Hirdetés
Aktív témák
-
bartucc
addikt
válasz Redbullking #26199 üzenetére
A deer táp+ház nagyon felejtős kategória. (ilyen házam van, nekem sok gondom nincs vele, de a táp nem rendelkezik megfelelő védelemmel, nem ajánlott semmiképp!). A vinyó legyen 320-as főleg ha zene a szempont, és a 2 giga ramot sztem megéri, nem hinném hogy később bővítgetve lesz a gép, de ha nem fér bele akkor később is mehet bele a +1gb.
Tudom szerkesztés gomb...., elnézést
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Windex
tag
válasz bartucc #26200 üzenetére
Monitort most biztosan nem tudok cserélni, talán majd jövőre. Akkor ezek szerint nem éri meg az erősebb konfigot venni, mert nem használnám ki rendesen.
Abból indultam ki most, hogy perpill van rá pénzem, hogy fejlesszek, és akkor próbálnék hosszabb távra. (kiábrándító minden játékot minimum grafon tolni a mostani gépemen)
Köszi a segítséget, akkor maradok az eredeti felállásnál.
-
Csoma
csendes tag
E5200-as procihoz mennyire lenne jó egy Gigabyte GA-73PVM-S2H alaplap?
Nagyon elütnek egymástól teljesítményben? Nem találtam túl sok tapasztalatot erről a lapról.
Mire lehet az integrált VGA-ja?
Nézegettem még az X2 5600+-os procit is, de végül az intel jobbnak látszik.
Csoma
-
bartucc
addikt
Intel jobb, de a G31-es chipkészletben gondolkoznék, nvidia nem épp a nyerő ebben a kategóriában tudtommal.
(integrált vga-ja nem annyira rossz mint az intel-é, de egyik sem elég 2-3évnél újabb játékok futtatására...Ha erős integrált kell akkor AMD lesz, ha játékra kell, akkor vmi olcsó kártyával is jobban jársz)
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Windex
tag
válasz bartucc #26207 üzenetére
Jelenleg a leghangosabb dolgok a gépemben a rendszerhűtők. (2db 8as és 1db 9es venti) Megpróbálom majd a kicsiket 5 volton használni, a nagyot meg átalakítóval 12esre cserélni.
Nézegetem most az új 4770-et, és az jutott eszembe, hogy nem érné-e meg jobban 2db 4770, mint egy 4850. Viszont ha már CF akkor gondolom tuti kell egy nagyobb táp. Ördögi kör.
-
vzsryl
nagyúr
válasz Windex #26208 üzenetére
A HD4770 erősebb lenne CF-ben, mint a HD4850, mivel egymagában is majdnem egy szinten van a két kártya. De ha már 60-at szeretnél VGA-ra szánni, akkor már inkább egy olcsóbb HD4890-et, vagy egy vapor-x-es HD4870-et.
Mondjuk az is igaz, hogy a felbontásban, amin használni akarod, az még egy HD4850-et se izzaszt meg túlzottan.De a helyedben így csinálnám: VGA-ból pl 25k-ért egy HD4830-ast vennék, és akkor még maradna 35k egy 22"-os monitorra. És annyiért már lehet kapni Asus ill. BenQ 22"-osokat, vagy pár ezressel drágábbért van egy egész jó képességű LG is.
A HD4830 a legtöbb mai játékot vinné 1680x1050-ben szűrésekkel együtt is. Aztán jővőre vagy amikor lesz pénzed, akkor veszel egy komolyabb teljesítményű DirectX11-es kártyát.
Tehát így most is jól járnál, és még a jövőre nézve se lenne gondod. Fontold meg szerintem.
(Ja, és ehhez az FSP tápod bőven elég lenne.)
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Csoma
csendes tag
válasz bartucc #26205 üzenetére
Új játékok futtatását egyelőre nem tervezem. Jelenleg egy 9600-os Radeonom van és végülis ezzel még simán elvagyok. A Geforce 7100, illetve a GMA 3100 hozzák legalalább ezt a teljesítményt?
Azért gondolkodom egyelőre integráltban, mert ha nem elég, még mindig tudok bele venni egy kártyát. Ja és 2 monitor lenne rádugva. Intelnél a Crossfirex-et, vagy az SLI-t ki tudom-e vhogy használni?
A nem épp nyerő, az mit takar egész pontosan? Ha G31 (ami azért szimpibb, mert olcsóbb egy ötössel), akkor Gigabyte GA-G31M-S2C s775 vagy Asus P5KPL-AM LGA775?
Most Asusom van egy 3000-es Bartonnal, és meg vagyok vele elégedve.
És az örök dilemma: az AMD-t vessem el véglegesen, ha inkább napi használatra (net, mozi, zene, képszerk., tömörítgetés, stb.), mint játékra (nagyon ritkán régebbi játékokkal, ttd rulz) szánom a gépet?
Előre is köszönöm a válaszokat a sok-sok kérdésemre!
Csoma
-
vzsryl
nagyúr
A Geforce 7100 tuti, hogy nagyon gyengusz (Geforce 7000-essel van tapasztalatom). Talán megüti a 9600-os Radeon szintjét, de én abban sem vagyok biztos. A GMA 3100 fogalmam sincs, hogy milyen.
Egy VGA-ra is köthetsz két monitort, de akkor célszerű kicsit erősebbet venni.
Az 5600+ is elég lenne neked mindenre, és észrevehető gyorsulást vennél észre a 3000-es Barton után. Az E5200 azoknak jobb alternatíva, akik tuningolnak és játszanak, mivel némelyik még 4Ghz-et is viszi (enyém alulfeszelve 3Ghz-et).
-
bartucc
addikt
Hát a GMA3100-as főleg a stratégiai játékokat viszi csak jól (C&C 3 és erre a motorra épülőket, vagyis LOTR BFME 1-2, Godfather 1) A többi játék nagyon nem megy vele. A 7100-as sem egy nagy durranás, egy 9200-es ati szintet ha hoz. A giga lapot vedd sztem, olcsók jók nagyon, és átlag felhasználásra tökéletesek. Az AMD többet fogyaszt, mint az E5200, és nem jobb, szval sztem inkább az intelt.(bár az amd is elég lenne neked, de az intel alapon is jobb). Egy példa: nekem volt giga lapom, integrált vga kimenetet és a belerakott pci-ex. vga kimenetét is használtam egyszerre, de már minden vga-n két DVI van
-
bartucc
addikt
válasz Windex #26208 üzenetére
A tiédet most látom meg se válaszoltam:
Na most 1280-ra egy 4830 is bőven elég, de ha 22"-est veszel, azért már inkább 4850-et, vagy egy év múlva cseréled a 4830-at.(1680-ra már hosszútávban nem a legjobb ötlet, egyenlőre elég, de meddig....) A CF erősebb lenne, de nincs értelme, csak 1920-as vagy nagyobb felbontáson.
-
-
bartucc
addikt
válasz vzsryl #26214 üzenetére
Hát igen, na meg a 40nm-eseket lehet várni már minden kategóriában. De ott a kulcsszó a tuning, azzal bőven elég még (4850-et be lehet úgy fogni egy jobb példánnyal)
-
cuko#
tag
Helló!
Egy barátom szeretne új gépet magának, játékra (azért nem hc gamer, de fussanak el az újabb játékok is, de csak 1280as monitorja van), meg miegymásra. 70 (max 90)k a keret, de inkább lefele. Hdd-t, odd-t, perifériákat átmenti, minden más kellene.
(Nem igazán vagyok már benne a "témában" ( ), de úgy nagyjából egy:
valami cm ház ~10k
fsp 350pnf ~8k
valami 4830 (sapphire jó?) ~26-28k
2gb csx ram mondjuk ~7k
procinál kérdőjel, új e2200, vagy e1400, esetleg ac freezer 7 pro / hypertx2-vel, ~14-17 + 5k
alaplapnál pedig még nagyobb kérdőjel, ~15k-ért kellene valami - és már túlléptem)
- ebből még esetleg lefaragnék használt ház/proci/ram/vga-val, ha találnék - de ti mit ajánlotok ? -
FullGas
aktív tag
Én ezt ajánlanám :
Alaplap GIGABYTE GA-EP31-DS3L 15.018 Ft
Processzor INTEL Dual Core E5200 2.50GHz 775 BOX 17.976 Ft
Memória KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR2 800Mhz 5.724 Ft
Videókártya SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3 PCIE 26.568 Ft
Ház COOLERMASTER RC-335-KKN1-GP Elite 9.924 Ft
Táp FSP ATX-400PNF 9.228 Ft
Összesen: 84.438 Ft -
FullGas
aktív tag
Ja a proci hűtőnél meg teljesen mindegy melyiket választod a Hyper Tx2 és a freezer 7 pro is tökéletes, amelyik tetszik
-
birozoli7800
senior tag
GIGABYTE GA-EP35-DS3 23 K
Intel E5200 18 K
SAPPHIRE HD4770 512MB DDR5 30 K
KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR2 1066Mhz 6 K
FSP ATX-400PNF 9 K
MERCURY M-Tech M23 Midi Fekete 5 KEz így 91K ennyi pénzből szerintem nem lehet jobbat kihozni.
(#26220) Gerixbela: 3,5 ghz környékére húzva biztosan. Bár ez elég OFF.
[ Szerkesztve ]
-
Gerixbela
csendes tag
Nektek mi a véleményetek egy intel core 2 duo e7400 ról??Szerintetek kihajt egy 4890 es karit?
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz birozoli7800 #26219 üzenetére
A p35 ide felesleges, egy G31 is megfelelne ide, de a p31 talán belefér. A vga ha belefér 4770, ha nem 4830.
Gerixbela: alapon nem, de nem vennék olyat, inkább E5200-t, egy Freezer 7 pro-t rá, és 3,5 körül járatva bőven elég a 4890-hez is
Milyen felbontáson játszol?[ Szerkesztve ]
-
Gerixbela
csendes tag
aha és mennyi az a tuning??
-
LaCeeN
tag
Üdv!
Megöregedett gépemet szeretném lecserélni a következőre:
Gigabyte GA-EP45-UD3 3 év gar: 29.990,-
Intel Core2 Q9400 OEM 1 év gar AKCIÓ: 49.990,-
Arctic Cooling Freezer 7 PRO (LGA-775): 4990,-
2x DDR2 RAM 2 GB/1066 Kingmax 3 év gar: 5990,-
Chieftec 450W GPS-450AA 12cm fan, PFC 3 év garancia: 13.990,-
Cooler Master RC-331 Elite fekete: 9990,-
NEC 7203S LabelFlash SATA fekete 20/8/48/16x 1 év gar: 5990,-
Gigabyte Radeon HD 4550 512 DDR3 3 év gar. 12.990,-
Samsung 500/SATA2/16M (F1_3D) 3 év gar: 14.990,-Ez így kerülne 154 810 forintba. 160 ezer forintból gazdálkodhatok. A gépet többnyire a zeneszerkesztésre/grafikai munkára használnám ezért választottam Intel platformot mert állítólag ebben jobban teljesítenek. Monitor/egér/bill. van. A gépet alapórajelen használnám tuning nélkül. Jó lenne ha OSX86 kompatibilis is lenne Ha van valakinek jobb ötlete, ne tartsa magában! Előre is köszönöm!!
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz LaCeeN #26224 üzenetére
Én ebben az összeállításban csak a tápot cserélném. A többi szerintem rendben van.
pl: FSP BlueStorm II. 400W 15.360 Ft (Nem túl halk, de nagy hatásfokú.)
vagy egy CORSAIR PSU-400CX (Halk, nagy hatásfokú, de ipon-on és pcx-en nem találom, viszont ez is 15-17k körül szokott mozogni.)[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz LaCeeN #26224 üzenetére
Nem rossz, tény és való, de inkább másik tápot. Hangos, melegedős. Ha belefér egy Corsair VX-450-et, az nagyon halk, bivalyerős(most még feleslegesen nagy, de később jól jöhet), bár az 20k.....
De a BS II. se annyira hangos.
[ Szerkesztve ]
-
LaCeeN
tag
Köszönöm a válaszokat! Igen szimpatikus lett ez a Corsair VX450 Télleg csak az árával van baj, de a tápon nem szeretnék spórolni hisz fontos része a rendszernek.
-
0karmacoma0
senior tag
Sziasztok! Nagyon hosszú idő után szeretném lecserélni a gépem. (Lehetőleg minél hosszabb időre szólóan .
Nagyjából összerakosgattam a szükségleteimnek megfelelő gépet, de kíváncsi vagyok a véleményetekre, hátha van jobb megoldás is itt-ott.Processzor: Intel E 8500 50k(Nem tervezek nagyobb videókódolási műveleteket végrehajtani, így nem vagyok rászorulva a 4 magra, és ennek a procinak tűnnek a legtávolabbra mutatónak a tulajdonságai)
Alaplap: Gigabyte GA-EP35-DS4 35k (Egy ismerősöm azt mondja jobban megérné a P45, mert újabb, de bátyám szerint a P35 annyira jól eltalált, stabil és sokszor próbált alaplap, hogy fölösleges a P45-el kísérletezgetni. Sajnos a A P45-elszerelt gépekről hallottam is már igen negatív történeteket)
Memória: Corsair 2x2GB DDR2 1066Mhz TWIN2X40968500C5D 17k
VGA: Sapphire 4870 1GB DDR5 TOXIC 60k
Táp: Gigabyte Superb 720 22k
Ház: Gigabyte GZ-X6 fekete 12k
A stabilitás a legfontosabb szempontom jelenleg. Emellett, elsősorban egy időtálló gépet szeretnék összerakni, amin pár év múlva -esetleg egy finom tunning után- eldöcögnek az új játékok valami értelmes felbontásban. (Elég nagy monitorhoz vagyok kötve, amin elég idétlenül néz ki bármi 1200 alatt). Leginkább erre, és néhány viszonylag magas memóriaigényű alkalmazásra használnám a gépet. A többi alkatrész már összegyűlt az idők során. Ezeket szeretném összehozni 200k alatt. Nem halnék bele ha valamivel több lenne, de természetesen nem is szeretnék feleslegesen költekezni.
Előre is köszönöm az esetleges válaszokat.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
lsc
nagyúr
válasz 0karmacoma0 #26228 üzenetére
Lapból elég egy giga ep35ds3, egy 10-el olcsóbb, stabil, tuningot is bírja . Tápból inkább egy corsair vx 450, kb ugyanannyi de igen jó minőségben, a konfighoz bőven elég . Videokártya a megspórolt 10-el inkább egy 4890 , időtállóbb és erősebb, az energiatakarékos funkciói is jobbak . Ha tuningban gondolkodsz akkor a 8400 is elég, egy finom tuninggal az is jó és olcsóbb .
Az élet kegyetlen .
-
Riska.91
tag
szevasztok
jó ez a gép játékra, filmnézésre, netezésre?GIGABYTE GA-MA770-UD3: 18.738 Ft
AMD Athlon 64 X2 7750 AM2 BOX Black Edition: 16.668 Ft
ARCTIC COOLING Freezer 64 PRO: 4.188 Ft
OCZ 4096MB DDR2 1066Mhz Gold KIT: 15.119 Ft
SAMSUNG SH-S223F/BEBE: 5.272 Ft
SAMSUNG 750GB 7200rpm 32MB SATA2: 19.380 Ft
SAPPHIRE HD4770 512MB DDR5 PCIE: 29.664 Ft
ENERMAX ECB-3020B Vostok 450W: 20.628 Ft
COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite138.657 Ft
A szívre célozz Ramon! A szívre!
-
0karmacoma0
senior tag
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Riska.91 #26230 üzenetére
szerintem jó konfig, bár alaplapból lehet hogy egy ASROCK A780GXH-val jobban járnál, azzal még két- illetve hárommagosból négymagosra játékot is el lehet játszani, plusz jól bírja a tuningot, és vészhelyzet esetére van benne integrált vga.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FullGas
aktív tag
Szevasztok!
Összeállítottam egy gépet aminek vásárlása akkor lenne esedékes ha eladtam a notimat.
A Fő szempontok: max 200 000Ft, Játék, film, net, és később is jól bővíthető legyen!!
Ja és minden kellÉn AMD-re gondoltam :
Alaplap GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P 32.173 Ft
Processzor AMD Phenom II 720 AM3 BOX 36.816 Ft
Memória KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR3 1333Mhz 7.727 Ft
Videókártya SAPPHIRE HD4770 512MB DDR5 PCIE 29.663 Ft
Merevlemez WD 320GB 7200rpm 16MB SATA2 12.420 Ft
Optikai egység PIONEER DVR-216DBK Fekete 5.904 Ft
Billentyűzet + Egér LOGITECH Cordless Desktop Delux 660 Fekete 6.540 Ft
Ház COOLERMASTER RC-335-KKN1-GP Elite 9.924 Ft
Táp GIGABYTE Superb 550W PPFC 14.328 Ft
Monitor LG L204WT-BF 37.416 Ft
CPU hűtő COOLERMASTER Hyper TX2 RR-CCH-L9U1-GP 5.244 Ft
Összeszerelés 1.800 Ft
Összesen: 199.955 Ft ( 166.629 Ft + áfa )Ramot idővel bővíteném természetesen
Ez jó így? Vagy esetleg ti mit ajánlanátok -
VW
aktív tag
sziasztok,a segítségetek kellene egy géphez.
elsősorban netezésre,word,filmnézésre kellene,semmi 3d játék,azért egy tft monitort rá lehessen kötni..kedvezőbb áru alkatrészekből,viszont ne a gagyival,legyen megbízható
köszi előre is20 éve a Prohardveren. Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
vzsryl
nagyúr
válasz FullGas #26234 üzenetére
Minden jó, de a tápon és monitoron változtatnék.
Táp: FSP BlueStorm II. 400W 15.360 Ft
Monitor: LG W2234S-BN 37.862 Ft (Nagyobb és játékhoz egész jó.)Kicsit drágábbak, de sztem jobban meg is éri mindkettő. Monitorhoz viszonylag elég lehet a HD4770 (tuninggal még inkább), aztán vmikor cserélhetnéd egy erősebb DirectX11-es kártyára.
-
Redbullking
tag
válasz 0karmacoma0 #26228 üzenetére
Szerintem ez időtállóbb és jobb lenne:
Alaplap:Gigabyte GA-MA790X-UD4 27K Biost kell frissíteni!
Processzor:AMD Phenom II 720 AM3 BOX Black Edition 37k
Memória: Kingmax 2X2GB 1066Mhz 12k,5
Videókártya: Sapphire HD4770 29,5k
Táp: Corsair VX450 20k
Ház: Coolermaster RC-331-KKN1-GP Elite 10kÖssz:136k
Szerintem videókártyára ne költs annyit év végén jön a DirectX 11 és akkor vegyél a maradék pénzböl egy jobbat, addig ez is jó lesz szerintem de ha nem akkor hd4890 +35k vagy HD4770 Crossfire-X +29,5k és ez talán még jobb is mint a HD4890, ha a procit tuningolod egy Scythe Mugen 2őt vegyél még hozzá.12k
FullGas:ajánlom figyelmedbe ezt a konfigot+12k merevlemez +6koptikai egység és monitornak esetleg egy BENQ E2200HDA.
[ Szerkesztve ]
-
Windex
tag
válasz vzsryl #26209 üzenetére
Meglátom még, hogy alakulnak jövőhétig az árak, de valószínűleg 4870 lesz, mert elég jó áron találtam egyet itt az oldalon.(hosszabb távra gondolkodom, mert nem mindig jön össze ennyi pénz amit gépre tudok költeni) Nézegettem a 4890-et is, de ahogy láttam csak referenciahűtős változat van, azokat meg nem nagyon szeretem.
Ha meg nyáron sikerül annyi pénzt összeszednem, akkor beújítok egy full HD-s monitorba, és akkor már jobb választásnak tűnik a 4870.
bartucc: Akkor a CF-t hanyagolom, és maradok egy kártyánál.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Redbullking #26239 üzenetére
az utolsó ajánlásra: a BenQ E2200HD moncsija nagyon jó, de az E2200HDA verzió kerülendő, mert csak analóg bemente van, a sima HD-nak pedig DVI és HDMI is, és az is nagyon kedvező áron van!
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Redbullking
tag
válasz FireKeeper #26241 üzenetére
igen DE 10-12ezerrel olcsóbb és D-SUB-on is nagyon szép képe van!
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz Windex #26240 üzenetére
Pont a hosszabb táv miatt mondtam, hogy most olcsó, de jó teljesítményű VGA-t vegyél, és a későbbiekben egy akkor minden elvárásnak megfelelőt. Ami valószínűleg több évig kiszolgálna, mint egy most drágán kapható kártya.
De ha úgy gondolod, hogy a jövőben előfordulhat pénzhiány, akkor a HD4870 is megéri. Viszont megeshet, hogy pár hónap múlva megjelenő kártyák láttán felbőszülsz.
Nem tudom milyen igényeid vannak játék téren, de a DirectX11-es dolgok elméletileg durvák lesznek.Én nem akarlak belehajszolni semmi olyanba, amit később megbánhatsz pénzhiány miatt, csak tanácsokat adok, mivel ez egy ilyen topik.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Redbullking #26242 üzenetére
igen DE a sima E2200HD-re pl nem csak gép képét kötheted, hanem HD-s set top boxét is (mivel van rajta hangkimenet, így a HDMI-ről leszedett hangot ki tudod rakni hangfalra) és ahhoz hogy igazi, progresszív, full hd-d legyen ahhoz digitális interfész kell (biztos szép képe van analógon is, azt nem tagadom, de lehet látni a különbséget a kettő között, ha egymás mellé rakod őket, egyik analóg, másik digit)
-
Windex
tag
válasz vzsryl #26243 üzenetére
Értem, hogy mire akarsz célozni, csak nekem most kell egy jó gép. Amióta megvan a mostani gépem kb. háromszor halasztottam el a fejlesztést.
Nem is hallottam arról, hogy jönnek új kártyák. Csak a 4770-ről tudtam, de az most jött ki.
Játékok terén úgy vagyok, ne akadjon a játék, és nézzen ki minél szebben. Elég illúzióromboló mostanság játszanom, mert minden minimum grafon megy.
A Dx11-el kapcsolatban meg elnézve, hogy mikor és mennyi Dx10-es játék jött ki, nem hiszem, hogy túl hamar szükségem lesz egy olyan kártyára. Bár ki tudja mit hoz a jövő.
Tudom, hogy nem akarsz belehajszolni, köszönöm is neked is meg a többieknek is az eddigi tanácsokat. Ahhoz képest, hogy honnan indultam az eredeti elképzelésemmel, hála az itteni tanácsoknak sokkal ütősebb konfig van kilátásban.
-
vzsryl
nagyúr
válasz Windex #26245 üzenetére
HD4770-el is menne minden maxon 1680x1050-es felbontásban, kivétel crysis meg GTA4. De ha mégis beakadna valami, amit kötve hiszek, akkor kis tuninggal már meg is oldódik a probléma. Pár hónapja még nagyon megérte egy HD4870-es kártya, de most a jövőre való tekintettel inkább egy jóval olcsóbb VGA-ba érdemes beruházni.
Azt mondtad hosszú távra lenne a gép. És hidd el 1 múlva már minden rendes játék DirectX11-es lesz, mivel nemsokára megjelenik a Windows 7 hivatalosan, és az hozza magával.
Amúgy nagyon jó kártya a HD4870, de majdnem dupla annyiba fáj mint egy HD4770 vagy egy HD4830, viszont semmiképpen sem dupla olyan jó.Bárhogy is döntesz, nem jársz rosszul egyikkel se.
-
birozoli7800
senior tag
GIGABYTE GA-G31M-ES2C 11 K
INTEL Dual Core E1500 2,20GHz 12 K
KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR2 1066Mhz 6 K
FSP ATX-350PNF 8 K
WD 320GB 7200rpm 8MB SATA2 12 K
PIONEER DVR-216DBK (DVD író) 6 K
MERCURY M-Tech M23 Midi Fekete 5 KEz így pont 60 K és az általad leírt követelményeknek lazán megfelel.
-
MikiASD
tag
hy !
mit szóltok ehhez a confighoz?
PALIT 260GTX 1792MB PCIE 60442-
GIGABYTE GA-MA790X-UD4P 30306-
AMD Phenom II 720 AM3 BOX Black Edition 38688-
KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR3 1333Mhz 7727-
XILENCE 480W 11520- -
Aktív témák
Hirdetés