Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Zalman01
csendes tag
Üdv!
A segítségeteket kérném, ugyanis videókártyavásárlás előtt állok és nem tudom, hogy mit vegyek... Mindenképpen Nvidiát akarok venni. Kinéztem magamnak párat csak nem tudom eldönteni hogy melyik a jobb. A jelöltek ezek lennének:
- Gainward 9800 GT 1024 MB Golden Sample
- Gainward 9800 GTX 512 MB
- Gainward 9800 GTX+ 512 MB
Légyszi segítsetek, és ha lehet akkor indokoljátok meg hogy melyik miért jobb!
Remélem tudtok segíteni! -
Zalman01
csendes tag
Üdv!
Nemsokára veszek egy Gainward 9800 GTX+ videókártyát, de nem tudom, hogy a tápom és a konfigom kihozza-e belőle a maxot... (Nem éppen egy csúcskonfig, sőőőt...)
Nos hát ez lenne:Gigabyte GA-945-GCM-S2C
Intel Core 2 Duo E4500 2,2 Ghz
2x1 GB Kingston 667 Mhz RAM
Samsung 250 GB
M-Tech 420 W-os tápMi a véleményetek? Érdemes hozzá egy ilyen kaliberű videókártyát vennem?
-
Zalman01
csendes tag
válasz elfelejtette #24608 üzenetére
Huhh, most nagyon rám ijesztettél...
Én nem akarok überbrutál felbontásokon játszani (nem is tudnék ezen a konfigon... ) Bőven elég nekem ha minden játék 1280x1024-es felbontáson max részletességgel megy... Gondolom így nem fogyaszt annyit mintha minden fullon lenne... Még így is kevés hozzá a táp? -
Zalman01
csendes tag
Akkor asszem felejtős a GTX+...
És egy Gainward 9800 GT 1024 MB Golden Sample még menne azon a tápon? -
Zalman01
csendes tag
Nem akarok kötekedni, de utánanéztem, hogy mennyit fogyaszt egy GTX+.
"Fogyasztás: max. 141 W"
Tudom, hogy mellette ott van az alaplap, a proci stb... -
Zalman01
csendes tag
Üdv!
Hát úgy döntöttem, hogy majd nyár végén veszek egy normális új gépet. De addig még azért sok idő fog eltellni és ezért veszek egy videókártyát, de olyat amit még elbír az M-tech 420 W-os tápom.
És itt kérném újra a ti segítségeteket. Szerintetek milyen videókártyát bírna el még az a 420 W-os táp? Egy Gainward 9600 GSO 1024 MB elmenne még? -
Zalman01
csendes tag
Üdv!
Esküszöm, most zaklatlak titeket utoljára de muszáj segítséget kérnem mert most összezavarodtam...
Egy hardveres boltban az eladó egy 550 W-os HKC tápot ajánlott. (8k) Nem tudom, hogy az jó márka vagy nem mert mindenhol Gigabyte meg FSP tápot ajánlottak (mármint online). Megéri az?Másik kérdésem:
Mivel nyár végén/ősz elején veszek majd egy komplett új gépet ezért GTX+ helyett egy kisebb videókártyát veszek.
Ki is néztem magamnak az alábbi 2 VGA-t, csak nem tudom, hogy melyik a jobb...
- Gainward 9600 GSO 768 MB Golden Sample
- Gainward 9600 GT 512 MB
Szerintetek melyik a jobb?
És a fent megemlített HKC táp jó lenne hozzá?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest