Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nx
csendes tag
A smartshifthez kell egy szervomotor az egérbe. Ez csak az MX Revolutionben van, semelyik másik egérben sincs. Az MX1100-ban és az RX1500-ban csak annyit fejlesztettek, hogy felülre raktak egy gombot retesz helyett, de az továbbra is mechanikus, tehát nem is programozható át, illetve a motor hiánya miatt szoftveres váltás sincs.
(itt van egy kép a setpointról, nincs a listában a váltógomb, mert nem szoftveres)
-
Nx
csendes tag
MX Revonál újabb setpoint már szinte mindent enged, egyedül a keresőgombra nem engedi a középső klikket, de az egy xml hekkeléssel kijavítható
Nem tudtam hogy a nanonál a görgőt lenyomva kell váltogatni (és át lehet állítani szoftveresen), és azt sem értem hogy egy notebookegérbe (ahol méret és fogyasztás fontos szempont) miért szerelték be a szervót. Ha viszont már belerakták, akkor miért nem tudja a smartshiftet?
Viszont az rx1500-on és az mx1100-on nem fog segíteni az überoptions, pedig szerintem a sebességfüggő váltogatás a legjobb benne, szinte csak azt használom az mx revon, úgyhogy sajnálnám ha ezt a jövőben kihagynák az egereikből.
-
Nx
csendes tag
A Logitech fórumban sem volt tisztában egy supportos hogy mi a helyzet, de utána kijavította magát, hogy nincs benne. Lásd itt
Ami viszont vicces, az ez a kép. Ott virít a shift scroll modes.Ami az RX1500-at illeti, szerintem nem túl jó választás. A logitech a felsőkategóriában király, de az RX1500 árszintjén van pl. az A4tech X710-fs, amit itt is sokan agyondícsértek, vagy az ms intellimouse explorer, ami tud tilt wheelt, igaz optikai és nem lézer, és nincs varázslendkereke, de az IMHO sokat nem is ér smartshift nélkül, és cserébe van két oldalsó gombja.
bbird, SOAD19: Naigen, trust a legnagyobb logitech másolda, és ők pofátlanok is, a genius legalább picit másmilyenre dizájnolja őket. Én élőben csak egy trust egeret láttam, egyszerűen pocsék. Rossz az anyaga, ragad és nagyon kellemetlen érzés, a görgője meg felfelé görgetve beakad. Megpróbálták ugyanis megcsinálni a billenthető görgőt ócsón, de epic fail lett a vége. Inkább kerüljétek.
[ Szerkesztve ]
-
Nx
csendes tag
A DA nem teljesen szimmetrikus, kicsit kidudorodik a jobboldala, nem tudom ez mennyire lenne zavaró. Ellenben a Salmosa és a Lachesis tökéletesen szimmetrikusak. A Lachesisnek ráadásul mindkét oldalán van két gomb, plusz még kettő a görgő mögött, viszont ezért jó nagy árat kell fizetni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 11 Pro LTE !
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- Logitech Logi Dock Dokkoló
- Tado Smart AC Control V3 + okosotthon, klímavezérlés, klíma okosítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs