Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
Üdv!
Vásároltam egy 4G képes telefont (LG G3) és átváltottak a Move M díjcsomagra!
Győr és Bábolna között ingázom legtöbbet munka miatt!
Győrben van LTE hálózat, Bábolnán tisztában vagyok vele, hogy nincs ezzel nincs is baj...
Viszont barátnőmmel viberen keresztül szoktunk beszélni (így olcsóbb)! Az előző készüléken (Samsung galaxy SII) ez gond nélkül működött is, mobilnetről! Ennél viszont állandóan megszakad! Hívja írja is, hogy kicseng, viszont amikor fogadja a hívást akkor én már nem hallom amit mond... Hálózat minőségénél azt írja mikor megkezdem a hívást, hogy kiváló! Amint felveszi a másik fél, akkor gyenge, majd nincs hálózat újracsatlakozás! Próbáltam az is, hogy visszaállítom csak 3G-re, de akkor is ez a helyzet!
SIM kártyámat cserélték, mert az új telefonba már mikro sim kellett! Lehet, hogy ezzel lehet probléma? Már teljesen tanácstalan vagyok... Mivel lehetne még próbálkozni?A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
-
Tosee
őstag
Üdv!
Van arra valamilyen lehetőség, hogy ha parkolójegyet, pályamatricát stb... vásárolok a mobilvásárlás applikáción keresztül, ne a kapcsolat pontok terhére történjen hanem a telefonszámlára terhelje?
2 alkalommal vásároltam parkolójegyet, és a kapcsolat pontokból levonta az árát... Le lehet ezt valahogy tiltani?A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz dptrsk #85535 üzenetére
Köszönöm szépen
Meg van határozva, hogy milyen időközönként lehet belépni? Egyszer beléptem, és kis idő múlva újra beléptem volna valami végett, és nem enged be..."A Mobil Vásárlás Önkiszolgáló Felület használatához szükséges jogosultsága lejárt vagy nem érvényes!"
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
Sziasztok!
Sajnos erre vonatkozó információt nem találtam a cég weboldalán...
Jelenleg arany kedvezmény jogosultsággal rendelkező ügyfél vagyok a telekomnál. Eddig ugye a kapcsolat pontok alapján voltak meghatározva a kedvezmény jogosultságok (arany/platina). Mivel a kapcsolat pontok lezárásra kerültek, most mi alapján lesz valakiből platina kártyás ügyfél?A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
Sziasztok!
Jeleleg Next S díjcsomagom van, és 6 hónap hűségidőm (6300ft vállalt minimum havidíj)!
Ha most átváltanék Mobil L + 2 Gb csomagra, akkor valóban igaz amiket írnak?
1. Hűségidőd nem változik. -> marad a jelenlegi 6 hónap
2. Vállalt költési szinted nem emelkedik. -> 6300 ft
3. Bármikor visszaválthatsz egy alacsonyabb havi díjú, de a vállalt minimum havi díjnál drágább vagy azzal megegyező tarifára.7849 Ft -ra jönne ki a Mobil L +2 Gb, ráadásul a közösségi média, waze adatforgalom mentes lenne. Szóval 40 forint plusz költségért megérné átváltani, ha valóban így van ahogy leírták! Egyéb hátulütő esetleg? Kötbérrel nem fenyeget az oldal...
A Mobil L ben a 150 perc vagy sms belföldre és az EU-ban hogy értendő?
1 perc egy egység, 1 sms egy egység?A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz Soulfly842 #92685 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a választ!
Ezt az EU-s témát akkor nem igazán értem...
Ha én belföldön vagyok és egy másik belföldi számot hívok aki mondjuk pont külföldön az EU bármely pontján tartózkodik akkor ingyen hívom amennyiben telekomos, vagy egyebet a 150 egységig. Viszont ha én vagyok külföldön EU-n belül és "haza" telefonálok belföldi számra akkor viszont kiszámlázza? És ha engem hívnak mikor külföldön vagyok, akkor nekem is fizetnem kell valamit?
Azt hittem ezek az EU-s csomagok azért vannak mert helyi tarifával lehet hívást kezdeményezni unión belül plusz költség nélkül... függetlenül attól, hogy éppen hol vagyok.A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz -secret- #92693 üzenetére
ezt nem igazán értem, de tárgyhó 21-én van a netnek a fordulója, és a nagy részét már felhasználtam...
Vagy úgy kell ezt értelmezni, hogy a csomagban foglalt net teljes hónapra kerül számlázásra függetlenül attól, hogy mikor váltok?A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
Még egy kérdés felvetődött Mobil L -el kapcsolatban:
Hálózaton belül korlátlan perc és SMS vagy csak a hívás korlátlan?A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz dptrsk #92688 üzenetére
Délelőtt megpróbáltam a weboldalon lebonyolítani a díjcsomagváltást, és nem fogjátok elhinni de sikerült elsőre! Megkaptam az erről szóló sms-eket, átállítottak Mobil L-re, és aktiválták a 2Gb internetet is. Viszont amit észrevettem, hogy ha belépek az online ügyfélszolgálatra akkor ott még azóta is Next S-t ír az én telefonszámomnál... szóval valamiért az online rendszerben nem jól mutatja. Viszont már nincs ott a díjcsomagváltás. Ráadásul délelőtt óta az applikáció sem jó, nem tud beléptetni technikai karbantartás miatt. Kíváncsi leszek ha helyreáll akkor ott mit fog írni! Nem bánnám ha legalább itt a helyes adatokat látnám, a felhasználható adatmennyiséggel.
-
Tosee
őstag
Sziasztok!
Kettő mobil előfizetés van a nevemen, az 1-nél átváltottam egy újabb csomagra, a másodiknál lenne egy kérdésem?
1. Next S -ről 7810 Ft -> Mobil L + 2Gb internet 7849 Ft
2. Next S ATK 5310 Ft -> Mobil L + 2Gb internet 7849 Ft - 20% (1569,8 Ft) = 6279,2 FtA 2. előfizetésnek kedvezményes havidíja van. Ha a fent leírt csomagra átváltom azt is, akkor megkapom a 20% havidíj kedvezményt? A kedvezmény csak akkor vonódik le ha átváltottam az új csomagra? Csak azért kérdezem mert mikor kiválasztom a díjcsomag váltásnál a csomagokat, akkor még a teljes árat mutatja.
Mindkét előfizetés hűségidejéből 5 hónap van hátra!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
Igen, igazából azonos összegű csomag lenne a két előfizetésnél. Ha jól értelmezem akkor a kedvezményt így is úgy is megkapom (a váltás után), viszont nem tudni előre (és nem is választható), hogy melyik telefonszám díjcsomagjának árából írják jóvá! Igazából azért lett volna fontos a számomra / számunkra, mert a mostani kedvezmény a barátnőm számlájából vonódik le, és úgy szerettük volna ha ez is onnan kerül levonásra!
Mindenesetre köszönöm a felvilágosítást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Asus Asztali PC
- Nintendo Switch Oled Cfw - konzol beszámítás
- Arctic Cooling P12 PWM PST 120mm ventilátor 4db csomag
- MacBook Pro 2015 13"/Air 2012 13" egyben a 2db Működnek amire szeretnéd/Magyar billentyűzet
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PRO MAX 256GB black titanium notebook.hu számla! 1 év Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest