Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HZoli87
veterán
válasz Winnie The P #802 üzenetére
Kapcsold ki a flash és reklámblokkolókat a böngészőben, és az ehhez hasonló kiegészítőket. Utána már nálad is jelezni fogja a NIS. Adblock Plus mellett nálam is néma marad a védelem.
[ Szerkesztve ]
-
Winnie The P
őstag
-
dbius
veterán
Ma le akartam tölteni a CIS-t (comodo oldaláról), mert az asztali gépen a BDIS 2013 ugyanolyan tüneteket kezdett produkálni három napi használat után, mint a 2012-es, egyszerűen használhatatlan tőle gép, még a desktop sem tölt be, csak fekete képernyő
Firefox downthemall kiegészítővel történő letöltés eredménye:
Ezt nem akartam elhinni, ezért letöltöttem fdm-mel is, arra meg nem ugrott, nem csinált semmit. Kézzel megvizsgáltattam az fdm-mel letöltött fájlt:
Csak nekem tűnik anomáliának?
szerk: karanténból a bejegyzés törlésével az oda bezárt fájlt is törli? Mert erre nem találtam külön opciót - karaténba zárt fájl törlése -
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
"szerk: karanténból a bejegyzés törlésével az oda bezárt fájlt is törli? Mert erre nem találtam külön opciót - karaténba zárt fájl törlése -"
Nincs külön opció, és törli a fájlt is. Ezt én is innen tudom, régen megkérdeztem.
A másik pedig egy "egyszerű" üzemzavar volt, néha előfordul az ilyen, nagyon ritkán. Mondjuk példát nem tudnék mondani rá, hogy mikor találkoztam ilyennel.
-
Joker88
őstag
A NAV 2012-es verziójából van 64 bites ? Nézegettem, a dobozt,de semmi utalás rá,csak az hogy fel lehet telepíteni 64 bitre.. rendszerkövetelményeknél van ez írva..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
törölt tag
Lényegében ebben a posztban pont ugyanígy jártam. A különbség, hogy nálam a NAV az XMBC 11-et zúzta le, majd a a NIS az XBMC 12-t, de mind a kettő esetben, ugyanúgy Chrome-al másodikra letöltötte.
-
Qasam
aktív tag
Sziasztok! Az Identity Safe másik - nem Norton - vírusírtóhoz letölthető és használható, vagy csak azzal működik?
-
dbius
veterán
Ugyanilyen hibakóddal én sem futottam össze, de mással már igen. Az előbb pedig - első alkalommal eddig -, amikor töröltem a karanténból a CIS-t, leállt a Norton framework működése hibaüzenetet dobott a windows (x64 win7 ult. sp1), nem is tudtam újraindítani, csak kijelentkezéssel és visszajelentkezéssel.
-
HZoli87
veterán
Betudom annak, hogy Windows 8 alatt még nem teljesen kiforrott a termék. 7-es alatt nem találkoztam ilyen hibakóddal, sőt semmilyennel.
-
HZoli87
veterán
Windows 8 alatt még egy hiba / érdekesség, új verzió keresésénél nem az alapértelmezett böngészőt nyitja meg (esetemben Firefox), hanem az Explorert. Windows 7 alatt nem így csinál.
-
Bailey
senior tag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom hogy frissítettem a gépemet W8-ra, és azóta a NIS 2013 olyat csinál hogy sokszor ha meg akarok vizsgálni egy fájlt vagy mappát akkor nem csinál semmit a program, ilyenkor ha megnyitom azt írja hogy utolsó frissítés több órával ezelőtt volt, de a zöld pipa ott van és látszólag semmi gond, csak éppen nem működik. Egy ilyen alkalommal megnyitottam az eicar tesztoldalt, de semmit nem reagált rá tehát ezek szerint ha órákig nem veszem észre akkor védelem nélkül netezek. Próbáltam a removal tool-al leszedni és újra rakni, ilyenkor pár óráig megy, majd újra produkálja a hibát. Mivel a W8-at úgy frissítettem hogy a 7 beállításai megmaradtak, gondoltam hátha az a probléma, ezért az összes meghajtót leformáztam, majd újraraktam a windowst frissen, letöltöttem az összes win frissítést, majd úgy rá a norton accountból a legfrissebb NIS-t. Ezek után megpróbáltam megvizsgálni egy mappát, de megint nem reagált. Szerintetek mi erre a megoldás azon kívül hogy telepítsem újra naponta a nortont, mert a symantec fórumon is erre a problémára ezt javasolgatják. Ez kicsit gáz mert már sok éve 3 gépes NIS licenszet használunk a családban és eddig meg voltunk elégedve vele, de most egyenlőre feltettem egy 30 napos Kaspersky-t, az megy rendesen. Végső esetben muszály megvennem majd azt, de remélem hogy lesz valami megoldás addig.
A rendszerem Win8 pro 64 bit. -
HZoli87
veterán
Igen, valószínű. Firefox esetében minden engedélyezve van, Explorerhez ezek tartoznak. Itt tudnám módosítani, de nem tudom melyiket kellene.
Szerk.: közben megoldódott. Rákattintottam, hogy Firefox legyen az alapértelmezett böngésző (elvileg eddig is az volt) és azóta vele nyitja meg.
[ Szerkesztve ]
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy ha az asztali gépemet eladnám, akkor az azon lévő NIS2013-at egy notebookra rá tudom-e telepíteni? Persze az asztaliról le lenne szedve.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
nagyúr
válasz Winnie The P #830 üzenetére
AZT nem,de egy tiszta NIS 2013-as telepítést ugyanazzal a kulccsal igen!
-
PapauZ
aktív tag
válasz Winnie The P #830 üzenetére
Igen, csak a Norton Managmentben előtte töröld le az eszközt.
-
Winnie The P
őstag
Köszi szépen. Én is így gondoltam, hogy először letörlöm az asztaliról, majd ezek után egy tiszta telepítés a notebookra.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
törölt tag
No ma a Windows 7 -es rendszeremen megérett az idő, hogy Norton Removal Tool-al eltávolítsam a Norton Antivirus 2013-at, majd a friss telepítővel újratelepítsem. Azért, mert Windows 7 alatt gyakrabban tapasztalom mint Windows 8 alatt, hogy az IDS-be nem lép be és nem volt kedvem a jogosultságokkal játszani. Windows 8 -on pedig egyrészt ritkábban is jön elő - eddig két alkalom volt - másrészt ott az aktuális licencből 18 nap van hátra, de ha az leketyeg az újabb aktiválása előtt ott is NRT-s művelet lesz.
Elsőként a Norton Managementben inaktiváltam az adott telepítést, de még előtte a kulcsot, hogy ne kelljen a dobozból előbányászni, meg bepötyögni egy szöveges állományba a webes Norton Managementből kimentettem. Ez utóbbira később nem volt szükség, mert akadt egy olyan része a dolognak ami meglepetés volt.
Első körben a Norton Removal Tool beleakadt a Norton Utilities 15-be ,mert ez is ezen a gépen van. Oké, NU 15 lelőve, most NRT ismét elindít. Szépen el is távolította, jött a reinstall. Na most komolyan nem láttam a Windows 7 tálcáján - nem is figyeltem - az újdonságnak számító Norton Management ikonját, nem is filóztam rajta, eszembe sem volt.
Utána még egyszer elnyomtam egy NRT-t a biztonság kedvéért, majd jött az IObit Advanced SystemCare-es pucolás.
Itt elsőként csak a Registry Cleaner futtattam, de később a képeken látható komplett tisztítást is két elem kivételével.
Majd jött a NAV újratelepítése, és a folyamat közben vettem észre a Norton Management ikonját. Ekkor egy pillanatra úgy voltam vele, hogy lehet, ez most nem lesz egy siker történet, főleg amikor nem volt szükség semmilyen kulcs megadásra, majd szépen be is aktiválta magát, de ugye ez egy ügynökprogram szóval maga a NAV termék motorilag ellett távolítva. Jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy az idegesítő IDS-s probléma a frissen telepített 20.2.1.22-es telepítőkészlettel megoldva. Biztató volt az is, hogy magában a NAV-on belül minden beállítást újra testre kellett szabni, tehát a dolog sikerességét nem befolyásolja, hogy a Norton Management nem lett eltávolítva, mi több még külön jó is, mert egy kis melót megtakarít vele az ember.
-
Winnie The P
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna adni linket a mostani verzióhoz, magyar nyelvűt.
-
törölt tag
válasz Winnie The P #835 üzenetére
-
törölt tag
válasz Winnie The P #837 üzenetére
-
törölt tag
Utána még volt egy piros körben fehér keresztes ablak, közben fel villant egy zöld - a liveupdate visszajelzése gyorsan rá klikkeltem, csak kicsit mellé ment és a piros jelzés tűnt el
Na meg ugye nem kellett volna abszolút előjönnie a NortonAccountos ablaknak - ha csak nincs az aktivációval gond (azzal nem volt) , mert arra felé sem kattintottam, egyszerű manuális LU volt.
[ Szerkesztve ]
-
Bohir
tag
Sziasztok
NIS 2012 előfizetésemet akarom megújítani.
Egyik webáruházban nagyon olcsón jutottam hozzá, viszont ez NEM upgrade verzió.
A kérdésem hogy az előfizetés lejártakor a termékkulcsot megadva tudom-e aktiválni, vagy újra kell telepíteni? -
netsurfer078
csendes tag
A Symantec szerint vírusirtójuk nem képes védeni a kártevőktől erről ennyit! legalább bevallották!
http://pcforum.hu/hirek/14590/A+Symantec+szerint+virusirtojuk+nem+kepes+vedeni+a+kartevoktol.html
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz netsurfer078 #845 üzenetére
Ezért kár volt beregisztrálni ...
-
törölt tag
CDG-ben megint van - múltkor elfogyott - kedvező áru magyar kulcsos NAV 1990 Ft-os akciós áronNorton Anti-Virus 2010 (1 gépes)
Viszont ahogy az látható a link címéből is, már nem 1+1 éves akcióról van szó, hanem csak 1 évesről, de ez így is kiváló ár
Szerk: A kulcs természetesen a 2013-as verzióhoz is jó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs