Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Megadta magát a VGA hűtő ventim vagy lehet hogy a VGA-n lévő venti csatlakozó.
Ehhez kellene egy kis segítség.
Szeretnék venni rá egy hűtőt( http://hardverapro.hu/apro/his_radeon_iceq_vga_huto/hsz_1-50.html ),ennek a hűtőnek a csatlakozója 2 tűs mini csatlakozó,ami a VGA-n is van.
És az lenne a kérdésem,hogy ha mégis a VGA venti csatlakozója adta meg magát megtudom oldani,hogy ez a hűtés(ventilátor) menjen valahogy?Alaplapi csatlakozóval vagy valahogy másképp???
Azt nem tudom,hogy a VGA hány voltom üzemelteti a venti-t és az alaplapi cstlakozó mennyin,hogy ez valahogy megoldható legyen.
Előre köszönöm a válaszokat.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
atti1848
senior tag
Szia.
Semmi különös elváltozás nincs.Ugyan olyan mint volt.Az egész úgy volt,hogy én még rákötöttem még egy ventit ugyan arra a csatira és azután nem ment.Nincs égés nyom,se semmi.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Van egy HIS Radeon x1650 VGA-m.Erre szeretnék tenni 2 db ventit,hogy jobb hűtése legyen,mert nagyon melegszik.Az lenne a kérdésem,hogy megoldható-e,hogy egy olyan ventit tegyek rá ami oldalra,átfúj a hűtőbordán és egy olyan ventit ami rá felé vagy tőlle el fújja a levegőt.Mi lenne a legjobb megoldás?Nem zavarná egymást?
Erre a két ventire gondoltam,ami átfújna rajta: http://www.pcx.hu/termek/evercool-kkc5010m12ca-ventilator-51999
és ez az mi meg rá vagy tőle el fújná: http://www.pcx.hu/termek/evercool-kkc6010m12ca-vga-hto-ventilator-76287
http://www.kephost.com/view3.php?filename=s82sxoj1ahvn0pxyuno3.jpg
Előre köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
atti1848
senior tag
válasz fi:zi'k #4704 üzenetére
Én nem tudom és épp ezért kérdeztem,hogy adjatok tanácsot,hogy milyen ventit tegyek rá,csak az a helyzet,hogy 2 helyre akarom,hogy jó hűtése legyen.És várok linkeket,hogy mégis milyen vagy melyik ventit vegyem meg rá.
-
atti1848
senior tag
válasz fi:zi'k #4706 üzenetére
De az gyári,de attól is nagyon melegedett és mostanra,meg több mint valószínű,hogy megment.És ez a venti sem majdnem függőleges.
Van hozá egy műanyag fedél ami az egész hűtőbordát lefedi,csak jobb hűtést szeretnék neki,meg most,hogy talán nem jó a venti ezért új ventit akarok rá.Egy link vagy valami,hogy milyen kellene rá és hol tudom megvenni????
Róla lenne szó : VGA
Ezt a hűtést néztem rá csak még nincs belőle semmi.
[ Szerkesztve ]
-
atti1848
senior tag
Szia.
Koszonom ezt a tokeletes valaszt.Ilyenre azamitottam,nem olyanra ahol
visszakerdeznek,hogy azerintem jo az a ket venti?Na de mindegy az a fő hogy kaptam egy tisztesseges segitseget.Ha nem sikerul vennem ra egy iceq hutest akkor igy fogom megoldani.megegyszer koszonom a valaszt.
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Egy fontos kérdés.
Van egy IceQ hűtés és azt szeretném megtudni az én HIS Radeon x1650 AGP VGA-hoz jó lenne-e?
Ez lenne a hűtés.Ha jó lenne rá akkor meg is veném.Az én VGA-mnak a GPU körüli csavar helyeknek a helye átlósan egymástól 6 cm-re vannak és 4 db van belőle,a hűtőn pedig csak 2 és a VGA vanti csatlakozója 2 pin-es.Ez elég lenne és rá menne e?
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Van egy HIS Radeon x1650Pro VGA-m amin megment a hűtés.Szeretnék rátenni egy 8cm-s ventit,hogy hól hűtse.Az a kérdésem,hogy segítseket választani egy ventit,ami jól fog szolgálni a hűtésben.Néztem egyet,kettőt:venti1, venti2,venti3, venti4.
Előre köszönöm a válaszokat és várom a tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest