Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Cyrin
addikt
Én ezt a Dell Latitude E5520-as gépet néztem ki magamnak 237-ért.
Ami fontos:
-matt kijelző
-numerikus bill.
-firewire (bár ez express card-dal is megoldható, csak az pluszköltség)
-normális kivitel (ilyen inspiron szériák nem játszanak)
-3 év gari
-ha a gyerek véletlen ráfröcsköli a kakaót, ne halálozzon elAmi nem lényeg, az a videokártya, játékra abszolút nem lenne használva, csak videoszerkesztésre, szabadidejében pedig fullhd tv-re kötve minden egyébre.
Ami még tetszett az a HP4530s, de abban nincs firewire, meg még nem is kapható itthon, nekem meg minél előbb kellene.Aki tud jobbat ne tartsa magában.
-
Cyrin
addikt
15,6-on fullhd felbontás mennyire használható?
Filmnézés, játék nem érdekel, net, egyéb felhasználói programok, autocad, hdv videó szerkesztés menne rajta + lcdtv-re is lenne kötve. -
Cyrin
addikt
Szerintem is kevés az 1366, csak pár helyen azt olvastam, hogy a fullhd inkább filmnézésre, esetleg játékra jó, egyébre már túl kicsi betűméretet eredményez, megerőltető a szemnek. Másrészt a hd kijelző tesztek szerint sokkal rosszabb minőségű, mint a fullhd a kiszemelt gépben. Valahol a kettő között lenne jó szerintem, de olyan meg nincs.
-
Cyrin
addikt
válasz Declare #21305 üzenetére
Az elitebook billentyűzet világításához mondanám, hogy nyilván nem olyan cool mint pl. a Dell-nél, de használható, sőt amikor először dolgoztam rajta sötétben, rájöttem, hogy valójában többet ér, mivel az asztal noti körüli részét is megvilágítja, és munka közben amikor fel kellett írnom valamit, vagy jegyzeteltem, simán látható.
Az új 8560p nekem nem tetszik annyira. -
Cyrin
addikt
válasz sketchifun #22038 üzenetére
-
Cyrin
addikt
válasz spyduck #36466 üzenetére
Egyetértek, volt nálam pár napig latitude 5520, fhd matt kijelzővel, és iszonyat jó képe volt, aztán mégsem vettem meg, hanem inkább egy hp 8540p lett helyette, szintén matt fhd, ez is hasonlóan jó.
Ha tükrös lenne, semmit nem látnék benne, mert szemben van az ablak.
Épp ezért az lcd tv-m is matt. És annak is jó a képe, tavalyi év egyik legtöbbször ajánlott terméke volt. -
Cyrin
addikt
Hát nekem elég volt fél perc személyes találkozás az új inspiron-nal, meg az igénytelenül hullámzó billentyűzetével, csuklótámaszával, fél méterre behorpadó tetejével, hogy megállapítsam, hogy ez egy szar anyagokból szarul összerakott gép.
Az új latitude pedig -ami úgy "trimetál" hogy közben műanyagnak néz ki és érződik - meg sem közelíti a 8540p-m masszivitását és összerakott érzetét. Ja, és annyit kellett volna tudnia csak a latitude-nak, hogy akadás nélkül lejátszik egy flac-ot, ami sajnos két újonnan kibontott gépnek sem sikerült.
Pedig én dell-t akartam venni.
Remélem elég szubjektív voltam, és hiteltelen senki... -
Cyrin
addikt
igen két 5520-as volt nálam kb egy hétig, és belebetegedtem, hogy nem vehettem meg, mert nem volt jó a zenelejátszás. mert egyébként műszaki tartalomban (nem a legkisebb i5, gyönyörű fullHD kijező, 4 év gari, bill. világítás, firewire nálam kötelező) ár/érték arányban verhetetlen volt. a megépítésével se volt gond, tetszett is. viszont az öcsémnek Latitude 6420 van, és ott se látom a nagy ugrást külsőleg az ötös szériához képest, kézbefogtam, és azt mondtam, hát ez kb ugyanaz.
ja, én nyáron próbálgattam ezeket, tehát annyira új gépek voltak, hogy a forgalmazó is nálam látta először, az új i5 szériával, szóval azóta tuti kikupálódott, lehet valami driver gond volt még így a kezdeti időkben.
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
válasz tibz03 #38265 üzenetére
Ez mese, hogy a kereslet szabja meg a kínálatot. A kulcsszó a marketing, már réges-rég arról szól a piac, hogy igényeket generáljanak, a fényes is erről szól, ki kellett jönni valami mással, ami eléggé egyértelmű parasztvakítós különbség, azaz a paraszt is jól látja a boltban, megmagyarázni hogy ez jobb, kiszorítani a mattot (nem volt igaz, hogy mattot is lehetett választani, mert nem volt, max felárért a legfelső kategóriában), majd mikor már mindenkinek fényes gépe volt, szépen visszahozni a mattokat, ezzel ismét igényt generálva. Ennyi.
-
Cyrin
addikt
válasz ro_bert17 #38271 üzenetére
márpedig erről szól a dolog, hogy minél csillogóbb legyen, és minél erősebben színezett kontrasztosabb (lásd samsung LCD-k, samoled stb), hidd el észreveszi és a legtöbb estben ezt nézi a betévedő "vásár-ló".
Recon:
igen, már a második szakaszban vagyunk, amikor már jönnek visszafelé a matt kijelzősök, hisz sokan rájöttek, hogy mégiscsak az a jobb.Én egyébként anno megfogadtam, hogy se fényes kijelzőt (pláne 3D-vel ) se n-es wifi alatti eszközt nem engedek be a lakásba, és elég nehéz volt betartani a kínálat miatt...
-
Cyrin
addikt
válasz runner 125 #38755 üzenetére
azt észrevettétek, hogy mióta spyduck eltűnt, polip se volt?
Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Zyxel NAS326
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen monitort vegyek?
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- Macbook pro 2020 M1 13"
- Asus K50IE 15.6 Intel T4500 6 RAM 320 HDD NVIDIA GT 310M 512 МB
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD, I5-10310U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Apple Magic Trackpad 2 - Space Gray (asztroszürke) MRMF2ZM/A
- HP Envy laptop 13.3"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest