Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
petata
őstag
válasz Dtomka #17543 üzenetére
Ha visszaolvasol/keresel, akkor láthatod: talán valamivel a Dellek jobbak... az U2311H-t nem kapni, ha van apróban, aranyat kaphatsz (igen, jobb az U2312HM-nél..nem sokkal, de jobb!).
Javaslom, hogy tekints rá arra a hirdetésre amit az előző hsz-ben linkeltem, remek választás annyiért!Isual: milájk? priviben elmagyarázhatod, este hülyék az értelmezőbimbóim hogy azt túltárgyaltátok? ...
[ Szerkesztve ]
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
dabadab
titán
válasz Dtomka #53271 üzenetére
Mondjuk pont ez olyan oldal, ami abszolut semmitmondo dolgokat hasonlit ossze (raadasul szerintuk az Asus van HDMI kimenet (nincs, az bemenet)).
A specifikacioban megadott g2g meg fogyasztasi adatok nem mervadoak, a dinamikus kontraszt az lol kategoria.Amit ebbol latni lehet, az az, hogy az Asusnak van beepitett hangszoroja, amit HDMI-n keresztul meg lehet hajtani, meg USB3-as HUB van benne. Ezek erdekesek lehetnek, de semmikeppen sem ezek azok a parameterek, amik a legerdekesebbek egy monitornal.
DRM is theft
-
félisten
válasz Dtomka #85838 üzenetére
AOC Agon teljesen jó, vedd nyugodtan, Predator-ra viszont 5 év a gari.
Ha fontos a magas, stabil képfrissítési ráta, akkor maradnék 1080p-n, még GTX 1070-el is.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
VTom
veterán
válasz Dtomka #85835 üzenetére
Szerintem első körben próbáld meg a fast sync-et bekapcsolni nVidia driverben, esetleg borderless-ben játszani.
Ez meg szokta szüntetni a tearinget, és az input lag sem olyan magas, mint v-sync esetén.
Aztán lehet, hogy nem is kell cserélnedEverybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Amerigo57
őstag
válasz Dtomka #98975 üzenetére
Dtomka
Mind két monitornál van valamelyest
Backlight Bleed , IPS glow jelenség.
A tesztek és a nemzetközi vásárlói vélemények alapján ,
a két monitor közül , 5 év garanciával , az
Acer Predator XB271HUbmiprz monitor,
az ajánlottabb. Itt személyesen is megnézheted.
Link:[ Szerkesztve ]
-
mrzed
senior tag
válasz Dtomka #98980 üzenetére
Szerintem meg van az acer-en is mindkettő:
Acer Predator XB1 (XB271HU) WQHD (2560×1440) 144 Hz G-Sync Monitor Review -
Amerigo57
őstag
-
JSandor
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest