Hirdetés
Aktív témák
-
Hunork
veterán
-
Hunork
veterán
válasz 1989rigo #27903 üzenetére
Ilyenem nem volt, amúgy Gigabyte van most is, igaz GTX550Ti, és nagyon meg vagyok elégedve, csendes, jól teszi a dolgát. A kinézett darab is a ref értékek felett teljesít, mind a memória, mind a GPU tekintetében. Én így ajánlom, nekem 4 Gigabyte kártyám volt már, még egy sem halt meg... De azért kérdezz konkrét ilyen kari tulajokat is!
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz Recon666 #27905 üzenetére
Ez egy érdekes keverék, mert SE jellemzők, de referencia értéknél magasabb órajelek...jól tolja a Giga...
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
bluyoo
nagyúr
Uh!Ti aztán gyorsak vagytok ...
Legalább ilyen gyors kártya kell
Köszi a tanácsokat!Bazinga!
-
Hunork
veterán
válasz Recon666 #27909 üzenetére
Hát utánamentem én is, nem elírás...
Nem semmi, ez valami módosított kari, mert V2-es 460. A többi 460 256 bites...Ezt találtam, angolul van, de az utolsó sor üt..."zseniális Nvidia marketing trükk"
"The GTX 460 v2 1GB is an actual card with a different device ID than the original GTX 460 1GB. It is listed in the INF file of the latest 280 drivers so it's a recent card although Nvidia is obviously quiet about its release. The v2 card has a different spec than the original card. The stock clocks for the GPU and video memory are higher (778MHz & 2004MHz vs 675MHz & 1800MHz), but the bus width is narrower (192-bits vs 256-bits). I'd say that v2 is actually an inferior card compared to the original since you can overclock the original to match the v2 clock speeds and also still get 256-bit instead of the slower 192-bit memory interface. I'd say it's another "brilliant" Nvidia marketing gimmick.""Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Panama07
csendes tag
Sziasztok,
tanácsot szeretnék, hogy milyen kártyát vegyek, nem vagyok szakértő a témában, a gép sem egy atomerőmű, de ez van és szeretném belőle kihozni a legjobbat. Egy megbízható, normál árfekvésű kártyát keresek olyan 30ezer HUF-ig:
Asus P5G41T-M + Intel Dual Core E5400
4GB DDR3 1333MHz
Köszönöm!!! -
proci985
MODERÁTOR
válasz KAMELOT #27920 üzenetére
nagy húzás azzal a lappal felejtős, 4 fázis, 41es chipset, jó, ha a 350es fsb meglenne vele (de 400 fölötti szerintem kizárt). tetejében lowend asusok kegyetlenül droppolnak. 4.0 meg 8x00ás szériával ment, 5x00ával szerintem esélytelen, hogy 3.3-3.5 fölé jutna.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
20k körül mi most a legjobb vétel? Én 5770/6770 re illetve esetleg egy olcsóbb 5830ra gondoltam. NVidia oldalról mik jöhetnének szóba? (pl A GTS 450OC hogy áll az előbbiekhez képest?)
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
iceQ!
addikt
Jahhaj emberek!
Nem írtam le teljesen így én vagyok a hibás...
VGA-t akarok venni max 30 000 Ft-ért!Újabb játékokkal akarok játszani ugyan is a mostani 9600GT-vel nagyon nehéz lesz! Használt is szóba jöhet!
Ehez a konfighoz kellene egy vga csere! Mit tudtok javasolni?
CPU:Intel Core 2 Duo E8400 3000 Mhz
CPU Hűtő: CoolerMaster Hyper Tx3
Alaplap:Asus P5KPL-AM
RAM:2×2Gb 800MHz Apacher
HDD: 500Gb WesternDigital/16Mb SATA2
Táp: 400W FSPAmiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
-
Hunork
veterán
válasz pocokxx #27924 üzenetére
Hali!
Hát a helyzet az, hogy a HD5830 itt a nyerő, igaz fogyasztásban is...(175W, akár egy rezsó... ) Tehát megfelelő táp mellet oké. A másik két AMD egy és ugyanaz. Ezek után jön a GTS450. NV oldalról az ellenfél inkább egy GTX260 lenne, ez passzol a fogyasztásban is az 5830-hoz (182W), viszont ez még csak DX10-es kártya!!! Ebben az árban az NV nem tud felmutatni sok mindent, esetleg használtan lehet találni egy GTX460, nem SE! változatot, inkább én ezt javallanám. Tehát HD5830 és/vagy GTX460 (használt).
-
Hunork
veterán
válasz Recon666 #27926 üzenetére
De gyors vagy...
(4X -hez érve már megfontolt vagyok, csak szépen, lassan, lassan... )[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
válasz Recon666 #27934 üzenetére
Ájm szó heppi!
A héten felkerül egy cikk, egy kis történelem, ajánlom a figyelmedbe! 3dfx...napjainkig..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
-
tomek017
tag
Sziasztok!
HD filmek lejátszására milyen videokártyát ajánlotok? Köszi a segítséget.
Üdv
"Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )
-
Skyhunter
őstag
Full HD-s felbontásra, i5-750 mellé, max grafos BF3 és Skyrim mellé mit javasoltok?
GTX570 vs 6950/6970?
Mennyit számít az, hogy mondjuk egy 1,25GB-os Nvidiat az utolsó VRAM-ig megzabálja a játék? Ez okozhat fagyást, vagy komoly fps-csökkenést?
Még egy kérdés..... a mai napig igaz az, hogy alapbeállításokkal az ATI-s kártyáknak kontrasztosabb, melegebb színű képe van, mint az Nvidia-s kariknak? Az Nvidia-nak valóban "fátyolosabb" a képi világa?
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Az alábbi kártyám van most
EVGA GT 430 1 GB DDR3 64 bit
CPU: 700 Mhz, Memory: 600 Mhz, Shader clock: 1400 Mhz
Directx11 / SM5.0
CUDA, PhysX, DirectCompute 5.0Érdemes lenne lecserélni erre a kártyára?
Sparkle Geforce GTX 260 896 Mb DDR3 448 bit
CPU: 576 Mhz, Memory: 999 Mhz, Shader clock: 1242 Mhz
Directx10 / SM4.0
CUDA, PhysX, DirectCompute 4.0A célom az lenne, hogy a GTA 4 max részletesség és 1280x1024 felbontás mellett stabil 30 fps-t hozzon.
A mostani kártyámmal GTA 4 medium részletességgel 1280x1204 felbontáson 30 fps körül, F1 2011 1280x1024 high részletességgel stabil 30 fps.Múltkor azt a választ kaptam, hogy GTS 450 1Gb-ra érdemes cserélni, viszont most van egy ilyen GTX 260-as ajánlatom.
Tesztek alapján a GTX 260 jobb a GTS 450-től és jobbak az adatai a jelenlegi kártyámtól is. Igazából az aggaszt, hogy nem tud csak dx10-et, shader model 4.0-át és DirectCompute 4.0-át.Szerintetek várjak inkább egy frisebb GTS 450-re, vagy nem akkora hátrány a dx10, sm4.0, directcompute 4.0 és a régebbi technológia?
-
GejzaR
tag
Sziasztok,
Intel i5-2310 Procihoz keresek VGA-t FullHD felbontáshoz, játékhoz MAX 32k-ért.
Vagy ha 8GB helyett 4GB RAMot rakok a gépbe, akkor MAX 38k-ért.Mit tudtok ajánlani?
Nagyon nem tudom, hogy most milyen VGA-t éri megvenni ennyiért, segítsetekMaga a gép:
Alaplap ASROCK s1155 H61M / U3S3
TÁP CHIEFTEC CTG-500-80P 500W
CPU Intel s1155 Core i5-2310 2,90GHz/6MB BOX
RAM Kingmax DDR3 1333MHz / 4GB *2
HDD SAMSUNG 500GB HD502HI SATA2Köszi
-
rozsdee
tag
Sziasztok! Szerintetek van értelme a Sapphire HD4650 GDDR2-1024MB-os kártyát Radeon HD4850 1GB 256bit DDR5 PCI-E VX4850-re cserélni, vagy van ebben az árkategóriában jobb versenyző?
-
Alpachino
veterán
válasz rozsdee #27946 üzenetére
Igen, érdemes.
10-12K környékén nem találsz jobbat a 4850-től teljesítmény/ár szempontjából jelenleg verhetetlen...igazából az 5750 teljesítményét hozza DX11 nélkül.
GejzaR: GTX460 1GB vs. 6850 kb. azonos szinten van. Szimpátia és árkülönbözet kérdése.....
Használtan, mindkét karit 35K környékén megkapod....
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest