Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
üdv.
Egyik hölgy ismerősöm szeretne laptopot vásárolni. A gépet 80%-ban netezésre használná, és a maradék 20% meg egyéb egyszerű irodai alkalmazások(word, exec,stb.). Kijelzője kb. 15"-os legyen, tárhely legalább 120gb és újonnan szeretné megvenni. Értékhatár nincs, gondolom minél olcsóbb legyen, de azért elég gyors ahhoz ,hogy mondjuk több ablak egyidejű futásánál (max.4) se legyen nagy gebasz.
Ti mit ajánlanátok? Van valami best buy ebben a kategóriában?BANZAII
-
MaciG
addikt
üdv.
Ismét tanácsot szeretnék kérni, de most magamnak vennék notebook-ot.
Mikor lenne esedékes a vásárlás? -1 hónapon belül
Felhasználás? -irodai munka, internet, kevés film és játék (lejeb bővebben)
Kijelző mérete? Legalább 15 inch.
Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? -Keveset hordozom, nem használom utazás közben.
Operációs rendszer? -nem feltétlen kell hogy adjanak a géphez.
Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Használt is jöhet de inkább új.Régebbi játékokkal játszanék főleg, olyanokkal amit a jelenlegi asztali gépem (profilomnál megtekinthető) is elbír, szóval ha legalább ilyen erős az már jó.
Árat nem írtam, mert nem tudom mennyiért lehet ilyesmi gépet venni.Válaszokat előre is köszönöm!
BANZAII
-
MaciG
addikt
Kinéztem 2 gépet, szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
Teljesítményben adatok alapján nekem mindkettő megfelel netre, filmezésre, office, meg játék (inkább régebbiek)
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
MaciG
addikt
válasz Khelben #86521 üzenetére
Az igazság az, hogy többet nem igen tudok írni, mint amit már írtam.
Nekem csak azért kell laptop, mert külföldre költözöm és nem tudom vinni a gépem, szóval nem fogom elővenni pl. vonaton stb, szóval pl akis kapacitás, súly nekem teljesen mind1.
Ezekkel a gépekkel mi a baj? Mármint úgy értem, hogy pl. a hardverek nem nyújtják azt a teljesítményt amit kéne?BANZAII
-
MaciG
addikt
-
MaciG
addikt
üdv.
Ma már majdnem megvettem a notebook-ot amit itt ajánlottatok, de közben rábukkantam egy asus-ra. Hardweres teljesítményt nézve melyik az erősebb? HP ProBook 455 vagy ASUS X550CC-XO108D
BANZAII
-
MaciG
addikt
válasz szabonagyur #86978 üzenetére
Hasonló árban és felhasználásra nekem a HP_ProBook_455-ot ajánlották, mert a Dell-nek amit írtál állítólag nagyon gyatra a minősége.
BANZAII
-
MaciG
addikt
válasz szabonagyur #86983 üzenetére
Jogos, én csak azért írtam, mert ő írta, hogy fontos neki a minőség is.
BANZAII
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- Új Acer Nitro V 3év garancia, i5-13420H, 16GB, 144Hz IPS, RTX 4050 6GB, Windows 11 Home
- Kensington Laptop Locking Station 2.0 K64453WW
- Acer 5750G csere vgara
- 88.000 ft -tól vihető. TOP ÁR. Részletfizetés - Bankmentes & Kamatmentes! I5 , 512 GB , 16 GB
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest