Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Holnaptól énis Pannonos leszek
Kíváncsi vagyok az elkövetkező tapasztalataimra -
Dufresne
addikt
válasz burgatshow #291 üzenetére
Remélem is, hogy jó lesz, szerződést már egy hete aláírtuk, csak a számhordozás nem egyszerű Bár nemértem mi a fenéért tart annyi ideig, hogy az egyik cég lekapcsoljon a hálózatról, a másik meg aktiváljon a sajátján...
-
Dufresne
addikt
válasz burgatshow #293 üzenetére
Szerencsére nekem nincs gondom a mostani számommal, inkbb gond lenne, hogy tudassam a többiekkel, hogy megváltozott, igaz msn és iwiw
Sok szerencsét mindkettőnknek a szolgáltatóváltáshoz Én meg rózsaszínéktól pártolok át, úgy 4-5év hűség után. -
Dufresne
addikt
válasz Viktor0610 #297 üzenetére
Fennvan a pannon oldalán a j230i...
Ga egy héttel hamarabb jön be a kínálatba akkor tuti ezt vettem volna kiegészítő telónak a
z300i helyett
Délután 6 óta énis pannonos vagyok
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
válasz Zoli bácsi #302 üzenetére
Hogy a fenébe működik ez a készülékbeállítás elküldése sms-ben dolog a pannon oldalán?
Megadom a teló tipusát, aztán a kódot, amit ínak, simán is próbáltam, meg nagy és kisbetűkre figyelve, majd megadom a számom, ami számhordozás miatt 30-as, aztán ok, de semmi sem történik...
Kiírja, hogy siker, de egy darab sms-t sem kapok és mostmár azt írja, hogy túl sokat próbálkoztam, próbálkozzak később...ilyen sokára jön meg a beállító sms vagy mipöcs
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
válasz Viktor0610 #304 üzenetére
K700i, régen ugye t-mobile beállítások voltak, amúgy független teló.
-
Dufresne
addikt
válasz Viktor0610 #307 üzenetére
Köszi kipróbálom, remélem jön sms, mert egyenlőre még ezzel sem kaptam meg a beállításokat, igaz, csak 1 perce töltöttem ki az adatlapot...jah de, már telepítettem is 1000 köszönet
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
válasz Viktor0610 #328 üzenetére
Ja, kezesség csak azért kell, hogy legyen ez esetben ''jogilag érett'' felelősségre vonható személy többek között. Meg ugye asszem törvény is szabályozva van, hogy 18éven aluli személyel milyen feltételek mellett lehet ilyenfajta szerződéseket kötni, aminek ez is a része
-
Dufresne
addikt
válasz Zoli bácsi #330 üzenetére
Sokkal azért nem bővült...még képet sem voltak képesek felrakni róla, ez nekem fura...
És a teló is fura , ami azt illeti, nekem mondjuk mind1, de nem pártolom az Alcatelizmust... -
Dufresne
addikt
válasz Viktor0610 #353 üzenetére
Megint a wap és az mms beállításokkal szenvedek. Kicsit buheráltam a szoftveren K700i és utána gondoltam felmegyek sonyericsson oldalára és elküldöm a beállításokat de baszik elküldeni a telóra. A szám megadása mondjuk elég hüléyn van megcsinálva, hogy vezetékes telóval pédázzák...én így adtam meg: +3630 297-4658, csak így fogadta el...de beállítás még nem érkezett. Pannon oldalán is megcsináltam ezt de ugyanaz, semmi beállítás nem jön/jött.
ötlet? -
Dufresne
addikt
válasz Landsmann #362 üzenetére
szerencsére panon és az SE oldalán is be lehet állítani, bár pannoné nem működik. Gondolom azt az oldalt amit láttál még a hordozhatóság elérhetővé tétele előtt csinálták, aztán nem foglalkoztak utána vele, így megmaradt a régi ( az átállás előtt még elegendő) szolgáltatás. Valóban szar helyzet az ilyen mostanság
-
Dufresne
addikt
válasz Landsmann #364 üzenetére
Valszeg külföldiek annyira nem figyelik a hazai jogszabályok változását ( már amennyiben a számhordozhatóságot jogszabály tette lehetővé, nemtudom), pláne nem a gyártók, ha csak abból indulok ki, hogy SE magyar honlapján vezetékes számra van megadva a példa éls nem mobil számra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest