Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
szerintem ez ronda leégés lesz, de ne legyen igazam
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
Travis Frederick visszavonult.
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz berek21 #20597 üzenetére
nekem mindig az a megye 3-as közmondás jut eszembe, hogy "fekvő csatár nem gyors csatár" mert ott is a favágók felrúgnak mindenkit az égbe, ha kell. hát Newton-t is hasonlóan aprították...
amennyire sérülékeny, szerintem kezdőként nem tudna lehozni 16 meccses szezonokat“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
azért most sokan Philliben bután néznek egymásra, úgy érzem
-
addikt
válasz Kotomicuki #20697 üzenetére
az az "álságos ügy" a rendőri túlkapás, szerintem te is megpróbálnál minden eszközzel harcolni ellene, ha a szeretted nyakára térdelt volna valaki 9 percen át és meghal.
-
addikt
válasz Kotomicuki #20699 üzenetére
a rendőr nem rögtön ítélő bíróság. értem amit mondasz, és elítélem a bűnözőket, a narkósokat, meg a söpredéket úgy default, de ettől sem lesz joga a rendőrnek megölni senkit. PONT. az igazságszolgáltatásra van egy rendszer, aminek a rendőr nem a döntéshozója, csak a kivitelezője. nem kell szerepet téveszteni, és nem lesz baj.
még egyszer: nem célom védeni George Floyd-ot, biztosan tett elég rosszat a társadalomnak. de ezek egyike sem jogosít fel senkit arra, hogy megölje. még egy rendőrt sem.
és abban is biztos lehetsz, hogy ha fehér lett volna George, akkor nem hal meg.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
a legtöbb csere irányítónál fénykorában jobb volt, de ennyi kihagyás után kérdéses, hogy mit tudna mutatni. biztos elég meredek lenne a tanulási görbe
-
addikt
válasz *Mukeey* #20717 üzenetére
a kettőnek semmi köze egymáshoz, főleg mert Newton valószínűleg kezdő posztot keres (de még Winston is) és ez csak kettő, a ligában meg 32 csapat van, és mindnél van backup QB.... plusz nem mindegy ki mennyiért játszana.
-
addikt
válasz *Mukeey* #20725 üzenetére
nem is arról van szó, hogy jó QB
hanem arról, hogy van a ligában legalább 5 csapat, akinek olyan a backup QB-ja, hogy Kap csukott szemmel is jobb nála, de azért nincs lehetősége mert eddig mindenki félt a média backlash-től.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz *Mukeey* #20729 üzenetére
szerinted Dalton backup szerett volna lenni? és RGIII?
szerintem Kap egy lehetőséget akar, hogy tovább építhesse a brandjét. neki az a backup pozícióból is ugyanúgy menne
illetve ennyi kihagyás után szerintem nincsenek illúziói, 32 csapat van meg többszáz játékos, aki mind kezdő akar lenni.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz Carvus #20753 üzenetére
nem elég, hogy telekomosként nincs is ilyen csatornánk, ha lesz is, akkor is SD lesz?
néha bele-bele néztem a közvetítésekbe (bár visszakereshető, hogy nem voltam néhány kommentátor nagy híve) szóval nem függésről van szó esetemben, mind inkább csak azért vagyok dühös, mert elveszik az a lehetőség is, hogy "ha akarnám tehetném"
pont most vettem a hálóba is 100hz-es tévét, hogy a mozgás sebessége átjöjjön a képernyőn“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz ggeleven #20878 üzenetére
mondjuk nem a preseason eltörlése oldaná meg a pandémia kérdéskörét, de ez messzire vezet... nekem az is visszás, amit Byron Jones indídott el (#wewanttoplay) hogy nem biztosítottak a feltételek, ezért nem játszanak. aha, persze.... a kórházban meg a benzinkúton meg a Target-ben biztosítottak a feltételek? de azoknak csak be kell járni dolgozni, igaz? ne legyünk már ennyire kétszínűek.
-
addikt
én voltam egy San Jose Giants - High Desert Mavericks Minor League meccsen még 2008 körül, életem legunalmasabb 4,5 órája volt. azt se tudtam ki van kivel, mi történik, semmit..
-
addikt
válasz darvinya #20902 üzenetére
ez az egész név változtatás dolog annyira félre van menedzselve, hogy fantasztikus
de az egész csapat Snyder óta olyan szintű leszállópályán van, hogy Dallas szurkolóként is rossz nézni.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz rlazol #20942 üzenetére
esélytelen a jövő évi magas tag a Cowboys részéről
aláírnak egy szerződést, aminek nagy része aláírási bónusz lesz, amit szét is tolnak gyorsan több évre, és a cap hit azonnal alacsonyabb lesz.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz rlazol #20951 üzenetére
kezdjük azzal, hogy így egy év elteltével már nem 4 éves szerződést akar majd, hanem 3 éveset, hogy a tévés jogok lejáratának évében legyen szabad ügynök, arra számítva, hogy a jogokért dúló harc felveri majd az árat és ez emeli a fizetési sapkát. legalábbis abból ami idén volt, erre következtethetünk. (idén sem az évek száma volt a lényeg, hanem az, hogy mikor jár le)
és ha figyeltél volna, nem azt mondtam, hogy az egész fizetése bónusz lesz, hanem azt, hogy lehet úgy strukturálni a fizetéseket, hogy a cap hit az első évben alacsony legyen
ha ennyire szakértő vagy, akkor tudnod kellene, hogy a fizetése annál részletesebben is felosztható, hogy "garantált és nem garantált" főleg annak függvényében, hogy az adott tétel hogy számít a fizetési sapka alá... a fizetés alapfizetésből, aláírási bónuszok és akként viselkedő tételekből (option bonus, roster bonus, workout bonus, reporting bonus), teljesítményösztönzőkből, garantált tételekből és egyéb dolgokból (hitelek, előlegek, nem pénzbeli juttatások, stb) áll. a teljesítmény ösztönzők is kétfélék (likely to be earned és not likely to be earned) attól függően, hogy hogyan számítanak a fizetési sapka alá.ha én lennék a Cowboys, akkor kötnék egy olyan 3 éveset vele 2021-ben, aminek a nagy része el van tolva 2023-ra, majd még a lejárat előtt hosszabbítanék már az új sapka ismeretében, és tovább görgetném a hátralévő évekre az összegeket.
ha meg akarják tartani, akkor ez a legolcsóbb megoldás.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz rlazol #20956 üzenetére
Prescott és a Cowboys között csak az évek hosszában nem volt egyetértés. a Cowboys 5 évet akart, Prescott 4-et. ennek nincs köze a csapatbarátsághoz, az megvolt a rookie szerződése alatt (összesen keresett 2,7 milliót eddig)
-
addikt
válasz rlazol #20961 üzenetére
mindkettő csak alkupozíció, főleg ha a médiának ki van szivárogtatva.
Mahomes-nek a szerződése igazából 5 év, mert utána nincs dead cap hit, ami 2 dolgot jelent: ha jól játszik, akkor lehet tovább tologatni hátrafelé a pénzeket, ha nem, akkor meg el lehet küldeni nagy para nélkül
de egy Alex Smith szcenárióban (ne adja Isten) 2020-ban 64 milla, 2021-ben 60 milla, és még 2022-ben is 35 milla a dead cap ez azért nem kevés pénz akkor, ha valaki nem játszik.plusz 2023-tól a szerződés teljes hátralévő részében a sapka alatt elfoglalt hely nem kevesebb, mint 40 millió dollár, ami ha mégis csökken a fizetési sapka (többször mondtam már én is, nincs garancia arra, hogy folyamatosan nőni fog) akkor okozhat problémát, bármennyre is csapat barát a szerződés MOST.
ennél a Prescott megoldás sem jobb hosszú távon, mert ugye nincs megoldás. rövid távon a Cowboys kb annyit, vagy picivel kevesebbet fizet most mint amennyi a piaci értéke, szóval ők nyertek egy évet az alkudozásban (ami igazából nem nyereség, ahogy mondtad egyre nehezebb lesz beleszorítani mindent 3 évbe ha most 4-be se sikerült) de valójában ezt az egészet (Prescott olcsón megtartását) már akkor elbukták, amikor 2019 augusztusban nem írattak alá vele egy hosszabbítást. onnantól kb várható volt az első tag, a második szerintem továbbra is unlikely, de egyelére én is úgy nézem, mint a Cowboys: one step at a time.
továbbra se vegyük ki az ügynök tevékenységét egyébként, nem tudjuk mit akar Prescott és mire beszélte rá az ügynök (hogy akarja).
-
addikt
az új dallasi kezdő front seven:
Demarcus Lawrence - Gerald McCoy - Dontari Poe - Everson Griffen
Jaylon Smith - Leighton Vander Esch - Sean Leeha egészségesek maranak, akkor ez egy nagyon vad lineup.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz rlazol #21023 üzenetére
tavalyról is ott van Trysten Hill (második kör) az idei Gallimore pick mellé
Crawford meg bőven kezdő kaliber, attól, hogy valaki nem top10 még lehet kezdő.
2018-ban, az utolsó egészséges szezonjában 71,2 PFF grade-je volt (above average), és bár tudom, lehet vitatkozni azon, hogy a PFF mennyire jó vagy nem jó bizonyos szempontokból, azt kár vitatni, hogy a grade jól mutatja a játékos megközelítőleges teljesítményét, hatalmasat nem tud tévedni (olyan nincs, hogy a grade 85 közben meg használhatatlan, vagy 45 közben meg sztár)
nyilván jobb lenne McCoy, de nem gyulladt rájuk a ház“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz F-ECT$ #21036 üzenetére
Calvin Watkins megállapította, hogy az edzés végén volt olyan defense felállás (gondolom 3-4-ben) hogy a két end Everson Griffen és Demarcus Lawrence voltak, nose tackle-ben középen meg Aldon Smith volt.
hármójuknak együtt 74,5+39+53 = 166,5 karrier sackje van (Aldon 53 sack / 5 év, DLaw 39 sack / 6 év, Griffen 74,5 sack / 10 év)“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz ggeleven #21045 üzenetére
simán elképzelhető, hogy egy primadonna, és csak métely az öltözőn a jelenléte
az is biztos, hogy sok ilyen van, csak az edzők elnézik, mert a superbowl-t azt mégis csak meg kell(ene) nyerni
az ilyenek miatt kapnak a Greg Hardy-k meg Reuben Foster-ek második (sokadik) esélyt...“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
-
addikt
válasz Kotomicuki #21059 üzenetére
egyáltalán nem látom azt, hogy itt érdekek úgy feszülnének egymásnak, ahogy azt te leírod.
az afro-amerikaiak sokszor "csak" azt akarják, hogy egyenlő félként legyenek kezelve, mert ez több száz évvel a rabszolgaság megszüntetése után sincs így. és ezt innen a távolból elképzelni is lehetetlen, ahhoz kell egy kicsit a középnyugaton élni, hogy tudja az ember mit jelent a zsigeri ellenszenv. ettől függetlenül meglennének ők fehér rendőrrel, ha az nem akarná hátba lőni minden alkalommal - ellentétben azzal a fehér sráccal, aki automata fegyverrel "védte meg magát" az utcán és semmit nem tettek a rendőrök.
persze ettől függetlenül mindent megtesznek az afro-amerikaiak is, hogy a hatalom (vagy a hatalmat gyakorló fehér ember) ujjal mutogathasson rájuk, tiszta tyúk meg tojás esete.az egész kezdődhetne azzal, hogy az emberek (rassztól függetlenül) megértik, hogy nem csak jogaik, de kötelességeik is vannak. és ha ez már stabilan megy, akkor folytathatnánk a fegyverviselés korlátozásával (vagy teljes megszüntetésével) ami alapjában csillapítaná a rendőrségi fellépés durva szükségességét. meg persze nem ártana a rendőröket sokkal tovább képezni, pszichológiai vizsgálat(ok)al egybekötve, hogy ne revizionisták, anarchisták meg KKK-sok gyülekezőhelye legyen a rendőrség
-
addikt
én is beszállok, de szigorúan csak pénz nélkül, tavaly volt egy évem kitapasztalni, hogy mennyire vagyok jó
-
addikt
nekünk T van, úgy tűnik akkor én sem nézhetem nagy unalmamban a magyar közvetítést.
(sokszor volt, hogy ismétlésben is hajlandó voltam ott maradni egy jobb meccs előtt még a magyar kommentár ellenére is)
marad a stream, mert nekem a gamepass elmebeteg áron van.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz darvinya #21171 üzenetére
azt mondtam, hogy érdekes, nem azt, hogy itt a megoldás
én úgy ítélem meg, hogy az első héten a Telekomosok és a Digisek nem fognak tudni megegyezni és a csatornaválasztékba bele is frissíteni az Arena 4 HD-t. sőt, szerintem lemegy szeptember (legalább 3 meccs hétvége) mire lesz ezekben a csomagokban is...az NFL tippjátékban lehetett volna bold, hogy melyik héten lesz először a Telekomnál Arena 4 HD
-
addikt
válasz vJokka #21182 üzenetére
igen, már korábban volt erről szó itt a topicban.
az alapcsomag mellé lehet venni külön Arena 4-et (nem HD) ami a szezonra (180 nap) 810 forint, plusz meg kell ugye venni az alapcsomagot, ami 8920 forint (180 napra)
a kettő együtt 9730 forint, és még mindig csak SD-ben nézheted...“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz ggeleven #21184 üzenetére
igen, jó lenne, ha csak csatornánként vehető lenne, és nem kellene az alapcsomagot mindenképp megvenni. 810 forintért talán ráfanyalodnék.
maradnak a stream-ek, az amcsi reklámokat úgyis jobban szeretem a magyarnál.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz SzabóTamàs90 #21308 üzenetére
Magyarországon az Arena 4 a műsortulajdonos. (egyelőre)
-
addikt
válasz SzabóTamàs90 #21312 üzenetére
abból indulsz ki, hogy a kiírás tökéletes (azaz tudták mit írtak ki).
szerintem engedd el“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz callmeakos #21340 üzenetére
Dallasban két undrafted free agent kezdett az offense két oldalán (RT / LT) összesen kettejüknek együtt volt eddig 2 karrier startja. most már fejenként van nekik annyi
a Cardinals viszont kemény, mint a vidia, Kyler Murray úgy dobálja a 20+ airyard-os passzokat, mintha a kertben dobálna a fiával.
-
addikt
ez a Dallas félelmetesen sz@r.
eszméletlenül, kifejezhetetlenül, kiszabottul sz@r.
valaki menjen, és locsolja le a The Star-t benzinnel és gyújtsa fel“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz darvinya #21461 üzenetére
a turnover mutatójuk minusz száz, a futás ellen a védelem mintha direkt lemenne a pályáról (a Browns harmadik és negyedik futója csinált rajtuk vagy 100 yardot) és szerencséjük sincs.
NFC LEast.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz callmeakos #21517 üzenetére
annyira durva és szürreális volt, hogy először nem hittem el, és amikor realizáltam, ogy mekkora (lehet) a baj azonnal elkapcsoltam, nem bírom a látványt
azóta azt olvastam nyílt törés meg bokaficam egyszerre, szóval idén max. gipsz csizmában fog lábra állni... szerencsétlen, úgy sajnálom.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
blokkolni is kell tudni, nem csak elkapni
van pár generációs RB akik megérnek sok pénzt, meg van pár elit, akik 1-2 év után lecserélhetőek jellemző yard visszaesés nélkül egy hatodik körös rookie-ra.
meg van mindenki más, aki bármikor helyettesíthető bárki mással“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
-
addikt
válasz bagyulajuve #21621 üzenetére
azért volt a Romo érában kétszer is combos csapat, ami egy SB runra is jó lett volna.
főleg, amelyiknél Dez elkapta (2014-ben Green Bay-ben) de aljas módon elvették tőle az elkapást (és így a továbbjutást a Dallastól) de a 2016-os Prescott vezette csapat is többet érdemelt volna, és a 2007-es gárda is egyben volt.ami viszont idén történik, azt nem lehet szavakkal leírni, Jets vagy Browns szurkolónak kell lenni, hogy valaki átérezzen hasonló kilátástalanságot. (esetleg Giants)
-
addikt
én Lady Gaga művészetét se kifejezetten ismertem addig, amíg nem énekelte el a himnuszt 2016-ban.
ha meghallgatod, akkor rájössz miért nem szabad senkit elítélni előre“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest