Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forza_JUVE
aktív tag
Szia!
Először is nézd meg az alaplap által támogatott RAM-ok listáját (Motherboard Qualified Vendors Lists). Az alaplap honlapján tutira fent van. Többféle RAM is jó bele, nem csak a G.Skill.
Én is pár napja vettem uilyen procit, és valóban én is úgy tudom, hogy nem jó neki az 1.65-nél nagyobb fesz. De mérget azért nem vennék erre sem.
Már csak azért sem, mert az alaplapon (Asus P7P55D) van 1 jumper, ami arra jó, hogy ha kevésnek tartom a 2.0 V-ot a RAM-nak, akkor lehúzom, és maximálisan 2.5 V adható!
AKKOR EZ MINEK VAN OTT??? - kérdezhetnénk!
Szóval nekem is kezd a tököm beleizzadni a RAM feszültség kérdésbe ... minden esetre én sem szeretném kinyírni, így 1.65-ön futtatom.
Én is sokat kajtattam RAM ügyben pár napja, végül 2x2GB Kingmax 1600 MHz-es lett a dologból.
Ajánlhatok egy boltot, ahol az árak is korrektek: [link] Én itt vettem a cuccokat pár napja.
Ipon se rossz mondjuk, de az utóbbi időben én hanyagolom őket. Régebben vettem ott 1-2 dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos cigaretta 🔞
- Politika
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest