Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz Pöttön #22581 üzenetére
Üdv.
Megérni megér annyit viszont, ha azért vennél, hogy a későbbiekben jobb játékokkal is játssz akkor ott már a processzorod lesz a gond nem a memória. Meg, ha jól látom dedikált videó kártyád sincs.
Játékra megállják a helyüket a CL11-es memóriák is természetesen. Elenyésző különbség van játékokban a CL9-CL11 közt.Ha csak nem akarsz kb komplett gépet fejleszteni az újabb játékok alá akkor én nem tartom értelmét a 16gb ramnak.
(#22582) A Zéé
Szerintem gond nélkül működniük kell. Bár a második linked nem 2x4gb-ra mutat, de, ha olyan mint amit linkeltél akkor nem lesz probléma.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Pöttön #22591 üzenetére
Abban az esetben minek a K-s proci? Oké, hogy alapból magasabb órajelen üzemel mint a sima, de, ha nincs tuning akkor szerintem tök felesleges a K-s.
Egyébként meg, ha munka nem lesz a gépen csak játék akkor meg még az i7 is tök felesleges!! i5 4690 aztán kész. Semmivel nem vagy előrébb játékokban a HT-s procival olyan szinten![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest