.
A legújabb Nvidia driver van fent, az oprendszer Windows 7 64bit, a media player is 64bites verzió.
Találkozott valaki már ilyesmivel?
-
Zebu
addikt
Még egy dolog....
az elmúlt 3 napban már kétswzer előfordult, hogy megfeküdt az Nvidia driver ezzel az üzenettel:
"Display driver stoped responding and has recovered."Ez nálatok is előfordul?
Húzva nincs a kártya....
szerk: Azt olvastam ,hogy a 186.18 driverben nincs ilyen hiba.... a 190-től kezdődőknél fordul elő.
[ Szerkesztve ]
-
Zebu
addikt
válasz fsb1000 #19460 üzenetére
Neeeem, mindössze annyi, hogy elkezdett fagyogatni a kártya, egyre sűrűbben.
Valami gondja volt....
Garanciában akartam cseréltetni, de nem volt raktáron több, GTX275-re várni kellett volna és az drágább is, szóval ez lett belőle.
A hitemet nem veszítettem el, mert a csere ok lett volna, csak már nem is várható több GTX260 az üzletben.....
-
Zebu
addikt
Hella!
Bocsi kicsit elvesztem... Szereltem-kavartam össze-vissza.
A Vapor-X 4890 kb 81-84fokra áll be terheléssel Furmark kínzás alatt. Ilyenkor a hűtő eléggé behangosodik... alapon azért halk. GTX 260-as kártyám sokkal halkabban üzemelt játékok alatt. Érdekes a venti vezérlés, mert 40-50% körül megy, de ha felszökik a hőnérséklet 80 körülire akkor 63% környékén járatja, itt viszont már eléggé vad hangja van.
Legalábbis nekem vad a hangja, bár ez szubjektív.... ATI driverrel vannak bajaim rendesen. Talán most kezdek zöldágra vergődni az egésszel több napos fórum bogarászás után.
Tuninggal meg sem merek még próbálkozni (sem proci + ram + NB, sem pedig VGA)...
szerk: Bocs, hogy nem reagáltam hamarabb, de kétségbeesve kerestem a választ a videókártya problémákra.....
[ Szerkesztve ]
-
Zebu
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest