Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Öregszem
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szólánc.
- Kia Ceed SW JD vs CD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
válasz taranis #20132 üzenetére
Világos, van távcsöve IS, kettő is. De van ott egy tutorial, hogyan kell asztrofotókat csinálni távcső nélkül.
Engem ez a része érdekel. Azt állítja, hogy bizonyos galaxisok, halmazok nagyobbak, mint a Hold, csak szabadszemmel nem látszanak.Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
*Ropi*
félisten
válasz taranis #20139 üzenetére
Beszélj telescoper fórumtárssal, ő szerintem tud segíteni ötletekkel.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
gab.m
senior tag
válasz taranis #21436 üzenetére
Az előbb próbáltam ki a legszélső jobboldali ponttal fókuszálást iso3200, f1.8, 1/60 fényviszonynál: halálpontos, gyors és nem hunt-ol (a legolcsóbb objektívemmel, 50 1.8 G-vel). Én csak jót tudok mondani a D750 fókuszrendszeréről, egyébként az esetek 99%ában a group area af-et használom, arra kb. azt tudom mondani, hogy hibázhatatlan, bármilyen fényviszonynál (tegnap megint fotóztam tüntetésen, iso12800; f1.8; 1/60, és pontosan fókuszált képek készültek).
-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
Ed Parker
nagyúr
válasz taranis #21577 üzenetére
ahogy Ropi is leírta, minden a pénzről szól, ez üzlet és a bértollnokok azt írnak amit kérnek tőlük vagy majd megírja más,ez így van minden tesztoldalon,van olyan ismerősöm aki mást mond nekem és mást ír a tesztoldalon
de egyetértünk, el van maradva a canon az biztos, pár konkurens gyártótól, de ez akkor sem ekkora előny mint amit ők pontoznak.matyi012345: erről beszélek,szóval vannak itt érdekes dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz taranis #23243 üzenetére
A tapipad szerintem többet hoz használhatóságban a konyhára, mint a GPS. Ez utóbbinak a fun faktoron és az aksi merítésén kívül nem sok értelme van.
Egész komoly kis belépő géppé nőtte ki magát ez a D5xxx széria. Ellenben sajnos az ára elment a belépő kategóriától.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Throme
veterán
válasz taranis #23403 üzenetére
Na ha megoldották akkor jöhet a következő D750 probléma megoldás...
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz taranis #23403 üzenetére
"...and AF sensor position adjustments"
Az AF érzékelőkkel is volt valami gebasz? Azt hittem, csak a fényáteresztéses kehéjük van.
(#23409) Throme:
Azt én nem nevezném hibának, ha a user nem kapcsolja be a jelszavas védelmet.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Colonel993
senior tag
válasz taranis #24274 üzenetére
Én nemigazán fotóznék holdat... kétlem, hogy a google-ben látottaknál más-milyenebbet lőnék (a kis pimasz, mindig csak ugyan azt az oldalát mutatja)
Ellenben nem gondoltam volna, hogy relatíve ilyen egyszerűbb szituban is be tud kavarni... :/
Mondjuk nem én szemezek vele, de maximálisan támogatom ezt a vázat... ritka jól sikerült.[ Szerkesztve ]
||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- RAM topik
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs