Hirdetés
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
válasz Topiccsendőr #17312 üzenetére
nem érzem úgy, hogy ez a hsz nekem szól. én nem misztifikálok túl semmit, az olajzabálás elkendőzése a hőtűréses magyarázat, érdekes a többi gyártó miért nem így csinálja, ha ez egy jobb megoldás. A gixxer váza szarul van hegesztve, ennyi, ezt se én találtam ki, keress rá a youtube-on, van video, fénykép, minden. a K5-ös 1000es gixxer váza nem csak papír vékony, hanem szar. a motorozz.hu-n van egy srác, kb 10-el koccant egy autó hátuljába, és szétnyílt a hegesztés.... Amúgy direkt írtam minden márkára valamit, pontosan azért, mert nem fikázok senkit, hanem próbáltam rámutatni, hogy mindegyik gyártóra rá lehet húzni a vizes lepedőt ezért, vagy azért. a Kawa sem hibátlan, sőt, én tudom a legjobban, hogy mennyire nem. Most cseréltek vázat, látványos és fontos hiba. Te viszont egyből besértődtél, mert a yamaha is a hibalistában szerepel, holott szerinted teljesen normális dolog, hogy a gyár egyes szériáinak olajfogyasztása többszöröse a többi gyártóénál. Szerintem a szemellenzőt nem nekem kéne levenni. Nem ajánlom a kawát minden áron, mindenki azt vesz, amit akar, engem aztán hidegen hagy.
Egyetértek abban, hogy mindenki csak olyan motort fikázzon, amivel van tapasztalata. Én nem fikáztam, hanem első kézből származó információt osztottam meg veletek, és sajnálom, ha valakit ezzel megbántottam, nem állt szándékomban. Amúgy érdekes, hogy a legnagyobb Honda fanok nem sértődtek meg, csak te hadakozol velem, mintha személyes sértésnek vennéd.
[ Szerkesztve ]
-
Boci_83
őstag
válasz Topiccsendőr #17312 üzenetére
Igen is hogy az olaj zabálás széria hiba! Olvasva én is azt éreztem, hogy kicsit ferde tükörből nézed ezt.
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest