Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz leviske #26556 üzenetére
"Az AM2+ alaplap és AM3 proci párossal nem lesz gond. Egy AM3-as procit nyugodt szívvel rakhatsz AM2+-os lapba, csak AM3-as alaplapba nem mennek az AM2(+)-os procik. BIOS-t szerintem nem kell majd frissítened, mivel a Gigabyte UD sorozata az új Phenom II-kkel lépett piacra. Bár aztán lehetséges, hogy mégsem fog ártani, egy kis frissítés, akár melyik lapot veszed, de ha nem tapasztalsz problémákat, akkor szerintem felesleges frissítgetni a BIOS-t."
A gigabyte honlapján azt írja, hogy a 770-UD3 csak az F5-ös Bios-szal ismeri fel a PhenomII-es procikat. Első Biosa 2008.11.20-án jelent meg, tehát azzal semmiképp se támogathatja a PhenomII-ket. Amúgy minden másban egyetértek.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz Ghoosty #26559 üzenetére
1. Sajnos elég nagy árkülönbözet van a kettő között. Ha vársz 1-2 hónapot, akkor lehet kaphatóak lesznek nálunk is az olcsóbb AM3-as lapok.
2. Elindulhat a gép régi Bios-szal is, de valószínűleg nem fogja normálisan kezelni a procit, pl kevesebb órajellel kezeli. Ha van Everested, akkor ott megnézheted, hogy milyen verziójú Bios-od van. F5-ös kell.
3. Kb. annyi lehet köztük a különbség. De 720-ból inkább a Black Edition ajánlott, mert jobb vele a tuning.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz Ghoosty #26567 üzenetére
Én az ipon-on található 770-UD3-at néztem, ami rev. 1.0-ás, tehát kell frissíteni. De igazából csak a lap dobozát látva lehet megmondani, hogy most milyen is.
A 2.0 első megjelenése már az AM3-as cpu-k megjelenése után történt, ergo nem kell frissítés.
A BOX azt jelenti, hogy dobozos, amiben hűtő is van.[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz leviske #26570 üzenetére
Azt nem tudtam, hogy OCZ ramokkal ennyire jól összedolgozik a PhenomII. Mondtam nem vagyok túlzottan otthon AMD-ben.
A 770-UD3 a Gigabyte honlapja szerint már tavaly októberi.
Ipon-on a termék honlapjára kattintva a rev. 1.0-sat hozza be. Attól függetlenül lehet, hogy ők is már 2.0-ásat forgalmaznak. Ezt sztem telefonon meg kell érdeklődni, aztán megnézik a dobozon mit ír.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz Ghoosty #26574 üzenetére
Van most 24k-ért náluk egy HD4830-as, ami kb. 10%-kal gyengébb a HD4770-nél, viszont az utóbbi 20%-kal drágább. Ha későbbiekben még akarsz venni jobb VGA-t, akkor a helyedben elgondolkoznék, hogy megéri-e a dolog. Viszont ha több évre lesz a kártya, akkor kell az a HD4770.
-
vzsryl
nagyúr
Tuningolsz? Mert ha igen, akkor a P43 kilőve. Ilyen kis szorzóval ellátott procikhoz min. egy P35-ös kell.
A többiben meg Mach5-nek igaza van. Kingmax jobb a sima Geil-nél, Gigabyte lapban meg főleg. 320-as és 640-es merevlemezek meg gyorsabbak a 250/500/750-es típusoknál. És ha 640-est veszel, akkor a WD a legjobb választás.[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz Ghoosty #26580 üzenetére
HD4850-ből a Sapphire Vapor-X hűtővel felszerelt változatát vedd mindenképp, ha amellett a kártya mellett döntesz. Most még nagyon jó árban is van 34k-ért. Vapor-X-al nagyon halk és rendkívül hűvös. A ref. változat hűtése szvsz. szánalmas.
-
vzsryl
nagyúr
Ebben a hsz-ben leírtam mindent: [link]
Met: Ha sokat játszol, akkor E8400-et vedd, mert az 3Ghz magonként, tehát már majdnem elégséges a HD4770-hez.
Viszont ha konvertálgatsz, renderelsz, akkor inkább a Q8200-t vedd. De ezt mindenképp kell tuningolni, mert a 2,33Ghz nagyon kevés a VGA-hoz.[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
Sok választásod nincs. 925-öst én nem találtam. Tehát a 720 és 945 között nincs más. Ha jó pár évre akarod, akkor próbálj kicsivel nagyobb összeget ráfordítani a 945-re.
Szerintem az új játékok nem 3 magra, hanem konkrétan 4-re lesznek írva, tehát a 720 lehet kevés lesz 1-2 év múlva. A mai játékokra viszont tökéletes választás.Szerk.: Végülis van egy köztes, a 810-es. De az ha jól tudom, nem ajánlott proci.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz bartucc #26592 üzenetére
Én úgy tudom, hogy 4 magra fognak alkalmazásokat írni, és már írtak is párat. Ami azt jelenti, hogy 1, 2, 3 és 4 magos procikat egyaránt megdolgoztat. Ezt akárhogyis nézem azt jelenti, hogy minnél több mag, annál gyorsabb, tehát a 4 magos biztosan gyorsabb a 3 magosnál. És mivel Satis azt írta, hogy neki akár 4 évig is kitarthat ez a gép, ezért úgy gondolom, hogy jobban megéri 4 magost venni. Igaz, hogy manapság egy 3 magos bőven elég mindenre. De a jövőben egyre több program és játék tudja majd kezelni a négymagos rendszereket, amiben a 3 magosak nem sokkal ugyan, de le fognak maradni. Ez főleg játékban számít. Tegyük fel 2-3 év múlva megjelenik egy brutális gépigényű 4 magra írt játék, ami X4-es procival is csak 25-30 fps-sel fut, az X3-assal már a 20-at is nehezen éri el.
Persze VGA-val is lehet variálni, de a plusz egy mag akkoris sokat nyom a latba.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz bartucc #26597 üzenetére
Én csak a 945-ről beszéltem, 925-öst csak említettem, hogy nincs.
Amúgy én is bizonytalankodtam az ár/érték arány miatt, hogy a 945-öst ajánljam-e, de aztán Satis írta, hogy akár 4 évig is ki kéne szolgálja a gép, és akkor már úgy gondoltam megéri neki.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz kisza25 #26600 üzenetére
Azt én is írtam, hogy az X3 720 mindenre elég manapság. A HD4870-hez egy Intel E5200-es is elég, ha megrántja az ember úgy 3,5Ghz környékére. De itt az időtállóságról van szó, amiben X4 a nyerő.
Amúgy GTA4 az egy bug úgy ahogy van, nem nagyon lehet vele példálozni. És ráadásul 3 magra van írva, nem csoda, hogy nem gyorsul 4 magtól. Viszont elméletileg a jövőben nem 3 magot kihasználó játékok lesznek, hanem 4 magot zabálók.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
Nem cseszted el annyira, de a HD4850 jobb és olcsóbb is. A GTS250 is fullon visz szinte minden játékot úgy 1680x1050-ig. De akkor tuningolni kell a procit is valamennyire.
A boltban meg csak kiderítik, hogy mi volt a baja a gépednek gondolom...megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz ballington #26620 üzenetére
P43-as lapba mehetne egy E5200, ami tuningolva bármilyen VGA-t meghajtana. De látom, hogy E4300-asod van, ami hasonló teljesítményű, mint az E5200, de hamarabb vége van tuningban. Az a proci is elégséges lehet úgy 3,2Ghz-en.
Ha nem költesz procira vagy csak egy olcsó E5200-re, akkor gondolom marad kereted a HD4870-re. Viszont 1280x1024-re felesleges lenne, ezért a HD4850 számodra a legideálisabb. A HD3870-nél, ha jól saccolom, úgy 25%-kal erősebb a HD4850.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz ballington #26622 üzenetére
Tuningolva igen, anélkül rendesen cpu limited lenne. De az is igaz, hogy a P43-as lapok nem valami nagy FSB huszárok, de az E4300-nak a 9-es szorzójával együtt még simán elmehet 3Ghz-ig. De akkor sokkal többet fogyasztana, mint egy E5200 ugyanolyan órajelen.
-
vzsryl
nagyúr
válasz ballington #26624 üzenetére
Ha konkrét keretet írsz, akkor tudok csak segíteni. Egyelőre annyit mondhatok, hogy AMD vonalon a minimum egy Gigabyte 770-UD3-as lap és egy PhenomII X3 710-es proci. Én 2 magos AMD-t biztos nem vennék játékhoz. Esetleg egy X2 7750 elég lehet tuningolva, de az már alapjáraton is sokat fogyaszt.
Tehát ha kicsi a keret, akkor E5200, ha több, akkor X3 710.[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz ballington #26626 üzenetére
Így van, AMD vonalra áttérni drágább mulatság lenne jóval. És amit lsc kolléga is említett ebben a postban: [link], tápot is cserélned kellene, ami megintcsak plusz 10k. Neked pl tökéletes lenne egy Gigabyte Superb 460. Nagy hatásfokú és halk.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
Hát akárhogy nézem, én már nem tudok belekötni az biztos. Mivel min. 5GB (4GB rendszer és 1GB videó) a memóriák összmérete, ezért 64bites rendszer ajánlott mindenképp.
mokus1: Intel-es konfig ennyi pénzből max. s775-ös lehetett volna, amit később nem tud már fejleszteni proci téren semmiképp. Az a HD4890 ref. hűtős és rendesen felbőg terhelés alatt.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz sencor #26637 üzenetére
Hali!
Nagyon olcsón jutsz hozzá ezekhez az alkatrészekhez.
Esetleg ha van Corsair 620HX hasonló áron, mint a 750TX, akkor inkább azt válaszd. Moduláris, hasonló teljesítményű, mint a 750TX és bőven elegendő 4 magos procis+SLI-s géphez is, még ha tuningolsz akkor is.[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz sencor #26643 üzenetére
Hát ha rendesen fognak müködni az SLI-s driverek az nvidia-nál, akkor elég lesz a gép 4 évig remélhetőleg. Amúgy a 192 SP-s GTX260 SLI az a GTX295-nek felel meg. Tehát annál valamennyivel többet kell majd tudjon a 216SP SLI.
Ja, hogy 19"-hoz?! Gondolom 1440x900-as felbontású. Ahhoz szvsz. elég lesz 4 évig.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz bartucc #26654 üzenetére
Sőt még 1680x1050-re se olyan rossz a HD4770. Ha jól kalkulálom be a kártyát, akkor a sima 9800GTX-el (nem a +-ossal) lehet pariban. És lakótársam gépébe olyan van. Szeptember óta szinte az összes új játékot kipróbálta, és mind futott neki maximális beállítások mellett 1680x1050-ben, kivétel crysis warhead. De az a játék tudjuk milyen... Még egy HD4890-se birkózik meg vele, ha élsimítások rákerülnek.
-
vzsryl
nagyúr
Szerintem egy 22"-os is bőven elegendő. Játékhoz felesleges nagyobb, és filmet nézni is lehet rajta. Ha kicsit többet nézel filmet, akkor már inkább egy fullHD-s 24"-osat, amihez pont megfelelő lenne a HD4870-es. 1920x1200-nál jön ki igazán az ereje. (22"-osból szvsz. hülyeség fullHD-sat venni. Abból 1680x1050 a tökéletes.)
-
vzsryl
nagyúr
4830 és 4870 között 30% különbség minimum van, de lehet hogy 50% is.. Hogy ha már nem akarsz 4870-re költeni, akkor a 4770-es éri meg legjobban. Tuningban nagyon jó, és egyszerűbb húzni mint egy procit.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
A Vapor-X az egy remek hűtés. Durván lehűti a kártyát és nagyon halk is, ráadásul szvsz. jól is néz ki. De linkelek egy HD4850 Vapor-X-ről hőmérsékleti képet, aminek ipon-os a forrása:
[link]
Terhelés alatt hűvösebb a HD4850 Vapor-X, mint a két jóval kisebb teljesítményű társa.[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
Tudtommal nincs olyan lap, ami DDR2-t is és DDR3-at is támogatná.
Most vagy megveszed az 1333-asat, aztán 1-2 év múlva cseréled nagyobbra, ami akkorra már jó árba lesz. Vagy a későbbi fejleszthetőség rovására veszel gyengébb konfigot.Amúgy azaz 1333Mhz-es se lassú. Játékokban nem az számít, hanem a memória mennyisége.
-
vzsryl
nagyúr
válasz Mindless #26700 üzenetére
Hát most ezzel az ír oldallal nem tudok mit kezdeni. Elég hiányos a készletük.
Én most leírom azt a konfigot, ami az elvárásaidnak tökéletesen megfelel, és ha átszámoljuk, akkor kb 800euro értékű lesz.
Tehát:
alaplap: GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P
proci: AMD Phenom II 710 AM3 BOX
memória: CORSAIR TwinX 4096Mb DDR3 1600Mhz DHX CL9 KIT
merevlemez: WD 1000GB 7200rpm 32MB SATA2
DVD-író: PIONEER DVR-216DBK Fekete
Ház: COOLERMASTER RC-690-KKN1-GP
tápegység: OCZ 500W StealthXStream
VGA: SAPPHIRE HD4550 512MB LITE PCIE (Mivel az alaplapba nincsen integrált.)
monitor: BENQ G2411HDÖsszesen: 228.695 Ft, mostani árfolyamon 814euro
Ez a gép 5 évig biztos elég lesz neked, ha nem akarsz játszani. De később is fejlesztheted a drága alaplap miatt.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz Mindless #26713 üzenetére
Én nem azt írtam, hogy itt vedd meg és vitesd át. Hanem ezeket az alkatrészeket próbáld meg onnan megszerezni. Biztos vagyok benne, hogy Írországban is van valamilyen rendes webshop, ami kizárólag PC-kel foglalkozik.
De ha mindenképp ebből a boltból akarsz valamilyen gépet vásárolni, akkor majd később megnézem mit lehet belőle kihozni.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz bartucc #26716 üzenetére
Sztem is megéri befektetni ebbe a konfigba. Későbbiekben max. egy Ram csere lehetséges. Talán még egy VGA is, mert azok hamar elavulnak manapság, de az is olyan egyszerű, mint egy Ram csere. Viszont most 1-2 évig tökéletesen elég lesz a Ram is és VGA is, a proci+alaplap meg jóval tovább is.
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz Mindless #26727 üzenetére
Nah keresgéltem kicsit. Sajnos a keretet túl léptem, mert normális 24"-os monitort nem találtam 259euron alul. Tehát a következő a konfig:
alaplap: [link]
proci: [link]
ram: [link]
HDD: [link]
ODD: [link]
ház: Ezt rád bízom, nem találtam normálisat.
tápegység: [link] (Ennél gyengébbet ne vegyél!)
VGA: [link] (Kell, mert nincs az alaplapon integrált.)
monitor: [link] (Sajnos az olcsóbbik 24"-os modellből nincs ebben az üzletben.)Ez így összesen 810euro+ház
Igaz, hogy túllépi a keretet, de ez a gép tökéletesen kiszolgál, és később is fejlesztheted.Ui: Remélem megfelel, mert fél óráig erőlködtem míg ezt összeválogattam és megírtam.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz Mindless #26729 üzenetére
Egyelőre nincs túl sok előnye, de ha jövőben szeretnéd még bővíteni a géped, akkor szükség van rá, mert a lap amit linkeltem, az csak DDR3-at támogat. Amúgy lesznek majd sokkal gyorsabb DDR3-as memóriák is olcsón, úgy 1-2 év múlva.
Egyébként a proci, amit néztem neked, az sokkal keményebb az E6600-nál. És ha egyszer kevés lenne, akkor az alaplap jóvoltából majd tudsz cserélni 4 magosra.[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz csapos2 #26744 üzenetére
Üdv!
Intel & Nvidia:
alaplap: GIGABYTE GA-G31M-ES2L 12.000 Ft
proci: INTEL Celeron Dual Core E1400 2.0GHz 775 BOX 12.048 Ft (Nekem is van egy ilyenem, és a 9500GT-hez is bőven elég volt.)
memoria: KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR2 800Mhz 5.315 Ft
vga: GALAXY 9400GT 512MB DDR2 PCIE 10.896 Ft
Összesen: 40.259 Ft
De a 9400GT helyett inkább ezt javaslom: GIGABYTE GV-R455D3-512I HD4550 512MB PCIE 11.472 Ft-ért.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz Joe1985 #26746 üzenetére
Szia!
Alaplapból ha jól tudom mindkettő jó és tuningolni is lehet velük rendesen.
A SCYTHE Mugen 2 tudtommal nagyon jó hűtő és halk is.
Ram-ból az OCZ-ről szintén jókat olvastam.
HD4890-ből nem találtam rendes hűtéssel szereltet, csak ref. hűtőset. De néhányan már írták, hogy annyira nem is hangos.
Merevlemezből sztem WD Caviar Blacket vegyél, az nagyon gyors.
Tápból felesleges a 850TX, max. akkor vennéd hasznát ha extreme-en tuningolod a procit 3db HD4890 mellett. Inkább egy Corsair 520HX vagy esetleg egy 620HX, ami már biztos hogy elég lesz.
SSD-kről majd ír valaki más.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
1. Ha +10k-ról van szó, akkor már nem teljesen biztos az ár/érték fölénye.
2. Ehhez a monitorhoz még tökéletes a HD4850 is, de 22"-oshoz már kevés. Vagyis inkább felbontásban mondom, hogy 1680x1050-hez inkább HD4870 kellene, mert későbbiekben jól fog jönni a +20%-os fölénye.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz birozoli7800 #26754 üzenetére
Persze, oda egy HD4670 is elég végülis, de ha vesz nagyobb monitort?
-
vzsryl
nagyúr
HD4890-el kb. dupla annyi fps lesz ugyanazon beállításon, de a HD4770-el is megvan a 25 fps minden játékban maximális beállítások mellett 1280x1024-ben. És ha nem csökken 25 fps alá, akkor végülis mindegy az egész, hacsak nem multizol pl COD4-el, abban azért min. 125 kell, de HD4770 simán tud annyit.
-
vzsryl
nagyúr
válasz Joe1985 #26761 üzenetére
Alaplap: Első szembetűnő plusz, hogy 24GB-ig bővíthető a sima Deluxe-hoz képest, ami csak 12Gb-ig.
VGA: Ahogy elnézem az összes M.O-n kapható HD4890-es ugyanolyan, tehát én a helyedben valamelyik olcsóbbat választanám. Ahogy elnézem az Asus-t valószínűleg csak a márkanevet kell rajta megfizetni pluszba. De majd kijavít valaki, ha tévednék.
Ház: Ezt a házat nem ismerem, de ipon-os leírás alapján jó lehet. Kérdezz rá valamilyen házas topicban.
Merevlemez: Tényleg úgy tűnik, hogy neked a Samsung a legjobb választás, főleg hogy olcsóbb a WD-nél.
Blue-Ray: Nem rossz az az LG, de nem bízok a márkában túlzottan. Meg dupla rétegű blue-ray-t nem is tud írni. Viszont van egy PIONEER BDR-203BK, ami drágább ugyan, de szvsz. megbízhatóbb márka e téren, és dupla rétegű blue-ray-t is ír. Amúgy erről is inkább valami Blue-ray-es topicban kéne érdeklődj.
A többi alkatrészhez nincs hozzáfűzni valóm, sztem jók lesznek.Satis: Bőven jó lesz ez a konfig még pár évig. Viszont nagyobb monitornál egy VGA csere befigyel majd. De nem is baj, hogy most egy olcsóbbat veszel, mivel nemsokára itt vannak a DirectX11-es csodák. Én is azért fogok nemsokára egy HD4830-ast vagy HD4770-est venni, mert sztem most nem éri meg nagyobb VGA-ba fektetni.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
Jó gép meg minden, de ár/érték arányban elég gyenge.
Alaplapból jobb lett volna GIGABYTE GA-MA770-UD3.
Videókártyából SAPPHIRE HD4850 512MB DDR3 VAPOR-X PCIE LITE.
Tápból GIGABYTE Superb 460W vagy abban az árban egy Termék megnevezése: FSP Everest 500W, ami moduláris.
Házból meg COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite.Így olcsóbb lett volna és minimum ilyen jó, ha nem jobb. Mondjuk még az is igaz, hogy Ebben az árkategóriában Intel a nyerő.
-
vzsryl
nagyúr
1. A HD4850 kb. ugyanolyan teljesítménnyel bír régi játékokban, mint a GTS250, viszont újakban már kijön az elavultság a G92b-ből és az ATI gyorsabb lesz. Meg hát az 5k-s különbség is számottevő a HD4850 javára.
2. A Gigabyte talán a legjobb alaplap gyártó. Ár/érték arányban kiválóak, és jó tuning alapok. Nem elszállós fajta.
3. Azt a 7750-et mindenképp fel kell húzni 3,2Ghz környékére, hogy nagyjából elég legyen a GTS250-hez. Ha ráereszted pl a 3dmark06-ot defaulton a 3,2Ghz-en pörgő 7750-re és GTS250-re, akkor kb. 2-3k-val több pontot érsz el az alapjárathoz képest. Persze a proci pontszám is beleszól a végeredménybe, de majd az SM pontokat figyeld, hogy mekkorát ugranak tuning után.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest