Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher4587
tag
Sziasztok!
Gépfrissítésre kerül nálam a sor, és DDR3, valamint DDR4 rendszer között vacillálok.
Árban nem vészes a különbség, utóbbi időtállób lenne, könnyebb lenne majd eladni stb.
Tudom, hogy ma még egyáltalán nem gyorsabbak a DDR4 modulok a magas késleltetés miatt, a kérdésem igazából az, hogy később, amikor a gyártók ezen javítanak és kisebb késleltetésű DDR4 modulok jönnek ki, azok gond nélkül együttműködnek majd a mai Skylake CPU/lap kombókkal, vagy majd újra lapot kell cserélnem?
DDR3-ra váltás idején ez hogy volt, nem emlékeztek?Si vis pacem, para bellum!
-
Rusher4587
tag
Sziasztok!
ASUS Maximus VIII Ranger + 6600K mellé most vennék egy 16 gigas, 2*8GB dual channel RAM kit-et, HyperX Fury es Predator sorozatot neztem ki az Alzanal, ebbol kifolyolag pontos tipus szamot nem tudok, csak a korulbeluli leirasukat:HyperX 16GB KIT DDR4 3000MHz CL15 RGB FURY
HyperX 16GB KIT 3200MHz DDR4 CL16 Predator RGBVan ezekkel, es az adott alaplappal tapasztalata valakinek, nem morcosak egymasra?
QVL listajaban egyik sincs benne, megis meglepodnek, ha nem mukodnenek, de azert inkabb rakerdezek.
Melyiket vennetek? Predatorban tobb a tuning potencial? Ellentmondasos, ill. nem is tul friss infokat talaltam a HyperX sorozatai kozti kulonbsegekrol. A magassag nem szamit, van hely.
Vengeance 3000/cl15 2*4 lesz lecserelve, ennel lassabb RAM-ot nem akartam, jobban is tartjak az ertekuket, es azert RGB, mert bar nem vagyok nagy tuning Rig epito, de ez tetszik, es alig dragabbak a vilagits nelkuli RAM-oknal, a hasznalt piac nevetseges(en magas) arairol nem is beszelve.Elore is koszi & pacsi mindenkinek!
Si vis pacem, para bellum!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest