Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dexiboY
csendes tag
válasz mexicanraven #6574 üzenetére
köszi a választ, valóban ezt is nézegettem, és bejövős, egyedül az a negatívum, hogy nem tudom bővíteni... Gondolom a választásban ez lesz a legnehezebb, egy ilyen lejátszót találni
amúgy most néztem Meizu M3 -at, és ez is bejövős, erről esetleg vélemény?
-
ponti_ak
addikt
válasz mexicanraven #6580 üzenetére
A Sandisk meg a legnagyobb memóriagyártó a piacon. És van pénze fejleszteni, ahogy a Sony-nak, meg a Samsung-nak is (lenne.. nem csak a design-ra költeni Na jó, rumos, az S9 végülis nem olyan rossz.. )
Mindegy, a lényeg, hogy szvsz érdemes inkább a (többnyire külföldi) teszteknek, meg a valós használati tapasztalatoknak hinni. A Cowon tényleg nagyon jó hordozható lejátszókat gyárt, de kimondottan bővíthető DAP-ja (még) nincs, az SD-bővíthetőséget csak a (mini)PMP-ibe teszi bele (D2, O2). Azok meg (szintén) elég drágák a Sandisk-ekhez képest. Szóval ha fontos a bővíthetőség, akkor Fuze.Persze a Fuze sem tökéletes (pl folder browse abban sincs, ahogy a Clip-ben sem), de hangzásra nagyon jó, és egy sokoldalú, kompakt lejátszó (viszonylag) olcsón. És kár, hogy nem "szabvány" mini-usb csatlakozót tettek rá.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz mexicanraven #6576 üzenetére
az M3 szerintem jobb ilyesmire, mint az M6, mert ilyen lejátszókban fölösleges a videót és így a nagy képernyőt erőltetni
minőségben azonos a kettő - de a hibában is (ami a tesztekben nem szerepel)...
az M3/M6 uis egyaránt képtelen számok-közti-szünet-nélküli MP3-akat tisztességesen lejátszani: olyankor meg-megakad számváltáskor, és akár még ronda zajt is kiadhatmivel már kifutott típusok, új firmware nem várható (de egyébként is: ha másfél év alatt nem tudott úrrá lenni ezen a gyártó, annak komoly oka lehet), így SZVSZ csak akkor szabad ilyet választani, ha a saját zenekönyvtárban nem sok ilyen szám van (vagy nem MP3-ban)
-
ponti_ak
addikt
válasz mexicanraven #6584 üzenetére
Úgy legyen! (a fórumtárs rátalál ideális lejátszójára)
@dexiboY: ha kevés a 4GB, akkor előbb-utóbb kinövöd a 4+4 vagy 4+8-at is, főleg akkor, ha jó minőségű (pl 320kbps mp3, netán FLAC) albumokkal operálsz. Viszont ha elég gyakran ülsz a gép elé, akkor pár perc alatt tudod cserélni a rajta lévő anyagot. Én legalábbis egy darabig hajkurásztam a minél nagyobb tárhelyet (4+16+16 GB-ig jutottam SDHC kártyákkal), de aztán letettem róla, mert egy idő után már nem volt annyira fontos, hogy /majdnem!/ minden zeném nálam legyen, beértem az éppen aktuális kedvencekkel is.
A Fuze-zal azért érdemes picit vigyázni, mert -ahogy már említettem- nem kezel könyvtárakat. Ezért az összes zene-file címkéit (id3-tag) ki kell tölteni, hogy megfelelően tudj böngészni közöttük a lejátszón. Nem túl bonyolult fealdat, és vannak rá nagyon hasznos cél-szoftverek, de ha nem egységes a gyűjteményed, akkor azért van vele munka. -
Padree.c2
tag
válasz mexicanraven #8446 üzenetére
Szai,
te topicod >>EZ<<
amúgy, ha neked a "hangzás" az erős mélyből áll, és a torzult felsőbb régióból, akkor ok, de ha olvasod is, akkor kiderül, hogy sokan realisztikusabb megjelenítésre vágynak, nemcsak erőteljes basszusra. egyébként nekem clip 8G 2.Gen + AKG k340 + Sennheiser HD 415 van. ez nem felsőbb kategória, sőt, de szinte a legjobb ár/értékűek, főleg, ahogyan vettem őket.. azért egy Shure-t, vagy egy jobb UE-t sem tud mindenki megvenni, de aki ad erre, az összegyűjti a pénzét és inkább kivárja..
kinek a pap, kinek a paplan..
amúgy szerintem a véleményed csak addig fogod ennyire nagy meggyőződéssel mondani, amíg meg nem hallgatsz egy felső/felső-közép kategóriást..
a linkkel kapcsolatban ugyanccsak a visszaolvasást tudnám javasolni (ABI=anythingbutipod dot com) ami egyébként tényleg jó, és szvsz megbízható oldal.sry a kis offért..
[ Szerkesztve ]
Pp. ♠
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest