Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oroszLajos
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a nagy Enthoo Pro M házamat a lehető legkisebbre cserélni. Ehhez kellene segítség.- a gépbe szerelendő alkatrészek, kiemelten fontos az alaplap méret szabványa, a processzor és a hűtő pontos típusa, ha van, a VGA típusa, a meghajtók száma és mérete (2,5", 3,5", 5,25") -
Alaplap ATXes Gigabyte Vision G Z490
Processzor hűtő - 280as folyadék hűtés.
VGA - Radeon 6700 XT
Meghajtó egy darab 2.5-ös HDD
Táp Seasonic focus GX 650 gold- van-e elvárásod a külsejével kapcsolatban, például ablak, edzett üveg, világítás, elképzelés a designnal kapcsolatban - Mindenképp ablakost szeretnék.
- maximum összeg, amit a házra fordítanál - 30 ezer környéke.
Ki néztem egy LianLi O11-Dynamic-mini-t, ami mindenben tökéletes is lenne, de a táp támogatása csak SFX.. Van még írva 165 mm is, de szerintem attól még az én tápot nem férne be, így lefújva..
Tudnátok valami méretben hasonlót ajánlani?Pixel 7 Pro Hazel
-
oroszLajos
aktív tag
-
oroszLajos
aktív tag
-
oroszLajos
aktív tag
-
oroszLajos
aktív tag
Sziasztok, errőla házról vélemények?
https://szalaihome.hu/Darkflash-DLX21-Mesh-szamitogephaz-feherPixel 7 Pro Hazel
-
oroszLajos
aktív tag
-
oroszLajos
aktív tag
Köszönöm a segítséget. Maradok inkább kipróbált, megbízhatónál.
Pixel 7 Pro Hazel
-
oroszLajos
aktív tag
Sziasztok
Létezik olyan ház, ami elől nyitott teljesen, felül viszont zárt-zárható?Pixel 7 Pro Hazel
-
oroszLajos
aktív tag
válasz MaddeNNNN #78970 üzenetére
Elég valószínű, hogy jó hűtési teljesítménye lesz. Nemrég ruháztam be egy [DeepCool AS500 PLUS] -ra és ahhoz képest milyen kicsi a torony, nagyon jól hűt. BQDR Pro4, vagy D15 lett volna a választás de azok az árak... A DeepCool 24ből megvolt szállítással, és az i7 10700k-t 65 fokon tartja AIDA64 stresszteszten.
Pixel 7 Pro Hazel
-
oroszLajos
aktív tag
válasz Angie™ #79001 üzenetére
Szerintem így is jó a ventilátorok helye, ha felül van, ha alul ugyanazt a levegőt szívja bentről kifelé. A legnagyobb baj az, hogy nincs a házon elég befelé fújó ventilátor. Egy jobban szellőző házban jobb eredményeket lehetne látni.
Viszont néztem pár tesztet a prociról. Terhelés alatt 75-80+ fokot hozott ott is. Szóval lehet mégse olyan sok ez a 86°
Gyári OC-val 90° is volt.Pixel 7 Pro Hazel
-
oroszLajos
aktív tag
válasz ÁDÁM910322 #79004 üzenetére
Ez így teljesen jó volt. Fedett szépen mindenhol.
Pixel 7 Pro Hazel
-
oroszLajos
aktív tag
válasz forguet #79007 üzenetére
A CPU hűtő fentről nem kap nagyon levegőt, a házból fúj kifelé a ventillátor. Ha elől lenne legalább egy ventillátor, szerintem jobb lenne pár fokkal a hőmérséklet, de sajnos ez nem opció. Mert így, hogy csak alulról kapja a VGA felől a levegőt nem a legoptimálisabb. Az alsó tápos dologban teljesen igazad van.
Pixel 7 Pro Hazel
-
oroszLajos
aktív tag
-
oroszLajos
aktív tag
Sziasztok. Néztem az összefoglalót 420as AIO támogatással legolcsóbb a Phanteks Eclipse P600S, és a Phanteks Eclipse G500A D-RGB. Olcsóbb házat esetleg tudnátok ajánlani ami támogassa a 420as AIO-t?
Pixel 7 Pro Hazel
-
oroszLajos
aktív tag
1. 50 ezer környéke, de minél olcsóbban
2. ATX alaplap (gigabyte vision g z490)
I7 10700k, DeepCool LS720
3. Fekete vagy fehér, üveg oldallal előny, és a világítás is. De nem követelmény.
Lehető legkisebb ATX ház kellene, ami támogatja a 360as radiátort.
KösziPixel 7 Pro Hazel
-
oroszLajos
aktív tag
Sziasztok
Az NZXT H6 házról véleményetek? H5, H7-et szokták itt ajánlani, de a H6-ról semmi hír 😁
Talán ennyire nem jó? mert eléggé bejönPixel 7 Pro Hazel
-
oroszLajos
aktív tag
válasz CriticalHit #82046 üzenetére
Az baj, ha elsősorban léghűtés Jelenleg 360as AIO-m van
De akkor csere leszPixel 7 Pro Hazel
-
oroszLajos
aktív tag
válasz CriticalHit #82061 üzenetére
Sok ház van amibe belefér, de hiába ha nem tetszik
Ma vettem már léghűtést, probléma megoldva nemsokára jön az új ház ha nem kezdek bele valami új projektbe mint már párszor aztán a ház vétel tolódikPixel 7 Pro Hazel
-
oroszLajos
aktív tag
Sziasztok. A Montech King 95 Pro mennyire jó ház?
Pixel 7 Pro Hazel
-
oroszLajos
aktív tag
Nézegettem pár házat, aztán beugrott a képbe ez a Montech is, a Lian-li O11 EVO, és az NZXT H6 ellenfeleként
Pixel 7 Pro Hazel
-
oroszLajos
aktív tag
Igazad van, 2 negatív dolgot már most találtam. Az egyik, az előlapi porszűrő hianya, a másik az alaplap tálcán a kábeleknek kihagyot lyukakon nincs gumi fedél. Egyik helyen írták, hogy szinte lehetetlen úgy elvezetni a kábeleket hátul, hogy ne látszanak ki ezeken a lyukakon. Ami engem mondjuk rohadtúl idegesítene
Pixel 7 Pro Hazel
-
oroszLajos
aktív tag
válasz AuraSync #83578 üzenetére
Én a kínaiból vett olcsó nedves törlőkendővel (ahogy az asszony hivja nedves zsepi) takarítom mindig. Csík és fátyol mentes. Jó alaposan át törlöm, aztán papír zsepivel, vagy asztali papír törlővel alaposan át törlöm. Maszat, és csík mentes
[ Szerkesztve ]
Pixel 7 Pro Hazel
-
oroszLajos
aktív tag
Sziasztok. Kinéztem magamnak az NZXT H6 Flow-házat. Szeretnék bele egy Arctic LF III 360-as hűtőt. Viszont olvastam több helyen, hogy mivel vastag a radiátor nem minden alaplappal kompatibilis. Tudtok esetleg valami olyan oldalt ahol ezt lehet ellenőrizni?
Az alaplap ASRock Riptide B650m Wifi.Pixel 7 Pro Hazel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Manjaro Linux
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.