Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz Ace Ventura #20998 üzenetére
Hát mivel a shinobit kb 100 féle képpen tudod csinosítani, ezért én egy fehér Shinobi Core-t vennék, üdv
-
Jim-Y
veterán
Tudnátok nekem segíteni házat vadászni? olyan kéne amibe lehet rakni 2db 12cm-es ventit, egyet előre, egyet hátra, e mellett minél olcsóbb, és minél kisebb legyen a ház, használt is lehet, most bújom az aprót^^
-
Jim-Y
veterán
Bitfenix shinobi van hozza egy halk venti is. Udv
-
Jim-Y
veterán
válasz tajati #21170 üzenetére
Hát, nem lesz hely a kábeleknek, azok a légtérben akadályozni fogják a levegő útját, plusz ennyiért nem éri meg, ha 14-15K lenne ennek az ára, akkor nem lenne rossz, de ennyiért inkább egy 912+, esetleg használtan, vagy szintén használtan keresni egy CM 692 Advanced-et. üdv
Kicsit olcsóbban, 14-15K-ért egy bitfenix shinobit vennék, a fenti házak nem játsazanak, mert az is hasonló ehhez, szellőzésben, méretben, csak az szélesebb, így a kábeleket el tudod majd rejteni, valamint nehezebb is egy picit. üdv
-
Jim-Y
veterán
válasz naszvalo #21180 üzenetére
Hát igen, nehéz úgy a minőségről véleményt alkotni, hogy nem fogta az ember kézben, szerencsére nekem 692-m volt, az a műanyag házak közül a top kategóriát képviseli, szerintem a NEXUS minősége annál csak rosszabb lehet, de tény, külsőre nekem is jobban bejön mint a 692...
-
Jim-Y
veterán
Hát ez nem az amiről beszélünk... ez legjobb esetben is 20pin usb3 to usb2 csatlakozó, szóval nem vagyunk kisegítve vele, de azért köszi Továbbra sem hiszem el, hogy adnának olyat ^^
Csak mert egy olyan háznál ahol van előlapi usb3, és 20pines csatlakozóval tudna csak csatlakozni egy olyan alaplapra amin nincs 20pines usb3, na itt olyan átalakító kéne aminek az egyik végébe menne a széles usb3, a másik végét pedig ki lehetne vezetni az I/O Shieldre...
[ Szerkesztve ]
-
-
Jim-Y
veterán
BitFenix Raider, új, USB3-al, és elforgatott HDD-kel.
-
Jim-Y
veterán
válasz Ace Ventura #21250 üzenetére
Ezzel egyben a T9 Value-ról is nyilatkoztál, az 90%-ban ugyanaz csak nagyobban Szerelni egyébként jó a házat, ellenben ventik itt is hangosak, a lemezek tényleg vékonyak...
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz Ace Ventura #21252 üzenetére
A 341 tényleg elnyerte a tetszésemet, egy ilyen géphez, mint ami szüleimé lesz, tökéletes
-
Jim-Y
veterán
válasz #98593280 #21267 üzenetére
Hat szerintem ez egy ertelmetlen vita volt, azzal nem ertek egyet hogy a qs-202 egy szar, de teny, hogy nem vagyok jo velemennyel rola. Venturatol vettem 6000-ert a 341-et, es amig ezt ennyiert best buykent eltem meg, addig a 15000-es qs-202-t penzkidobaskent. Meg szerencse hogy nem magamnak vettem de, azert azt nem allitom hogy nem jo vetel, akinek a T9 bejon, annak az aerocool is be fog jonni. Az otletek jok benne, a kialakitas is, csak az anyaghasznalat pocsek:/ a 341 egy irodai gepbe fele annyiert sokkal jobban megeri csak alsotapos lehetne
-
Jim-Y
veterán
-
Jim-Y
veterán
válasz tomy0628 #21412 üzenetére
Alaplappal. üdv
(#21414) tomy0628:
- BIOS-ból, hogy ott pontosan hol, azt kereséssel tudod megállapítani, mert minden bios eltér kicsit, így megmondani nem tudom, hogy épp melyik szolgál erre...
- ha felmész az alaplapod honlapjára, akkor ott Utilities fül alatt, a Letöltéseknél szokott lenni olyan pc-management program amivel lehet szabályozni az alaplapra kötött ventiket. üdv[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz tomy0628 #21415 üzenetére
ASUS PC PROBE
"Monitor fan rotation, voltage and temperature among other things.
The ASUS PC Probe is a simple utility that monitors vital information in the computer such as fan rototations, voltages and temperature. Additionally, it gives system information such as hard disk space, memory usage, CPU type and processor speed. After installation, the application resides in the taskbar and provides audio warning through the PC speakers if certain thresholds such as temperature and voltage have been exceeded. If your system is overclocked, remember to raise the appropriate warning limits or face frequent warning pop-ups."
Szerintem próbálj rá, talán vezérelni is tudod vele
Mindenesetre BIOS-ból jobb szabályozni mint programból.
-
Jim-Y
veterán
válasz horush #21434 üzenetére
Ne tévesszen meg, de itt dollárban írták az árátengem tévesztettek meg, ohh fuck akkor drága lesz, így már nem is tetszik annyira, a 110 dollár teljesen hitelesnek tűnt Egyébként szép gépet is ki lehet hozni ebből imho. Egy ilyet el bírnék viselni. Persze úgy értem, hogy ha ebből az antecből lenne fehér változat, ilyen fekete betétekkel, akkor az nekem nagyon tetszeneHa 24-25 körül lesz itthon ez a ház, akkor lehet befizetek egyre.
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz jookomak #21449 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy itt Magyarországon nagyon kicsi a minőségi-ház piac. A milyen gépet vegyek topikban épp egy országos felmérést végzünk. Többen emailben ajánlatot kérünk az ország nagyobb számtech boltjaiból egy játékos gépre, ez megyénként olyan 20-25 ajánlatot jelent. A gépre 350.000-es keretük van, ebből kell játékra és munkára a lehető legjobb konfigot ajánlaniuk. Én is vállaltam pár város, és eddig az ajánlatokban sorban ilyen gépházakat raktak:
CoolerMaster Elite 335
Gigabyte Luxo X142
Gigabyte Setto II 142
Asus_TA_K51
Chieftec GX-01B-OP
ATX táp nélküli 5250 Ft
GIGABYTE Ház GZ-X7_9
CoolerMaster Elite 335
Sharkoon T9 Value... ismétlem a keret 350.000 volt, igaz monitorral, de monitor nélkül is 310.000-ük maradt csak a gépre, ami gamer pc. Tehát tök fasza, hogy ilyen jó házak jönnek ki, de a magyar piac cirka 3-4 éves lemaradásban van... -.-
-
Jim-Y
veterán
válasz horush #21452 üzenetére
Szerintem meg mivel a legtöbb nagyker ezeket nyomatja, ezért ezekből rendelnek, tudásukat nem bővítik nap, mint nap, így a legtöbb friss márkáról többségük nem is hallott, aki hallott az meg nem tesz semmit, hogy árulni is árulhassák .. Ez itt a gond, legtöbb helyen oda is írták, hogy be lehet menni, meg lehet nézni a többi házat -> pár kép (Colorsit, HKC, Giga/Asus).. nem ismernek mást.
-
Jim-Y
veterán
Kis mATX ház, etalon azoknak akik IGP-ben és csendben gondolkodnak: SilverStone PS07
video review -
Jim-Y
veterán
válasz Devla24 #21472 üzenetére
Kicsit drágábbak:
anidees AI-6B Midi-Tower - black
Cooler Master 690 II Midi-Tower - PURE Black Edition
Corsair Carbide 400R Midi-Tower - black30K alatt pl:
CM Storm Enforcer SGC-1000-KWN1 Midi Tower - black
NZXT Tempest 410 Elite
CM 912+
Xigmatek Midgard II Midi-Tower - black
Nexus Prominent R[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz jookomak #21503 üzenetére
Scythe Kama Bay .. már nem gyártják sajnos, néha el lehet csípni egyet-egyet az aprón 2-3.000 forintért ventivel együtt, én nem is olyan rég adtam túl egyen. A bajom az volt vele, hogy nem illik igazán szerkezetileg az újabb házakba. Szerintem neked is felesleges lenne, de ha találsz valahol ilyet, lecsaphatsz rá. üdv
-
Jim-Y
veterán
Hali, nem tudjátok véletlenül pontosan, hogy egy P180 Mini-be mekkora cpu-clr fér?! köszi
-
Jim-Y
veterán
válasz darál0w #21607 üzenetére
Nem csak amiatt szerintem, a V3 köztudottan vékonyka lemezből van összetákolva, ha az is számít, hogy jó minőségű házat vegyél, akkor kicsit többet (~3-5K) kéne költened házra. A ~10K-es kategória még kissé fapadosnak nevezhető, persze akadnak kivételek de a V3 nem az üdv
-
Jim-Y
veterán
válasz bmollszeptim #21611 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik, csak a gond az, hogy ha már kissebbítették, akkor lehetne kisebb is, és olcsóbb is. 100 Eur, ami nálunk cca 40K-t fog jelenteni, mint ahogy az Anidees esetében is így volt... Az meg "csak" 8.000 különbség a nagy testvérhez képest, én ennél nagyobb árrésre mondanám, hogy na igen, ez ért valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Dell notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest