Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
Fiskarst ne vegyél semmi esetre sem. A Victorinox jó, az Ikeás is jó, sokan veszik. Nagyon olcsót-gagyit ne vegyél, mert az az igazán drága. Van nekem is egy nagy csokorral, amik csak vannak a szekrény aljában, pontgyűjtős vackok is. Még a CS késeket, Dick-ket, Icel-t, ezeket is megnézheted.
A kínai lutris, de ha jó, akkor jó. Esetleg EBay-ról valami olcsóbb japánt. Szerintem a Kai-nak a linkelt polis nyelű sorozata sem ér annyit, kevésbé ismert márkából fél-harmad áron kapsz olyat.
Mondjuk ott is elszálltak az árak, én ezt még 6E párszázért vettem: [link][ Szerkesztve ]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
kecsawi
senior tag
Pár éve MOL akcióban volt [link] így olcsók közül jónak tűnt, nemrég volt tescoban go cook german steel x50CrMoV15 pengés kések akcióban, kísértetiesen hasonlóak, nemcsak a penge anyaga ua. de a markolat, szegecselés is... 3000 körül /db szerintem best by, éles, jó vele otthoni körülmények közt dolgozni, igaz igényli a fenőacélt. Belépő szinten nem tudok jobbat. Van egy régi Fiskars is, az élét jobban tartja, de a markolata nem olyan barátságos érzés, mint az előzőeknek. (Olcsó késnek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Amatőr csillagászat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest