Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• zsoltee10

addikt

válasz Topiccsendőr #17312 üzenetére

nem érzem úgy, hogy ez a hsz nekem szól. :) én nem misztifikálok túl semmit, az olajzabálás elkendőzése a hőtűréses magyarázat, érdekes a többi gyártó miért nem így csinálja, ha ez egy jobb megoldás. A gixxer váza szarul van hegesztve, ennyi, ezt se én találtam ki, keress rá a youtube-on, van video, fénykép, minden. a K5-ös 1000es gixxer váza nem csak papír vékony, hanem szar. a motorozz.hu-n van egy srác, kb 10-el koccant egy autó hátuljába, és szétnyílt a hegesztés.... Amúgy direkt írtam minden márkára valamit, pontosan azért, mert nem fikázok senkit, hanem próbáltam rámutatni, hogy mindegyik gyártóra rá lehet húzni a vizes lepedőt ezért, vagy azért. a Kawa sem hibátlan, sőt, én tudom a legjobban, hogy mennyire nem. Most cseréltek vázat, látványos és fontos hiba. Te viszont egyből besértődtél, mert a yamaha is a hibalistában szerepel, holott szerinted teljesen normális dolog, hogy a gyár egyes szériáinak olajfogyasztása többszöröse a többi gyártóénál. Szerintem a szemellenzőt nem nekem kéne levenni. ;) Nem ajánlom a kawát minden áron, mindenki azt vesz, amit akar, engem aztán hidegen hagy.

Egyetértek abban, hogy mindenki csak olyan motort fikázzon, amivel van tapasztalata. Én nem fikáztam, hanem első kézből származó információt osztottam meg veletek, és sajnálom, ha valakit ezzel megbántottam, nem állt szándékomban. Amúgy érdekes, hogy a legnagyobb Honda fanok nem sértődtek meg, csak te hadakozol velem, mintha személyes sértésnek vennéd.

[ Szerkesztve ]

• Boci_83

őstag

válasz Topiccsendőr #17312 üzenetére

Igen is hogy az olaj zabálás széria hiba! :( :O Olvasva én is azt éreztem, hogy kicsit ferde tükörből nézed ezt.

Aktív témák

Hirdetés