Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin_Shield
őstag
Kb. 2/3 FÉ adódik a szenzorméretből azonos fényerejű optika esetén. Nem kevés, de nem is fogod tőle lepisilni a bokádat. Felhasználás függő persze, én sok év APS-C után váltottam 6 éve m4/3-ra, és sosem éreztem, hogy bezzeg ha APS-C gépem mennyivel jobb képeim lennének...
A képarány leginkább ízlés dolga, portrénak szerintem általában jól áll a 4:3, a 3:2 meg nem annyira, tájkepeknél meg fordítva. De ez az LX100 esetén a legkisebb probléma, multiaspect a szenzor, egy kattintással kiválasztod a neked tetsző képarányt
Félreértés ne essèk az XE3 vagy az a6400 jobb gép mint az LX100, főleg minőségi üveggel megtámogatva, újabbak, többet tudnak. Csak árban már kezdünk nagyon elszakadni a kezdeti 600EUR-tól. De ha elindult a vezérhangya a váltás miatt akkor lépd meg, úgysem leszel nyugodt máskèpp
Én a Fujit választanàm a 18-55-tel összességében szerintebb jobb kombó mint az a6400 a 16-50-nel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Öregszem
- BestBuy topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Házi hangfal építés
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Hardcore café
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.