Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes tag
Hello mindenkimek!
Firmware által elsszált, vagy elfáradt WRT54G, WRT54GL, WRT54GS , ill WAP54G eszközök javítását vállalom. Az e-maileket várom az ikarus28@freemail.hu címre.!Garanciális ügyintézésben tudok segíteni!
-
csendes tag
Ha valakinek sikerült bevásárolni WRT54G v7.0-t és eddig gondja volt wireless adóteljesítményével, annak jóhírem van. Ugyanis megkaptam a legújabb firmwaret, amiben kijaívották ezt a hibát. Viszon ebből hiányoznak az eddigi javítások... Napokon belül elvileg várható a legújabb, amiben minden javítás benne lesz...
http://wrt54g.fw.hu
WRT54G, WRT54GL, WRT54GS, WAP54G eszközök javítását vállalom, firmware ill. egyéb okból elsszáltakat..!Garanciális ügyintézésben tudok segíteni!
-
csendes tag
Szia!
v5-ös WRT54G-ben már van Management mode, ami azt jelenti hogy ha reset gombot nyomva tartod és úgy kapcsolod be a routert, elő fog jönni a ping, és ie-ben a 192.168.1.1 es IP címen el tudod érni és ott fel tudod rá tölteni a gyári firmwaret. Miután felment, ie. bezár és újraindítás utűn működnie kell a routernek. Ha nem megy, meg tudom neked javítani, írj e-mailt az ikarus28@freemail.hu-ra.!Garanciális ügyintézésben tudok segíteni!
-
csendes tag
Ja természetesen a hálókártyád fix ip-s legyen...
!Garanciális ügyintézésben tudok segíteni!
-
csendes tag
Töky sikerült valamit kezdeni a routereddel?
-
csendes tag
Na töky hogy áll a routered? Feléledt?
-
csendes tag
válasz Flashcash #412 üzenetére
Hát ha elszáll firmware frissítéstől, az bizony nem garis... Ha szerencséd van kicserélik, de én biztos nem.. ugyanis ha elszállt és power led villog, meg lehet állapítani hogy mitől.. És a linksys eszközök nagy része hozzám jut be, mert linksys importőr nagykernél dolgozk mint szervizes... Úgyhogy óvatosan csináld, egyébként nem nehéz... Bár a munkatársamnek pont most szállt egy egy v5 -öse amikor vissza akarta rakni rá a gyárit...
-
csendes tag
ha úgy kapcsolod be a routert, hogy nyomva tartod a reset gombot, és vársz kb 10 mp-et, akkor tudnod kell pingelni az 1.1-en, és ha ie-ben megnyitodbe kell jöjjön egy management mód, ahol fel tudod rá ismét tölteni a firmwaret.. Persze ha gyárit toltál rá és az volt előtte... Ha nem, akkor meg tudom neked javítani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest