Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Kedvenc zene a mai napra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Nem tudtok segíteni régebben valahol bevoltam regisztálva és sokszor letöltöttem a ,,Music TURmix 2**" válogatást de már nem tudom.Hol tudnám ezeket a válogatott számokat leszedni mert borzasztóan szerettem? köszi -
mokus1
addikt
válasz mocsanisi #5182 üzenetére
Akkor ezt hallgasd meg ebből a számból Wolfgang Gartner Vs La Roux - Yin For The Kill (Dave Spoon Bootleg) Egyik kedvenc
-
nyunyu
félisten
Jo oreg szintipruntyoges:
Jarre - Equinoxe 7Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
GabN73
addikt
-
GabN73
addikt
Aki szereti ATB-t az most Yuri Kane-t is fogja...
-
sNORh
addikt
msotanában kimaradtam a slágerzenékből.. mik most az ilyen stílusú frissebb számok? ez pl nagyon bejön:
Alexandra Stan - Mr SaxobeatAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
GabN73
addikt
"She's a bitch, she's a tease
She's a goddess on her knees
When I hurt, when I suffer
She's my angel undercover
She's been numb, She's revived
She's the devil in disguise
I know I wouldn't want it any other way" -
sNORh
addikt
fú de utálom ezt az előadót, a tescoba éjjel nappal ez megy, az egész album vagy mi.. gagyi orrhangú énekesek á..(egy vélemény ne kövezzetek)
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
én mindenevő vagyok haver, tavaly a NiteRiseon tomboltam a VIP-ben fent Davis spanom adta a jegyeket
-
GabN73
addikt
Én is "mindenevő" vagyok, de valahogy azt nem fogadta be a gyomrom.
-
sNORh
addikt
hát ez van, társaságfüggő is, úgymond rászokattak és megtetszett lassan
nade hogy maradjuk a stílusnál, kint kicsit befutottak a srácok odakinn
Myon & Shane 54 - International DeparturesAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
akos3
addikt
Szép jó estét!
Mai zeném:
Rihanna-S&M -
GabN73
addikt
Én előtte sokat hallgattam d'n'b-t, dubsteppet. Érdekes, akkor még csak 1 pesti haveroomnak tetszett.Utána a house előtérbe szorult nálam, nem is nagyon izgatott a dubstep. West Balkános ügy után pedig már országszerte ismert lett ez a sítlus. Egy vírus volt amit nem lehetett megállítani. Rockerek, discosok is ezerrel nyomatták, tomboltak, részegen befleshelve. A legtöbb ember szerintem 14-18 éves lehetett. MAx egyetemisták +ba, de az idősebbeket nem nagyon vonzotta. Nekem ott volt vége, előtte senki se hallgatta, utána meg de szar vagy hogy nem hallgatod. Az ilyen indokokkal hogy "de hát jó a mély benne" el lehet menni a búsp*csába, mert mással még jobban szól.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Egy kis nosztalgia...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
GabN73
addikt
Sander van Doorn - Reach Out
3:39... -
GabN73
addikt
-
GabN73
addikt
Johnny Cash- Rusty Cage
Ezzel hangulatosabb ... -
Fecogame
veterán
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
sNORh
addikt
Georgia on my Mind- Ray Charles
Ray Charles - I Got A Woman (Live, 1965)
Mess Around Scene - Ray (2004) korszakalkotó film..
-
jegenye77
addikt
Jó a klip is!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
gYaLo
őstag
Reggelre egy kis zúzás:
Nobody Moves - We Are Hardcore (Vocal) [OFFICIAL HD]iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
bAtt001
addikt
-
Hasaggymeg
veterán
Mindentől meg lehet csömörleni ha mértéktelenül zabálod/tömik a fejed vele.Jobb zenénél,noha 24 órán át hallgatnám végtelenítve,direkt nem hallgatom agyon,hogy élvezhető maradjon.
Adele - Set Fire to the Rain
30 seconds to Mars - Alibi[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
sNORh
addikt
válasz Hasaggymeg #5229 üzenetére
az a baj nekem ott nincs sok választásom, 8-12órán keresztül egyfolytában.. van amikor repeatelik, és 3x megy egymásután olyankor már a bal szemem kicsit rángatózik, és kicsi választ el attól, hogy elsétáljak a pengék sorába..
Aloe Blacc - I Need A Dollar nagyon jó hangja van..
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Mostanában néha hallgatom: The Black Eyed Peas - Don't Stop The Party. A klipet nézve arra jutottam, hogy szívesen elcserélném a visszalévő vizsgáimat egy koncertjegyre
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
mokus1
addikt
Am Alive Na ez egy igazi nyugis de ütös szám. Imádom
-
GabN73
addikt
Markus Schulz - Do you Dream(Ferry Corsten remix)
rizso: Fergie.....
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Igen, meg lehet érteni a 4:33-kor felbukkanó figurát is
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
sNORh
addikt
-
GabN73
addikt
Bazdki, tényleg a Baseballs megy a tecskóban... Ma voltam bevásárolni o.kirándulásra, aztán tényleg az ment....
-
Hasaggymeg
veterán
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Hasaggymeg
veterán
Ezt skubizzátok.
Armin van Buuren Feat. Laura V - Drowning (Avicii Remix)[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz Hasaggymeg #5239 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
sNORh
addikt
... erről beszélek, és van mikor ismétlik vagy 3x egymás után.. amúgy nem lenne nekem vele gondom, csak ami ott megy (3 cd-nyi anyag) attól hányingerem van.
de pl van Leave the world behind is, csak hetente 1x az mi? xdAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
mdraco
őstag
ATB szeretem, Yuri Kane-ről nem is hallottam, megszerettem
Ime amiket hallgatni szoktam:
[Radio Killer - Voila]
[Edward Maya feat Vika Jigulina - This is My Life]
[DeepCentral-In Love ]
[DJ Layla ft Alissa Single Lady]
[NYA - All the time]
[Dj Project - Hotel]
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
-
GabN73
addikt
Hmm, és akkor jöjjenek a nagyok:
Chicane - Poppiholla (júni 12.én jön Bp-re)
Dash Berlin with Cerf Mitiska & Jaren - Man On The Run
Dash Berlin - Till The Sky Falls Down
Orjan Nilsen - La Guitarra
Orjan Nilsen - Mjuzik
Above & Beyond feat. Richard Bedford - Sun & Moon
ATB - A New Day
Markus Schulz - Do You Dream
Armin van Buuren & DJ Shah Feat. Chris Jones - Going WrongKis trance estére... Yuri pedig 2010 legjobb trance számát csinálta meg (Right back)
Mondjuk mostanában rákattantam az uplifting trancere. Pl Erre a legkönnyebb elaludni, vagy elképzelni magad egy más világban...
-
Wictor
őstag
Marcus Schulz - Rain - Na, pont ideillik a cím is.
DNS Project feat. Johanna - Mindful[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ezt ma hallottam a Eurosport Watts Zap-ban. és előtrötek a régi dallamok.
[Schumacher song]"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
MarioAna
senior tag
IN FLAMES - Deliver Us
az új album kint pár napja....VÉGRE -
sNORh
addikt
-Ó te nem tudtad?
-Micsodát?
-Hogy a ma ma dár, a madár az ász xD
The Trashmen - Surfin' BirdAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest