Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
layerke
aktív tag
válasz papptacsi #1085 üzenetére
Most néztem meg a gépedet, én ebben kivetni valót nem találok, szerintem igen dekoratív lett, gyönyörködteti a szemet. Jók a műszaki megoldások, egyedül a lineáris csapágyak befogásával én nem vagyok megbékélve az X szánon, de biztos működik így is csak nem kell agyonhúzni a csavarokat, mert akkor elvetemedik a csapágy háza. Szerintem nagyon jó a géped, az enyém ehhez képest szedett-vedett vacak, bár a végkifejlet (a nyomtatott tárgyak minősége) mindkettőnk gépénél hasonlóan jó.
Ilyesmi határozott aluprofilos gépet akartam én is az elején még építeni, csak nem volt forrásom ezekhez a drága anyagokhoz emberi áron hozzájutni, meg itt Szegeden lézervágó céget se ismerek, aki tudna tervekből alumíniumot vágni (szintén emberi áron) így én más megoldást választottam.
Tényleg szép, gratulálok hozzá
Reggel ez a látvány fogadott a nyomtatón (PLA, 0,25 rétegvastagsággal):
1 lánszem 15,8 mm széles és 9 mm magas[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- LG LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest