Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz Gebriel #1354 üzenetére
Üdvözöllek!
Nem érted a mondandómat, mert biztosan félreérthetően fogalmaztam. Bocs érte!
A ''lámaságom'' miatt eszembe nem jut a vodafost okolni. A lebeszélt telót, ami eladtak, beszoptam, és ennyi . nekem az a bajom a munkáltatóddal, hogy megy a sok hülye reklám, és amikor bemész az üzletbe, akkor meg nincs az amit keresel. Ja bocs ! Van belőle 1-2, vagy 3-4 darab, amiatt hogyha a fogyasztóvédelemnél valaki belázadna, akkor lehessen azt mondani ..kérem: csak a készlet erejéig...
De már korábban leírtam: Nem akarlak Téged megsérteni, vitatkozni sem akarok veled erről, de: én qrvára utálom a vodafost mint szolgáltatót, az ügyfélkezelése miatt. nagyon rossz tapasztalataim vannak. De mint írtam korábban : jelenleg jó a pecdíja, így még itt vagyok, és így: no comment.
Tehát erről ne vitázzunk. Felesleges. Én sem karlak Téged semmiről sem meggyőzni, de Te sem tudsz a leírtak ellenkezőjéről engem.
Meg nem is ér annyit az egész téma, hogy így vitatkozzunk rajta.
Azért a ''belső infóidat'' mindig kiváncsian olvasom, köszi őket!
Szia! -
Oliverda
félisten
válasz Gebriel #1393 üzenetére
Ha olyan okos a haverod miért nem ült ö a helyébe? - Ha jól vettem észre te még nála is sokkal okosabb vagy, ezért azt a széket inkább meghagyjuk neked. Amúgy elég sokat dologzik (annyira nem túl sok pénzért), sorban állnak az okosabbnál okosabb ügyfelek. Múltkor újságolta hogy a Vodafone képes volt nekik 60K-s fizetést adni egy hónapra. Mellesleg egy márkaüzletben van és nem egy viszonteladónál lógatja a lábait.
[azóta vannak ezek a ''szép'' dolgok ]
Mint például? - Mint pl. a fent említett pár remek ''akció''.
Azért remélem elnézed nekem hogy nem olvasom el az összes hírt azon nyomban."Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz Gebriel #1395 üzenetére
Egy darabig voltam egy viszonteladónál, de szerintem össze sem lehet hasonlítani azzal a futószalaggal ami egy márkaüzletben van. Főleg a szervíz (ami ugye a viszonteladónál nincs is). ''méé nem cseréli a ki telefonomat a vodafóón?? és hasonlók...
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
n@p@lm
őstag
válasz Gebriel #1405 üzenetére
anno a pannonnál kezdtem (talán 7 éve).
elégedett voltam velük, számomra jó percdíjai voltak.
a két másik áttált perc alapra, pannon döngette magát hogy mi bezzeg másodperc alapon...
na nem kellett 2 hónap, ők is átálltak perc alapra.
akkor hagytam ott őket mikor az üszi hívása is fizetős lett. ökrök.
ekkor jöttem át a vodához.
kb. 3 évig voltam itt. vitamaxal indítottam, szigorúan másodperc alapon (nem érdekelt a 60 forintos csúcsidős percdíj, inkább csúcsidőn kívül beszéltem, és akkor is rövidebb hívásaim voltak, nekem jobban megérte a másodperc alap.)
bejött az internetes akció, vodafone bonus.
nagyon jó! átváltottam rá, az asszony vitamaxát is behozva, megrendelve a csoportos kedvezményt, ingyen duma egymással.
már akkor csodálkoztam rajta hogy mindkettő! előfizuhoz kell az opció (a kis telhetetlenek).
szép volt-jó volt, de aztán melóhelyem leflottázott a T-vel, jobb ajánlatot adva.
nosza, internetes levélküldés a vodafone honlapján hogy kaptam jobb ajánlatot a bonusnál, tudnak-e hasonlót.
válaszra sem méltattak.
na, elindítottam a számhordozást T fele, pár nap múlva hívtak V-ék hogy miért?
talán nem ilyenkor kell kapkodni....
elmagyaráztam nekik hogy miért. békében váltunk el.
na ezért buktam ki, mert a voda volt az egyetlen aki adott még másodperc alapú csomagot a három szolgáltató közül.
sorry a terjedelemért. -
szállitó
senior tag
válasz Gebriel #1391 üzenetére
hát én két honapja láttam egy adatot ott 22.XX röl 21.XX re esett vissza az arányuk igaz ha jol tudom akkor a számlás elöfizetések terén valoban nyertek 2% ot persze ha 10 rugoért adnak használhato telokat feltöltöre és drága telokat olcsonak tünö elöfizura akkor fut a szekér de meddig??? és vajon hány müxik még voda zsugával...a feltöltök közül... persze ez vonatkozik más szolgáltatokra is szoval a statisztika klassz dolog jo lehet vele hazudni csak meg kell tanulni hogyan, persze az emberek azt hiszik a számokkal nem lehet csalni...dehogynem
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
-
Ch4os
aktív tag
válasz Gebriel #1509 üzenetére
nem a feltöltés volt a gond.
Ez a ''szolgáltatás'' csak egy napig élt
Reggel fekeltem és a régi SIM kártyámat már nem engedte be. Beraktam a 0Ft-tal feltöltöttet, az még aznap délután is ment (beszéltem vele). Másnap már tuti nem.
Biztos addigra újra lefuttott a script, ami lehet elsőre hibával meghalt. -
libus
őstag
válasz Gebriel #1513 üzenetére
Gabriel!
Arról nem tudsz, hogy a Nokia E50 kapható lesz más színben is a Vodafone-nál???
Mert tegnap elmentem megvenni én is ezt a telefont a Vodafone-hoz, de csak fehérben volt nekik Így meg sem vettem!
Mindegyik szolgáltató + az EW-bwn is és a MM-ben is ''feketében'' kapható, de a Vodafone-nál nem!
Karácsony ide- vagy oda, de ebben a színben nem kell!!!
Mást nem tudok tenni, mint azt, hogy várok! De remélem hamar észbe kap a Vodafone és elkezdi minél előbb árulni a ''fekete'' változatot is!
Hisz biztos vagyok abban, hogy vagyunk jópáran, akik ebben a színben várjuk a telót!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
válasz Gebriel #1516 üzenetére
Pedig bíztam egy olyan reménykedő válaszban, mint amilyet ''emtyyy''-nek adtál a (#1512-es) kérdésére.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Nokia E50-es telót választhatom majd ''C'' kategóriás előfizetéssel, s ezen belül pedig Vodafone 200 Multimédiával
Azért kérdezem, mert ez a készülék nem 3G-s, és ettől függetlenül lehet-e hozzá ilyen csomagot választani?
Persze majd csak akkor fogom megvenni ezt a telót, ha majd feketében is kapható lesz!
A másik kérdésem az, hogy WAP-on fel tudok-e menni a Vodafone Live-ra olyan készülékkel is amelyik nem Live-os (pl.:E50)
Mert úgye az a Multimédiás dijcsomag tartalmaz 1500Ft értékű Live vásárlást is.
Szóal az érdekel, hogy azt ki tudom-e használni?!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
TrollBalint
addikt
válasz Gebriel #1559 üzenetére
affene
pedig szeritnem nagyon megérte. Olyan jól eltudtam ismerősömmel sms-ezgetni, mikor nemtudtunk msn-en beszélgetni, meg küldtem mindenkinek az sms-eket...
Valami hasonló akció nincs, ahol olcsó vagy havi pár ingyen sms- van? (most jokerem van, eddig itt láttam a legolcsóbb sms-t)https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
-
motogirl
tag
válasz Gebriel #1587 üzenetére
Mi volt a tartalma a meghatalmazásnak? Mert, ha csak az, hogy xy meghatalamzom yx-et, akkor valószinüleg nem volt megfelelő a tartalom. Ha cég a meghatalmazó akkor szerepelnie kell benne minden cég adatnak, és hogy milyen célból adta ki a meghatalmazást. Ezért nem kellene szidni a Vodafone-os ügyintézőt, hiszen ez az ő felelőssége.
[Szerkesztve] -
kp78
addikt
válasz Gebriel #1599 üzenetére
Akkoris, legalább egy hónapot várhatnának ezzel a leárazással, nem mindjárt 27-én bebökni a p@rasztnak, hogy nesze, most ennyiért is megveheted.
Szerintem igenis felháborító.
Amúgy én ált-ban előfizuval veszek telót, amin kevesebbet lehet bukni.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Grandi
aktív tag
válasz Gebriel #1678 üzenetére
'' Nokia 5140i - masszívan elavult
5140 mostanra már jól elavult, ezért frissítettek rajta egyet a finnek, és a számozás után odabiggyesztették az ''i'' betűt. A külső gyakorlatilag érintetlen maradt. A zseblámpa gyorsgombja a csillag helyett mostantól a kettőskereszt. Ja, igen, a Nokia szerint a telefon tömege 0,2 grammot csökkent. Erősen filozofáltunk, hogy ezt mi okozhatta, talán kevesebb festék kellett a kettőskereszt gombra. A gumiszerű műanyaggal borított ház valóban strapabírónak tűnik, bár a gyártó erősen óv attól, hogy folyó vízben merítsük meg a telefont, vagy 10 emeletes panelháznak megfelelő sziklákról dobáljuk lefele. A telefon szétszedése újgazdag gyermekek ifjúkorát idézi, ugyanis kicsit Kinder-tojás jelleggel húzható ketté a ház.
Bár a gombok megnyomásához izmos ujjbegy és határozott mozdulat szükségeltetik.
Ezeket a jellemzéseket szeretem én
[Szerkesztve]Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™
-
kp78
addikt
válasz Gebriel #1703 üzenetére
Gyakorlatban SOSEM küldenek smst, ha túllépted/vagy közel jársz hozzá, csak ígérik, hogy szólnak. Minek is tennék, nem érdekük. Jópárszor átléptem már wapnál, sosem jött semmi. Csak a számla
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs