Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
simpley
őstag
válasz simpley #73980 üzenetére
ha pl a montenegrói One csomagokat nézzük, ott van lebeszélhető perc nemzetközi irányba, Szerbia és Albánia irányába szóval elképzelhető szerintem hogy megmarad az EU-s szintű.. Vagy pedig kizárólag a 4IG-s leányok irányába, ki tudja?
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
törölt tag
válasz simpley #73998 üzenetére
edge, chrome: egykutya, hoppázik mindkettő. Anyum száma, lehet, hogy szerdán már lelövik....most szólt, hogy csináljam meg neki. Múlt évben boltban voltunk, azt mondta a figura megcsinálta, aztán kértem egy papírt az adategyeztetésről, vagy emailt: azt mondta, nyugodjunk meg,.....megcsinálta. Persze nem azt csinálta, hanem átváltotta tuti-ról tuti100-ra....majdnem kilőtték anyum alól a 17 éves számát....
végül 1270-en tudtuk egyeztetni, mert akkor is hoppázott a webes felület.
Katasztrófa -
törölt tag
válasz simpley #74001 üzenetére
van, ott ezt írja: Váratlan hiba történt!Kérlek, próbáld újra később.
Továbblépve: Észrevettük, hogy ez a feltöltőkártyás SIM nem a te neveden van. Ahhoz, hogy a te tulajdonodba kerüljön, először jelentkezz be/regisztrálj, hogy elkezdhessük az elidegenítési folyamatot.
Baszki: be vagyok jelentkezve. Az adatokat nem is én töltöttem ki, azt a rendszer írta be automatikusan. De máris elidegeníteni akarja. Hogyan nem egyezik, ha egy karaktert sem módosítok az automatikus kitöltésen, amit tavaly rögzítettek?Kész...gatya...
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz simpley #74046 üzenetére
azaz hogy nem jól mutatja? nem, mert sms is jön hogy 100%elfogyott és nuku net.
nem kizárt ha bugos a rendszer . vodánál bármi előfordulhat már, szét vannak esve már mióta.
nem igazán merek netet venni a vodára ezért. Telekom nem fogy el érdekes, pedig ugyan abban a készülékben vannak (felváltva van használva a net)[ Szerkesztve ]
-
csaszi72
senior tag
válasz simpley #74047 üzenetére
Tehát még egyszer:
1: Nem én találtam ki. Ügyfélszolgálat adta az infót.(azt, hogy az e sim nem korlátozott)
2: Pedig de. Voda nyitás után sem ment.Hivatalos voda nyitás után sem ment a fizikai voda és a a Telekom e sim!
Szerencséjükre haverom bírka(vagy csak nem akar bele állni) és annyiban hagyta.De már elengedtem, mint írtam, olyan személyt keresek aki sikeresen lezongorázta már ezt.
[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
-
endrúdí
csendes tag
válasz simpley #74083 üzenetére
Jól megnyomták, 65 forint a zsemle a Spárban.. Az RCS-t még mindig nem értem christaltisztán. Jött a napokban egy sms, hogy ahhoz, hogy menjen: frissítsek satöbbi. Elképzelhető szerintetek olyan, hogy jobb lesz, ha kivezetik a saját angol szerverüket? Eddig anyámnak nem tudtam Digi mobil irányba küldeni RCS üzenetet aki Samsung-al van fent, csak vodás és telekom irányba. Létezik, hogy, ha lelövik az angol szervert és átáll a messages a Google-ra és utána menni fog? (Ergo szarabb volt a saját?)
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz simpley #74083 üzenetére
Azért nem csak ennyi van! A GO csomagonál megjelent a görgethető adat. A fel nem használt adatkeretet át lehet vinni a következő hónapra, ez egy új elem a piacon!
Csak a Red Free-ből került ki az EU opció! Viszont Megjelent a Red Max, ami korábban csak hűségidő hosszabbításnál volt elérhető. Plusz a Red-ek tudnak adatot megosztani, 5-10GB-ot, díjcsomagtól függően.[ Szerkesztve ]
-
Adams84
tag
-
zzola
titán
válasz simpley #74091 üzenetére
Ha ezt tudnánk.
Valószínűleg az új csomagoknál élesen szét akarták választani a nemzetközi/hazai használhatóságot. A GO csomag tipikus Hungarikum csomag lett, tovább gördíthető adathasználattal, gyakorlatilag magyarországi használatra szabva. A Red Max/Infinity World pedig marad a sokat utazóknak, sokat külföldre telefonálóknak.
Egy kis infomorzsa: a régi csomagokra még hónap végéig van lehetőség szerződni.Akik fizetnek egy vagy több PASS szolgáltatásért, nekik még él a 45 napon belüli kötbérmentes felmondás lehetősége.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz simpley #74201 üzenetére
Á, közben sikerült üfsz-t elérni: Náluk meg jún28 szerepel
Feltöltésileg amúgy logikus lenne a ma, de nem értette az ürge, h miért kaptam az sms-t.
Végülis azt mondta, ha gubanc lenne, akkor holnap lekapcsol a kimenő hívás, meg az egyenleg, és még 5 napom marad feltölteni, de szte nem szabadna, h gond legyen, mert júniusig kell élnie a kártyának si, emg a zegyenlegnek is.
Dátumilag olyan, mintha utólag a feltöltés 90 napját kiterjesztették volna 180 napra.
Na, szóval, holnap ki fog derülni -
4Grider
nagyúr
válasz simpley #74489 üzenetére
A sebességeidet nem 3G alatt mérted, tehát egyértelmű, hogy mi marad.
Bocs, de ez a motor elég gázos, léptethetőek a korábban feltöltött képeid is.
Szóval világvége hely, persze csak a mobilhálózatok szempontjából. Természetesen ilyen is van, nem lehet mindenhova rentábilisan adótornyokat építeni/fenntartani.[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz simpley #74489 üzenetére
Tekintve, hogy a település három állomás között van, optimális eddig sem volt, ezután sem lesz. Ne a 3G-s térképet nézd, hanem a HSPA-t, azon világosan látszik, hogy hol vannak az állomások (ugyanezeken van a 4G is). Talán a zsákai irány lő be a leginkább a faluba.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz simpley #77070 üzenetére
Ilyen nekem is volt nemrég, 70es előhívóm van, és csak Vodafonra jött, yettel, Telekom nem. És nekem Írországbol. Hívott, kinyomtam 2mp-re rá hívott megint de kicsit eltérő számmal úgy mint a te listádban. Érdekes hogy csak voda szammal vannak ilyenek (régebben is előfordult). Yettel, telekom miért nem?!
[ Szerkesztve ]
-
ggabor02
aktív tag
válasz simpley #77070 üzenetére
Nekem 2019 március-május között volt először egy nagyon nagy adag ilyen hívás, aztán szép lassan elcsendesedett. Akkor még rejtett számról is próbálkoztak. Ezt nem is értettem, mert nincs kit visszahívni. Az is lehetséges, hogy valamit rosszul állítottak be. Azóta havonta-kéthavonta van egy. A számom (06-30-xx) 1995 óta az enyém, előtte senkié nem is lehetett, akkor még hatszámjegyű volt.
-
Marcsello31
őstag
válasz simpley #77092 üzenetére
Ilyet én emailben és weboldalon filmnézés közben találtam,
Ennél már az a húzósabb változata ahol az otpt klónozzák és annak a linkjét küldik el neked smsben....
Azokat bírom mikor ilyenek vannak: Gratulálunk ön nyert egy iphonet, a csomgja feladva...
Vicces.[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
válasz simpley #77098 üzenetére
Sehol. Találomra hívogatnak számmezőket. A yetteles számomra nekem is beesik egy-egy afrikai vagy ázsiai hívás. Általában van időm felvenni. Had legyen némi költsége a trükközőknek, ezzel csökkentve a hasznukat. Általában síri csend van benne mikor felveszem, aztán pár másodperc múlva megszakad.
Ennél kellemetlenebb volt, mikor kiderült, hogy az egyik számom, amit kaptam, korábban egy utcalányé volt. Kb 2 év telt el, mire teljesen lekoptak róla a szexre kiéhezett delikvensek.Számcserét kérhetsz, ha még nem bejáratott számról van szó, talán érdemes elgondolkodni rajta.
[ Szerkesztve ]
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Landsmann
addikt
válasz simpley #77105 üzenetére
Nem, telefonban. DE most megnéztem, csak komplett telefonszámot lehet, telefonszám részletet nem. Legalábbis Redmi készülékeken nem működik. Kipróbáltam, hogy letoiltottam a +3620-at, tehét elvileg minden így kezdődőt nem kellene hogy beengedjen. De beengedi. Tehát csak komplett számot lehet tiltani. Van még olyan, hogy spamszűrés, az jó eséllyel megfoghatja, de sok más számot is.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
-
barnibooo
aktív tag
válasz simpley #77101 üzenetére
A számmezőt itt lehet ellenőrizni, ha esetleg valakit érdekel:
https://agapub.nmhh.hu/aga_web/mobilBeforeAction.action[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest