Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
senior tag
válasz #40935168 #16777 üzenetére
+1, akárcsak Thom Hogan írta volna
Nekem főleg a kihajtható kijelző sokszor hiányzik a D7000-ből, nem értem miért nem rakják bele. Ráadásul egyre nagyobb divat, hogy teljesen elforgatható helyett csak dönthető kijelzőt tesznek a gépekbe, ez se túl jó trend.
Az AF-re meg valahol szégyen, hogy miért nincs egy user által indítható automata kalibráló program a vázakban. Tesztábra nyomtat, falra felragaszt, gép állványra felrak, némi várakozás, és hipp-hopp pontos a fókusz.
-
imyourfriend
őstag
Megneznem azert hogy az 1dx vagy a d4s hol keves tartalomban.. nem kell minden vaznak 36mpxet tudni, nem veletlen 14 avagy 16 az etalon. Akinek meg oriasi kepek kellenek megveszi a d800at aztan ennyi. Aki megvesz egy ekkora vazat az tud bele venni wifis kartyat is, igy megoldott a dolog. Szerintem ha tehetned mar egy df-el futkoznal es elvezned amit isoban nyujt.
-
Real_Necro
veterán
Aztán szegény Nikon meg tönkremegy, mert megalkotja a kütyübuziknak a szupergépet, akár olcsón akár drágán, utána meg nem tudna mit beleszerelni meg újítani...
Egyébként a kihajtható kijelzőt nem lenne egyszerűen helyettesíteni OTG kábellel meg okos telóval? Úgy is hamarosan mindenkinek a zsebében lesz egy Kitkat, már csak valami kínai kütyü kell amivel könnyedén tudod (gorillapog módjára) csavargatni váz mellett a rápattintott telód... igaz, ha meg van wifi, akkor már OTG sem kell...
Szerk.:
De kavarjuk tovább, feldobod google szemcsit és nem kell sem kihajtható lcd, sem LV...
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
flash-
veterán
Nikon és a Canon elkényelmesedett adják ki a nesze semmi fogd meg jól ez se lett jobb az előzőnél de drágábban adjuk vázakat...
sőt,mostanában az ismert technikai hibák egyre gyakoribbak.....(lásd: D7000 el és d600 al legtöbbet emlegetett gondok)
de úgylátszik nem fenyegeti őket semmi mert nem lépnek...
vagy egymást várják be? (vagy kitudja lehet hogy nem is akkora konkurenciák egymásnak mint azt mások gondolnák..ha egyszer kiderülne én nem lepődnék meg..)[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
A magánvéleményem, hogy azért nem tesznek a pro vázakba ilyen extrákat, mert mindennek ára van: egyrészt a fogyasztásában, másrészt a súlyában. 1D4-gyel tárgyfotóztam egyszer (még az Amazon előtti időkben ): folyamatos Live View mellett 2.5 órát bírt az akkuja, utána csere másikra, ez meg ment fel a töltőre...Összehasonlításul a 40D-m akkuja LV-vel max. 40 percet tudott kb. A Wi-Fi jó dolog, csak nagyon lezabálja az akkut. Egy Pro pedig nem kockáztathatja meg, hogy bekapcsolva felejti és emiatt egy esemény közben lemerül a váza. Mint tudjuk vannak rá alternatív megoldások, amik jobbak a gyárinál.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest