Hirdetés
Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Max grafon ha sokan vannak2.8G c2d+ 8800gts alatt is lattam 13 fps-t szoval rohadtul keves neki az a gep! Low detailen el lehet jatszani azt nem vitatom, de hogy nem megy flottul az biztos. Na hagyjuk...
sagesz93 wowban tetves sok poligon van amikor mindenki ontja magabol a spelleket, amit egy mostani kari sem szeret, nemhogy egy 2 generacioval elobbi kozepkategorias...
[ Szerkesztve ]
-
m@x
csendes tag
sziasztok a következö konfogot szántam 3d grafikusi munkára+na meg játékra is
GIGABYTE GA-EP45T-DS3R
INTEL Core2 Quad Q9450 2.66GHz 775 BOX
OCZ 4096Mb DDR3 1600Mhz Platinum KIT
SAPPHIRE HD4850 1GB GDDR3 Lite PCIE
SAMSUNG 750GB 7200rpm 32MB SATA2
LOGITECH Cordless Desktop MX 5500 Revolution
COOLERMASTER RC-1100-KKN1 Cosmos S
ENERMAX MODU82+ 625W
+proc hütőnek COOLERMASTER Hyper TX2!
az lenne a kérdésem hogy ez a hütő megfelel ennek a procinak?egy picit húzni is szeretném!
A másik h mennyivel lesz gyorsabb 3dmax meg játékok alatt a ddr3 mint mondjuk 4gb ddr2-es 800-as?!
elöre is köszönömAsus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD6870,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora,Cowon D2+Sennheiser cx500
-
Ti4x
aktív tag
Hát pedig haver is 7600GTn tolta 1 GBrammal meg valami gyengébb AMD procival , amit vagy két éve vett és maxon (igaz nem tudom , mekkora felbontáson , de minimum 1024*768) szaggatás nélkül ment neki... Nálam 1650*1080on E4400zal , 8600GTvel (most már) 3GB rammal teljesen folyamatos , igaz csak keveset játszottam azóta , amióta megjött a 22es monitorom , meg a +2GB mem. Amikor még 1GB ramom volt 1024*768on full-highon még a legnagyobb városokban sem szaggatott semennyire , ha sokan voltak.
[ Szerkesztve ]
nem vagyok mostanában gépnél , nem tudom , mikor érkezem...
-
elfelejtette
veterán
Azé' ne egy 4k-s TX2-t tegyél egy quadra egy 250k-s konfigba. Legyen minimum egy Xigmatek HDT S963, vagy egy S1283.
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
TreZ4
csendes tag
Remélem nem off,de mennyire nehéz hozzájutni egy 22" Flat CRT monitorhoz?
Pont most csusztam le egyről :s -
Ti4x
aktív tag
Nem is tudom , hogy jó-e vagy rossz-e , hogy lecsúsztál... Az én 20asom akkora volt , hogy alig fért el az asztalomon , pedig nem kicsi a táblája és förtelmesen nehéz volt... Ez meg ráadásul 22es. Én már (főleg ekkora) CRT-t nem használnék.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Csak az az apró különbség van egy 90k-s " PC és egy PS3 vagy X360 között, hogy ha a PC most még jó játékra, a konzolok meg 6-8 év múlva is ugyanolyan jók lesznek.Azaz az akkori legújabb gamek is épp úgy futnak majd, mint a mostaniak! És ez igen csak nem lényegtelen körülmény! Addig te az kb. 5-6 alkalommal cseréled/fejleszted a konfigod.
Egy gamer PC egyedűl csak az FPS gamekben jobb egyértelműen. Eszembe sem jutna már pölö autós játékot játszani PC-n, sőt már TPS-t sem.
És egy PS3 esetében ennél sokkal de sokkal többről van szó. -
zoli03
őstag
válasz szasanyi #15461 üzenetére
És 6-8 év múlva is ugyanúgy fog kinézni rajta a játék, mint most. Körülbelül olyan lesz az akkori képi világhoz képest, mint most a PS2. Szerintem meg autós játékot mindegy hogy melyiken játszik az ember, ha van egy jó kormánya meg egy 24"-os monitora, PC-n is jó az.
-
szasanyi
félisten
válasz zoli03 #15462 üzenetére
Nem, mert anólag karokkal sokkal jobban irányítható. Én kimondottan útálom a kormányt, mert NEM olyan mint az igazi.
És ez sem, mert a grafika fejlődik. Jól érted, nem a PS3, hanem a grafika. Játszottál PS2 konzollal? Nézz meg egy 6-8 éves gamet, és nézd meg a God of War-t, majd annak a 2. részét! Nem véletlenűl kapott technológiai díjat. És a PS2 ugyan az 10 éve.
Igaz, nem lesz akkor változás mint a PC-s grafikában, de cserébe a játékélmény és játszhatóság többnyire jobb. Mert a grafika nem minden.
Ezzel NEM akarok PC vs. konzol vitát nyitni, de azért még is nagy hülyeség, hogy PC-n emuláló szoftverre ugyanolyan jó játszani egy konzolos játékkal mint egy konzolon. -
TreZ4
csendes tag
válasz szasanyi #15465 üzenetére
Ugyanúgy fejlődik,optiomalizáció stb...Tapasztalat nekem Classic Xboxom volt,na jo az fps nem olyan yo rajta,de rakat olyan szoszerint játékélményre gyurt gamma van rá hogy Pc meg csak hirből sem hallasz olyat Na meg az az érzés hogy megveszed/letöltöd és ahogy azt megalkották ugy fog menni,nem kell Low detail meg egyébb kompromisszumokba belemennide nem is kell ezeket összehasonlitaniAmugy Off a téma sztem
-
zoli03
őstag
válasz szasanyi #15465 üzenetére
Én nagyon is szeretem a kormányt (lehet hogy Te valami rosszabb félét próbáltál, és emiatt nem szereted őket). Játszottam PS2-n többféle játékkal is, köztük a Test Drive Unlimited-del is, és össze se lehet hasonlítani a PC-s TDU grafikájával. Irányíthatóságban is sokkal jobb PC-n (persze csak kormánnyal, nem billentyűvel). És nemcsak a grafika miatt játszok, az F1 Challenge 99-02-vel nagyon sokat játszok, meg a GTR 2-vel is, és egyik se igazán szép, de a játékélmény kárpótol.
Az emulátorok szerintem is hülyeségek, még teljesen jól működő PS2 emulátor sincs tudtommal (nem tudom minek PS2-es emulátor, amikor szinte ingyen meg lehet venni ma már). -
szasanyi
félisten
válasz zoli03 #15467 üzenetére
A jelenlegi PC-t és PC gameket nem is PS2-vel, hanem PS3-mal vagy X360-nal kell összehasonlítani. Nekem előbbi van (PC mellett), és csak egy 82cm HD tévé, de egy MGS4 vagy Burnout Paradise, UDF - és sorolhatnám - ütős grafikával és hibátlan játszhatósággal párosul. És ehhez nem kell semmit tenni, csak a lemezt be. Imádom!
Ennek ellenére FPS => PC. Ez határozott vélemény, mert kontrollerrel 1szerűen nem meg olyan gyorsan és pontosan, hogy jó legyen.
És az ominózus kormány egy Logitech Momo Racing volt, amit azárt nem mondanak rossznak a kategóriában. Nálam nem nyert.
Na, de tényleg, már be is fejeztem, és nem OFFolom szertendő szét a topikot. -
őstag
válasz szasanyi #15468 üzenetére
Kívancsi vagyok, milyen lesz a Burnout Paradise PC-re... Remélem, méltó marad a sorozat híréhez.
Nekem soha nem volt konzolom, de az analóg Joy-t egyszerűen nem bírtam megszokni, amikor haverral egy hétig N64-en toltuk a Beetle-t meg a Perfect Darkot. Annyira más világ a kettő. Nekem WASD + egér, meg a MOMO, neki meg a Joy a természetes.
Ha utánam dobnák, szívesen elfogadnék egy PS3-at, tudnék vele azért mit kezdeni, de nekem még tökéletesen jó a PC is. Néha van egy kis nyálcsorgatás a konzolos játékokra, mint pl: GT5, dehát sajna ez van. Mondjuk, ez fordítva is igaz lehet, mondjuk a STALKER, meg a Crysis esetében.Icewolf || kósza ||
-
Ti4x
aktív tag
válasz szasanyi #15461 üzenetére
És amikor meglátom , hogy ami játék PCre 8000Ft , konzolra meg duplaannyi (16), akkor megintcsak elgondolkodom. ( ) Ha meg kijön az emuja , akkor szintén. A 90k-s PC viszi az xbox360as gráfot , ha most én hirtelen a Geas Of Warra gondolok például. PCre is ugyanúgy lehet venni joyt , kormányt , hogy kényelmesebben játszuk a gamékat , plusz még filmre , netre , programozásra, szerkesztésre , stb....... jó. Mindenfélét lehet vele alkotni is , konzollal sokkal kevesebbet , és ha konzol mellett ezeket is szeretné valaki csinálni , venni kell egy igaz olcsóbb gépet , ami szintén lóvé. Bár az újabbakat (PS3 , X360) talán már böngészésre lehet használni , ezt nem tudom. Aztán beszélhetek ilyen csunyaságokról , hogy bizonyos alkatrészt szoktak még a konzolokba teteni , hogy vigyen olyan DVDket , amiket addíg nem vitt... Szerintem szépen fogalmaztam és ez is plusz 20-25 ezer forint általában. Nagyon sokáig konzoloztam , tudom azért a dolgokat és még vannak konzolok körülöttem , ismerőseimnél. Én pedig simán játszok autós játékot PCn is , ha épp ahhoz van kedvem , semmi különbség nincs. Egy X360 kiadástól számolva 3 év múlva is ugyanolyan marad a vasa miatt , egy PC 3 év múlva pedig igaz addíg már lesz benne cserélve , de jobb kinézetet biztosít a játékoknak. Gondolok itt mondjuk egy Bloodlines-Gears of War párosításra , amik ászok voltak gráfban nálam a maga idejükben , pont 3 év van közöttük és gépet csak egyszer cseréltem , mindkettő full gráfon ment. Én meg maradok egyenlőre a PCnél , de simán leülök 360 mellé isjátszani. Ezt az egészet nem is neked írtam szinte , hanem magamnak... A fene akar téged meggyőzni... Aki PCt választ , jól teszi , aki konzolt , az is , aki meg mindkettőt , annak meg sok pénze van.
-
TreZ4
csendes tag
Amúgy megvan a gép Ipon oldalról számolva,hát lefele kerekítettél de teljesen okéWinyót Sata250Gb-ről váltottam Sata2 80Gb-re.És PALIT 8600GT Sonic 256MB DDR3 PCIE-vel.Optikai meghajtót kihagytam mert az van.Igy a vege kicsivel 65K fölött tehát teljesen okéMár csak felkell hívnom ha elintéztem a kiadásaim és megvanVállalnak amúgy ott összeszerelést?
*Elvileg ez a Sonic kiadás rendesen felül teljesít a szimpla Gf8600GT társainál...Hát ha ez igaz az csak jó,bár nemtudom
[ Szerkesztve ]
-
Gordiann
őstag
válasz sagesz93 #15407 üzenetére
Köszi szépen! Ezt megfogadom.
Gigabyte 11k-es lap és 2180 tökéletes. 2x1gb 1066mhz ram, hozzá FSP300 (kérdeztem, viszi a 3850-et is)
De most nem tudom hogy megéri-e nekem ehez venni egy 3850-et, vagy elégedjek meg egy 8600-al...?!?!
Moncsi felbontásom 1680x1050, de hát hozzászoktam a kisebb felbontásokhoz eddigi "pályafutásom"-ban.GTA-t szeretnék majd én is játszani mindenképpen... vegyem szerintetek a 3850-et?
Köszike
-
Guargumi
tag
aki otthon van a notebook vga kártyákban segitsen pls:
ATi Radeon HD3470 256MB vagy
nVidia GeForce 8400M-G 256MBmelyik a kevésbé gyenge?
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
-
newgamer
aktív tag
Én is inkább vennék egy Xbox360-at, de két dolog tart vissza, pár játék, ami csak PC-re jelent meg, vagy jelenik meg, és az Xbox360 híresztelések, hogy sok elromlik belőle és egyéb hibái.
De azért kíváncsi leszek, a megint újított Xbox360-ra, az hogy fog szerepelniStratégiai és FPS ami jobb PC-n
-
Gordiann
őstag
Oks. akkor ráteszem azt az 5k-et... 3850 lesz.
Köszi
-
MZsoltee
veterán
Azonos árkategóriában egészen 50k ig mindenhol most épp az ati van előnyben.
A 3850nel tuti nem szívod meg, sokkal erősebb kari mint a 86GT, a 86GTvel egy szinten kb az x1950 van ati oldalon.[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Ti4x
aktív tag
válasz newgamer #15484 üzenetére
Én is amikor a 86GTm vettem , 4et kellett volna rádobnom , hogy x1950pró legyen vagy x1950gtre , már nem is tudom , de aztán mégis maradt a GT... Mondjuk az a 256 bit meglátszik az Atin. A Sapphire tényleg jó márka Atiban. Az Asusnak meg jó alap hűtése van néha , mint pl a 8600GTmnél , azt írják , Up to 14fok cooler than the reference boards. És tényleg jó a hűtése.
[ Szerkesztve ]
-
Ti4x
aktív tag
válasz newgamer #15490 üzenetére
Gondolom , hisz a 86GTm visz nagyon sok mindent highon még. Tejóég... A 3870nek ennyire lement már az ára... 21ért simán bestbuy már. Mondjuk látom a 88GT is leesett 25re... Amikor haver vette , még 44 volt és nem is olyan régen...
[ Szerkesztve ]
-
Ti4x
aktív tag
Hát a Geforcenál voltak ott érdekességek régen , emlékszem a span 64 megás (ha jól emlékszem mx440ét) verte valami másik sima 32 megás... A Sapphirenál énis azon gondolkodom , mi lehet a különbség a lite és a full között... De nem tudom.
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Elkezdtem beszerezni a gépemet , vééégre
Csak sajna elég macerás :
vinyó ( 640-es WD ) , procihűtő ( hiper 212 ) : A4teamból
vga ( sapphire 4850 toxic ) : ebolt.hu
többi , és összeszerelés : ipon.huvinyó , procihűtő hétfőn lessz meg
vga-t hozza valamikor a futár
utána ( kedd? ) meg megyek iponba a cuccokkal.Ugye szerintetek se rontottam el semmit , és jó módon szerzem be a dolgokat?
Uj nickem : Phvhun
-
Ti4x
aktív tag
Azért ez itt elég forró , így leértékelve...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magisk
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen NAS-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest