Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
válasz mike1334 #13330 üzenetére
Igen is, meg nem is, mert egyrészt az lehetséges, amit mondasz, másrészt viszont mivel az adat keletkezése lokális, ezért nem biztosított, hogy hiteles, megbízható. És most megint nem valami trükközésre célzok, egyszerűen tegyük fel offline vagy és elállítódik az órád a gépen és mondjuk a rendszeróra alapján zajlana a folyamat, amit mondasz. Mivel így önhibádon kívül is összecsúszhatnának a számok, ezért erre semmiképp nem építhetnének egy esetleges szankcionáló rendszert.
Ha a Nintendo ki szeretné zárni a wifikikapcsolós módszert egyszerűen a primary gépre is aktiválják az online ellenőrzést, amit nyilván tudatos döntés következtében nem tettek meg. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ez idővel meg fog változni és most még csak monitorozzák, hogy van-e bármilyen hatása az eladásokra az új funkciónak ebben a formában.Ehhez kapcsolódó érdekes adalék, hogy a másik két platform esetében amióta van ilyen family share funkció azóta viszonylag ritkán kapunk valódi eladási adatokat a játékokról, sokkal jobban szeretnek a játékosszámra hivatkozni, mert az értelemszerűen nagyobb, hisz egy eladott játékot így többen is fognak használni. Ha jól tudom a Nintendo az egyetlen, amelyik minden negyedévben számszerűsíti az 1 milliónál nagyobb példányszámban fogyó játékaik pontos eladását. Előfordulhat, hogy az új funkció következményeképp ez változni fog.
[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
-
djozsi
senior tag
Tök jó látni a sok új tulajt, végre nem totálisan underground a Nintendo se Magyarországon, amiről a legtöbb ember csak annyit tud, hogy az a Mario gép az Elektor Kalandorból.
-
djozsi
senior tag
Nekem ez se világos, hogy pontosan mit kell nézni, mi a hibajelenség a Switcheddel. Annyit kell néznem, hogy "koszosak"-e azok a csavarok? Mert akkor igen, egy picit mindkét oldalon koszosodtak a másfél év alatt, de messze nem annyira, mint nálad.
Lehet én csinálom amúgy rosszul, de én teljesen használati eszköz státuszban kezelem a Switchet, játszok vele, amíg ezt kiszolgálja, addig elégedett vagyok vele. Eszembe nem jutna nézegetni, hogy melyik illesztése hogy koszolódott a másfél év intenzív használat mellett, azért van, hogy koszolódjon, használódjon, most a kérdés miatt megnéztem, de nem igazán értem, hogy miért kéne ettől jobb/rosszabb minőségű eszközként tekintenem rá.
Az itt szereplő joycon hibák az persze más kategória, az tényleg probléma, de ezt én személy szerint túlzásnak értem, hogy garanciáztatni viszed a gépet, mert koszosak a csavarok és (ha jól értem) az a tipped, hogy belülről koszolta össze őket valami. Ha félreértem és van valami tényleges hibajelenség, akkor boccs.
[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
válasz Szoke1982 #13380 üzenetére
Ez egy jóval összetettebb eszköz, mint egy asztali konzol, ráadásul napi szinten kézbeveszed, nyűvöd. Ebből következik, hogy sokkal több vele a közvetlen tapasztalat, élmény, apróságok is feltűnnek az embernek, mindenkinek lesz valami apró panasza. Nekem a PSP-nél az egyik "dpad" gomb kicsit kattogott néha például, másik oldalt felül pedig néha roppant egy halkat. 3DS-nél lötyög a felső panelem. Switchnél egy picit mozog az egyik oldal, a tabletop módos láb pedig könnyebben kipattan, mint kéne neki szerintem.
Mindezek mellett is nagyon jó kis gép, nem hinném, hogy ha a játékokat szeretni fogod rajta, akkor a gép zavarni fog azok élvezetében. Garanciális problémák persze ritkán előfordulnak, ahogy minden eszköznél.Javaslom, hogy keress azért egy boltot, ahol meg tudod nézni, ha még nem láttál soha ilyet és kíváncsi vagy rá, nem vagy biztos benne, hogy érdekelne.
A többi handheldhez való hasonlítás: szinte minden handheldem volt, gameboy-tól kezdve. Handheld viszonylatban tényleg egy kisebbfajta technológiai csoda az, amit ez a gép kiprésel magából. Ami nekem néha a mai napig fura, az az aktív hűtés, fura, hogy egy handheld gépben néha búg a ventilátor (nyugi, nem hangos ).
-
djozsi
senior tag
-
djozsi
senior tag
válasz bb.bocs #13438 üzenetére
Igen, működik úgy, hogy 1 joycon párt rajtahagysz,, egy másikat-harmadikat pedig wireless használsz.
Melyik demóra gondolsz pontosan? A Nintendo Online demó a lejárás után automatikusan aktivál 1 hónapot, ha nem kapcsolod ki, de a játékok demói nem csinálnak olyat, hogy a végén automatikusan megveszi a játékot. -
djozsi
senior tag
válasz bb.bocs #13440 üzenetére
8 kontroller csatlakozhat egyszerre a géphez legfeljebb (mindegy, hogy wired vagy wireless) és egy fél joy-con számít egynek.
Tehát összesen 4 pár joycont használhatsz egyszerre.Nem kell kivárnod a 7. napot, már most kikapcsolhatod az auto renewalt, az accountod infó oldalán van egy "your subscriptions", ott tudod kilőni.
-
djozsi
senior tag
válasz bb.bocs #13442 üzenetére
Nagyon változó, van, hogy napokig-hetekig a dokkolóban van folyamatosan, van, hogy egyáltalán nincs ott (van külön töltőm is).
Ne aggódj ezek miatt, fent ment némi paráztatás, ahogy elnézem, de jól bírja a kicsike. Legalábbis ezt a docked-handheld váltást, üzemmódot abszolút, tényleg egy hibrid gép, nyugodtan kezelheted ennek megfelelően.
Sleepben elvan, egy éjszaka alatt alig eszik le pár százalékot (olyan is van, hogy este lerakom, reggel felveszem és ugyan ott áll a töltöttség), sőt, ha új játékot töltesz le akkor is teheted sleepbe, leszedi úgy is.[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
válasz Sirandrish #13423 üzenetére
A fenti kirohanás tökéletesen mutatja, amiről már régebben is beszéltünk, simán érthető, hogy ezt a témát olvasva az embereknek erősen negatív véleménye alakul ki a gépről, mert teljesen aránytalanul reprezentálja az itt zajló beszélgetés azt, hogy milyen a gép valójában.
Ez valahol tényleg következik abból, ami szintén elhangzott már, hogy az emberek nyilván inkább a panaszaikat szeretik megvitatni.
Tényleg az kéne, amit írsz, hogy akik elégedettek a géppel, azok ezt minden másnap írják be, hogy ne az legyen, hogy nem lehet úgy belelapozni a topikba, hogy ne épp valaki panaszkodjon valamire.
Minden esetre a fenti eset margójára, engem személy szerint roppant mód elszomorított annak a gondolata, hogy most valahol egy gyerkőc, aki szeretne egy Switchet részben azért nem fogja megkapni, mert itt ez a helyzet, azért remélem, hogy a kedves kommentelő átgondolja még ezt a dolgot, pláne a sok reakció hatására.
Én még mindig azt mondom, amit korábban, ez egy használati eszköz, használódik, erre fel kell készülni. Az anyaghasználat olyan, amilyet ezen az áron megengedhettek maguknak, lehetett volna jobb, akkor drágább lett volna a gép, ezt a kompromisszumot hozták.Elbírna a rendszer egy drágáss "Pro" Switchet jobb anyagból, ezzel együtt is szerintem a célnak tökéletesen megfelel a jelenlegi konstrukció is.
Ha egy picit mögélátunk a folyamatos panaszoknak, akkor rájövünk, hogy az egyetlen probléma, ami funkcionálisan is jelent valamit az a joycon meghibásodás, ami érintett innen pár embert, a többi mind arról szól, hogy az emberek nézegetik közelről az eszközt és észrevesznek rajta ezt-azt, amit ha nem nézegetnék fel se tűnne és totál semmi kihatása nincs az eszköz használatára.Egy szó, mint 100 én nagyon határozottan úgy gondolom, hogy amikor az ember mérlegel a gép vásárlásával kapcsolatban, akkor nem gondolnám, hogy akár érv, akár ellenérv oldalon lenne értelme megjeleníteni azt, hogy a géppel mennyi garanciális probléma van vagy milyen az anyaghasználata. Nyilván ezzel nem fog egyetérteni az, akinek gariztatnia kellett már a gépet, viszont ha megnézzük a "nagy egészet" semmilyen komoly, nagyra hízott ügy nem volt ezzel kapcsolatban, ez alapján nagyon úgy tűnik, hogy ebből a szempontból a gép amolyan átlagos használati eszköz benyomását kelti. Szerintem aki amúgy szeretné, de végül azért nem veszi meg, mert "sok rá a panasz" hibát követ el. De ez is csak egy vélemény a részemről.
-
djozsi
senior tag
válasz petymek #13450 üzenetére
Csakhogy fent nem a Ferraris példádról volt szó. Fel se merült az, hogy a családi kasszába nem fér bele vagy irreális kérés lenne a gyerek részéről. Konkrétan az hangzott el, hogy már vételre állt a dolog, de ezt a fórumot átpörgetve az jött le, hogy a gép egy vásári bóvli szintű átverés. Eléggé más a kettő.
Én nem érzem komoly hibának azt, hogy a képernyő 1-2 mm-t kiáll, de minden tökéletesen működik a gépen. Értem én, hogy vannak emberek, akik szeretik ezek nézegetésével tölteni az idejüket meg azon aggodalmaskodni, hogy "de mi lesz ha". Én elsősorban játszani szeretek az eszközön és ebben semmiképp nem gátolna/zavarna az, ha a kép síkja 1-2 mm-el kijjebb lenne. Ilyen is van, tudom, velem van a baj.
-
djozsi
senior tag
Téglásodás én is úgy tudom, hogy csak a nem megfelelően megtervezett USB átalakítós dokkolóval fordult elő (ugyan ez fordult elő amúgy rengeteg laptoppal is, nem Switch specifikus a jelenség), amit ráadásul garancia lejárta után is (USA-ban csak 1 év, ezért ott már lejárt eddigre) javított a Nintendo.
-
djozsi
senior tag
válasz petymek #13463 üzenetére
Én egyáltalán nem általánosságban beszéltem, hanem a tegnapi, konkrét hozzászólás kapcsán (#13413), a konkrét esetről beszéltem.
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy az emberek nagy többségénél fontos szempont a gép anyagi vonzata és biztos vagyok benne, hogy az, hogy részemről kevésbé vagyok érzékeny a kozmetikai problémákra a géppel, mint itt néhányan abban az is közrejátszik, hogy szerencsémre anyagilag egyáltalán nem volt megterhelő. -
djozsi
senior tag
válasz petymek #13465 üzenetére
Pedig erről van szó, olvass utána a hírhedt 56k OHM resistor problémának, ugyan ez történt itt is.
A hiba pedig az 5-ös FW előtt is fennállt, csak nem kapott médiavisszhangot. Itt egy példa novemberből egy Nyko dock által tönkretett Switchről. Az 5-ös FW pedig idén márciusban jött ki.
-
djozsi
senior tag
válasz Norb79 #13464 üzenetére
Mondjuk szerintem ez inkább az anyagi helyzetről szól és nem a felesleges időről. A legtöbb ember ideje forintosítható és mindenkinek van az az összeghatár, ami felett elkezd erre időt pazarolni, legfeljebb nem a párezer forintos nagyságrendnél van ez a határ.
A többivel amúgy egyetértek, még mindig egy 100ezer forint körüli tablet+2 joycon+dock+adapter eszközpakkról beszélünk. Ahogy mondod, lehetne sokkal szívósabb sokkal drágábban, kérdés, hogy kinek lenne az jó.
-
djozsi
senior tag
Tűkön ülve várom az első embert, akinek valóban kiesik a képernyője, hogy validálva legyen a fenti "kieső képernyős" panasz.
Komolyra fordítva senkinek nem kívánom, hogy ez megtörténjen és szerintem őszintén szólva nem is fog, de aki fél tőle, az vigye vissza garanciális időben, hátha kezdenek vele valamit. Én is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle, mert az viszont, hogy valódi probléma nincs a géppel elvitathatatlan, nem hiszem, hogy bárhol le van ez rögzítve, hogy "ha 1,7 mm-nél jobban kiáll, akkor garanciálisan javítani kell akkor is, ha problémát nem okoz". Szóval ha valaki rákérdez ne felejtse el megosztani az eredményét.
-
djozsi
senior tag
És tényleg tapasztaljátok, hogy romlik? Most rákerestem, sokan írják, hogy egy kicsit feljön valahol jobb oldalt, de azt is írja szinte mindenki, hogy nem romlik az állapota, olyanoknál se, akik többezer óránál járnak a géppel. Nagyjából az látszik, hogy mindenki tojik rá, olyan panaszt, hogy valakinél ez tovább romolna vagy tényleg lejönne nem írt senki.
Egyébként jó hír nektek, hogy a kommentek alapján (USA-ban legalábbis) beveszi a garancia és meg is csinálják. Csak aztán ugyan erre az állapotra visszaáll rövid időn belül... -
djozsi
senior tag
válasz koncsik #13478 üzenetére
Jól fogy a gép, nem írtam külön, de július után augusztusban is a legjobban fogyó gép volt USA-ban, Japánban pedig jobban fogy, mint minden más együttvéve. EU piacról ritkán vannak konkrét adatok. De nem is ez a lényeg, van egy 20 milliós vállalásuk a befektetők felé jövő március végéig, azt meg kell próbálniuk tartani a kereslettől függetlenül, különben bukják a vállalást.
Ez mondjuk szerintem nem mentség arra, amit mondtok, hogy sorban állás van a javításra, ez nagyon nem oké. Szerintem egyszerűen arról van szó, amit a végén írtál, szarnak erre a piacra, sokadlagos az ide vonatkozó pótalkatrész ellátás és mivel amúgy is küzdenek a vállalt mennyiség legyártásával ez akadozik. -
djozsi
senior tag
Konkrét játékokról rég esett szó, úgyhogy bedobom ide, hogy a Xenoblade 2 DLC tényleg nagyon jó lett. Egy kompaktabb, nagyjából 20 órás kerek élmény, tovább csiszolt játékmenet, kihagyott felesleges mechanikák, behozott új, érdekes mechanikák, szuper sztori, ami önállóan is megállja a helyét és ki is egészíti az alapjáték sztoriját.
Akinek tetszett az alapjáték egészen biztos, hogy ezt legalább annyira szeretni fogja, érdemes miatta visszaugrani a játékba, önálló játékként is megállná a helyét. -
djozsi
senior tag
válasz ojoba1 #13484 üzenetére
Kezdhetsz ezzel is, teljesen különálló játék, külön kell megnyitni a menüből is, bár talán egy kicsit közelebbinek fogod érezni a sztorit az alapjáték után, illetve az alapjáték néhány foreshadowing megoldása nem fog annyira ütni.
A készítők egyébként azt mondták, hogy az alapjáték 7. és 8. fejezete közé képzelnék ők el a DLC-t, szóval ha az egész előtt állsz, akkor lehet érdemes így nekimenni. -
djozsi
senior tag
-
djozsi
senior tag
Jobban melegszik, hisz egyrészt zártabb a tér, másrészt jobban pörgeti olyankor a gépet, de nem tudunk róla, hogy bármilyen problémát okozna-e. Fentebb olvashattad ezt a képernyő műanyagja a jobb szélen megemelkedik egy picit dolgot, de jelen állás szerint ez egyszerűen kozmetikai probléma, amit ráadásul nem is fogsz látni docked módban.
Ha főleg docked használod a gépet, akkor szerintem érdemes hozzá beszerezni egy pro controllert idővel, kényelmesebb, mint a joycon grip. Ugyanakkor javaslom, hogy azért próbálgasd a handheldet, sok olyat ismerek (magamat is beleértve), aki úgy állt hozzá, hogy home console-ként fogja használni és végül valahol 50-50 környékén kötött ki.
-
djozsi
senior tag
Tok kell, egy fólia a képernyőre erősen ajánlott, minden más opcionális. Nálam az Odyssey ment főleg ilyen két fél kontrolleresben, azt gyakorlatilag erre a módra találták ki, az elején ki is írja, hogy ez az ajánlott.
És persze az ARMS motion controllal valóban bokszolva. Az sportolásnak is elmegy. -
djozsi
senior tag
-
djozsi
senior tag
válasz Mr Bond 007 #13555 üzenetére
Az amerikai számok alapján amúgy rettentő sokat erősödött idénre az xbox, szinte minden hónapban vagy másfélszer annyi fogy belőle, mint előző évben. Ráadásul többségében One X fogy, miközben PS4 esetén a Pro egyáltalán nem mondható sikerterméknek.
Az igazán durva ebben az, hogy ezzel a nagy növekménnyel együtt is a legrosszabban fogyó konzol maradt a piacon. -
djozsi
senior tag
Az világos, hogy ebben maradtatok eredetileg, de ha most azt mondod nekik, hogy ennyi idő alatt már javítaniuk kellett volna és mellé meglebegtetsz akárcsak egy tékozló homár cikket én biztosra venném, hogy rugalmassabbak lennének a cserét illetően.
Nálam 3 pár joycon van/volt (egyet régóta kölcsönbe adtam) és nem volt velük soha gond, illetve van pár Switches ismerős és még senkinek nem volt garanciális baja. Szóval teljesen megértem, hogy tartasz tőle, hogy nem segítene a javítás és csak futhatnál egy újabb kört...
A videót várjuk!
-
djozsi
senior tag
Nagyon ajánlom neked egy pro controller beszerzését, ha belefér a költségvetésbe. A joyconnak egyszerre kell lennie handheld, docked és kétszemélyes eszköznek is, ezért érthetően egyikben sem tökéletes, viszont mindegyikre alkalmas. Ha ennyire a docked módra akarod fókuszálni a gépet, arra a pro controller egy tökéletes kiegészítő eszköz, az egyik legkényelmesebb kontroller, amivel dolgom volt, biztos vagyok benne, hogy nem bánnád meg. Persze a kétfelé szedett módot buknád vele...
-
djozsi
senior tag
Mire végigértem sokan válaszoltak, de ha már lepötyögtem elküldöm, hátha hasznos.
1. én is a Nintendo UK webshopot ajánlom, amilyen fapados a gépen levő eshop annyira jól használható a weblap.
2. én úgy tudom, hogy az vezetékes és nincs benne HD rumble, talán NFC olvasó se.
3. a toplistánál van külön "digital only" lista. Akciókat érdemes néha végiggörgetni (bemész eshopban az akciókhoz, lemész az aljára és ott van valami "show all" szerű gomb), indie fronton hozza nagyjából azt, amit a többi platform.
4. a Nintenedo be tudja azonosítani a kártyákat, ebből vontak le túlságosan messzemenő következtetéseket. Nem kell aggódni.
5. volt már belőle preview event keményvonalas pokémonos arcok számára, szerintem hamarosan kapunk preview-kat is. Az alapján egyértelműen az jött le, hogy ez mainline, teljes értékű pokémon játék lesz, amit szerettek volna egy kicsit alacsonyabb küszöbnek szánni az új beugrók, főleg a GO közönség számára, ezért a gen1 és ezért a GO-s mechanikák és árukapcsolás.
6. vannak, de azért nem jellemző, a legtöbb mobiljátékot valamilyen fixed price módon hozzák át. Nem néztem még, hogy jelzi-e valahogy, de például a Pokémon Questnél vagy a Fortnite-nál meg tudod nézni. -
djozsi
senior tag
válasz mattheus #13605 üzenetére
Ide kattintva simán a UK eshopot tudod használni, csak lépj be a magyar accountoddal és működni fog, euroban fogja rádterhelni az árakat.
Esetleg ez a link mehetne a főoldalra is, ha még nincs ott, nagyon hasznos oldal, amióta rátaláltam szerintem rá se néztem gépen az eshopra.
-
djozsi
senior tag
Ez egy verekedős játék, főleg az USA-ban nagyon népszerű, sok versenyt szerveznek belőle, nagyon jól szokott fogyni. Azt érdemes róla nagyon dióhéjban tudni, hogy mindenféle franchise-ok karaktereit eresztik egymásnak benne és alapvetően nem a másik életerejét kell elfogyasztani benne, hanem minél többet sebződött valaki annál messzebbre lökik a további ütések és a cél az ellenfél lelökése a pályáról, ennek köszönhetően nagyon látványos tud lenni, jól közvetíthető, nem véletlen, hogy a tengerentúlon felkapott esport lett belőle.
Ez a széria 5. része és nagyjából minden olyan karakter és pálya, ami valaha volt a franchise-ban bekerül az új részbe, ennek megfelelően monumentális lesz, elsősorban erre értettem azt, hogy tartalmas. Nem sok verekedős játék dobálódzott még ilyen számokkal.
Kezdjük azzal, hogy több, mint 30 videójáték franchise karakterei/zenéi/helyszínei képviselik magukat a játékban. És ezek nem csak Nintendo franchise-ok, van benne Sonic, Street Fighter, Mega Man, Metal Gear, stb... Szóval erre tényleg rámondható, hogy "most ambitious crossover ever".
Több, mint 75 játszható karakter lesz benne, ahogy írtam az összes eddigi játékban valaha szereplő karakter és még néhány új is.
Több, mint 100 pályán folyhat a küzdelem.
Ami még kiemelendő az a játék zenéje, minden egyes franchise-ból a legjobb számokat is megkapja a játék, ennek megfelelően óriási soundtrackje lesz, több, mint 800 szám lesz benne, ráadásul egy csomó nagyon híres franchise legjobb számai. Érezték, hogy ez nagyon erős felhozatal, ezért lesz benne jukebox is, összeállíthatod a saját playlistjeidet, sőt, a képernyő bekapcsolása nélkül is lehet vele zenét hallgatni.
Egyelőre ennyit tudni, illetve azt, hogy még egy játékmódot nem fedtek fel, amire az a tipp, abban reménykedik mindenki, hogy valamilyen single player mód lesz.
-
djozsi
senior tag
válasz paraaa #13662 üzenetére
SD kártyát ráérsz utólag is venni, ha úgy látod, hogy szükséges. Ha dobozosan veszed a játékokat akkor is előfordulhat, hogy sokat töltenek le plusszban, de nem ez a jellemző. A dobozon általában jelezve van, ha a játéknak le kell töltenie tartalmakat és akkor azt is jelzi, hogy mekkora helyre van szüksége.
Ezen felül persze töltődnek a patchek, DLCk is.
A lényeg, hogy az SD kártya az pont olyan tartozék, amit ráér akkor venni, ha már használod a gépet és úgy látod, hogy szükség lesz rá. -
djozsi
senior tag
válasz paraaa #13664 üzenetére
Docked módban nagyjábl működik a Sony USB headset a géppel (a rajta levő gombok talán nem, nem emlékszem, rég próbáltam). Handheld módban értelemszerűen nincs lehetőség az USB-s headsetet használni.
Handheldhez érdemes beszerezned egy jack dugós fülest, esetleg egy jack-bluetooth esetleg USB3-bluetooth dongle-t és akkor használhatsz vele bluetooth fülest.szerk: persze elvileg handheldben is beszerezhetsz egy USB3-USB2 male-female dongle-t és arra rákötheted a Sony USB transmitterét, szerintem működnie kéne, de nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
Valószínűleg ebből is lesz free trial hétvége a megjelenés előtt, ahogy az ARMS, Splatoon 2, Mario Tennis Aces esetén is történt, akkor majd rá tudsz nézni.
Ez a játék a tengerentúlon lett piszok népszerű, Európában nem nagyon játszanak vele, ahogy a mellékelt kommentek is mutatják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Ford topik
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Nintendo Switch OLED CFW Atmosphere, 256GB, NYXI kontroller, tok
- Playstation 5 lemezes/kontroller töltő/2db kontroller.
- PlayStation 5 (PS5.) Kontroller. Kiváló állapot,Tökéletes működés.
- PSVR1 headset eladó kiegészítőkkel!
- Eladó egy Playstation 5 FAT Digital Edition konzol Alzás azonnali csere garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs