Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szevaszam
csendes tag
Sziasztok!
Kompakt gép után váltanék az első DSLR-emre, kezdő, belépő szintű gépet keresek kb. max 100-125e Ft körül. Tudnátok ebben segíteni? -
Szevaszam
csendes tag
válasz hibavissza #44086 üzenetére
Nem szeretnék túl sok obit hozzá, kezdésnek egy, utána talán még egy de nem többet egyelőre.
Melyik belépő tükrös gép jöhet szóba a fenti MILC-eken kívül? -
Szevaszam
csendes tag
Sziasztok!
Kezdőként szeretnék komolyabb gépre váltani kompaktról, azt nem tudom hogy MILC vagy DSLR ajánlott, ezt rátok bíznám
- Gépre szánt összeg?
Teljes pakett álljon meg 150.000 Ft-ban- Felhasználás?
Tájkép, épület, családi események- Méret számít? (Súly, foghatóság, hordozhatóság, strapabíróság).
Hordozhatóság fontos, és egy picit nagyobb kézzel rendelkező embernek is jól fogható legyen.- Videóra szükség van ?
Átlagos minőség elég, videókamera van erre a célra.- Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
Inkább új vagy garanciális használt.- Egyéb kívánság, speciális igények?
Ezt passzolom, egyelőre nem jut eszembe.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Szevaszam
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő fotósnak melyik MILC-et ajánlanátok inkább (150e Ft-os budget a gépre+obira):
- Sony Alpha 6000
- Panasonic GX-80Jelenleg közel egy árban vannak. Tipp?
-
-
Szevaszam
csendes tag
Sziasztok!
Új gép vásárlásán gondolkozom a gép és obi kb. 150-170.000 Ft közötti keretet szánok rá. Főleg a fotózás elsajátításához és tanuláshoz keresek gépet, elsősorban tájképeket és családi képeket szeretnék vele csinálni. DSLR vagy MILC vonalon nem tudok állást foglalni, viszont elég nagy kezem van hússzú ujjakkal, így nem lenne baj ha kényelmesen fogható lenne a készülék.
A következőket néztem:
- Sony Alpha 6000 (ezt fogtam kézben, nem tűnik túl kényelmesnek, de megszokható)
- Panasonic GX80
- Nikon D3500Szerintetek melyiket érdemes megvenni?
[ Szerkesztve ]
-
Szevaszam
csendes tag
Sziasztok!
Nikon D3500-val hobbi szinten fotózok, azonban elgondolkoztam a váltáson, jobb fókuszrendszer és kevés fénynél jobb minőség készítése miatt.
Általában ilyen képeket csinálok
Gondolkoztam már mindenen D7500-on APS-C vonalon maradva, FF vonalon használt D750-en vagy hát ugye a MILC-eken (Nikon z6 II vagy Sony A7 III). A cél az lenne, hogy egy hosszú távon megérős rendszer legyen
Szóval most úgy érzem el vagyok veszve egy kicsit és szívesen meghallgatnám a véleményeteket. Köszi![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 10
- Spórolós topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xbox tulajok OFF topicja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs