Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4v3
őstag
Sziasztok!
Tegnap a meglévő 512 kingmax ramom (400mhz ddr) mellé vettem még 512-et. Külön-külön semmi gond nem volt a kettővel (memtest, wow) együtt viszont error lesz a vége mindig, hogy mikor az változó. Nem értek igazán az időzítésekhez (elolvastam a topic elején levő cikket..) és állítgattam biosban, de nem javult. Itt van 3 kép az everest memória részéből [link][link][link]
(az esetleg jelenthet bármit, hogy nem egymás mellé van a 2 ram rakva? nem dualos a lapom!)
[Szerkesztve] -
D4v3
őstag
Pár napja írtam ide, miszerint 512 kingmax ram mellé vettem még 512-t és sehogy sem működnek együtt, tegnap visszaraktam az eredeti ramot és bios-ban az alapbeálíltásokat erre ma ez is képes volt ugyanolyan hibával elszállni.. Lehet, hogy az alaplappal van gond? Shuttle ak37/gt és a legfrissebb bios van rajta (az is kb 2004-es lol)
-
D4v3
őstag
Hello!
Asrock B85M Pro4 + i5 4460 páros vajon miért nem tudja a 2x4 gigás kingston savage ramot meghajtani 1866-on? Hiába látom a biosban, hogy xmp profile 1-nél ott van az 1866, nem nagyon történik semmi változás, ha kiválasztom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bestbuy játékok
- Asztalos klub
- Milyen házat vegyek?
- Minden, ami Unreal Engine
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest