Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyro1411
tag
Sziasztok!!
A Corsair H 50 vízhűtéséről szeretrnék kérdezni.
1.
Ki lehet-e cserélni a víz csöveket?
2.
Hekkora időtartam várható?
3.
Milyen gyakorisággal kell cserélni a hűtőfolyadékot? -
spyro1411
tag
Helló!
Egy kérdésem lene
Nemrég vettem egy Antec nine hundred two számítógép házat és tervbe került a gyári cpu hűtő lecseréllése....
Még nem igazán nézegettem mert nem nagyon tudom h mekkora is férne be
Ezért fordultam a tapasztalt fórumozókhoz azaz hozzátok -
spyro1411
tag
Aha kösszönöm a válaszokat
Most h egy kicsit utána is néztem má látom hogy belefér akár egy Prolimatech Black Series Megahalems is vagyis nem kell aggódnom ennél nagyobb hűtőre már úgysem lesz szükségem... -
spyro1411
tag
Helló fórumozók
Azt szeretném megkérdezni hogy ha nagyon nehéz a cpu hütő mondjuk 1kg akkor az miért akkora baj?
Most ahogy olvasgattam a vízhütésről meg ilyen fórumokon jártam ott mindazt írják hogy nagyon meghajlítsa a nyákot a nehéz léghütés meg satöbbi de az miért akkora nagy baj?
Kérlek magyarázzatok nekem -
spyro1411
tag
aha
De akkor nem értem hogy mi a gond a léghütéssel mert akkor nálam egy ilyen víz vs levegő ből a levegő kerül ki győztesen
Jah valmi olyat is olvastam hogy az ilyen extra szuper nehéz(kicsi túlzás ) hütőket csak fekvő gépekbe ajánlják páran... -
spyro1411
tag
Helló! Már megint én zavarok
Most az lene a kérdésem, hogy egy Prolimatech Megahalems Black Series hűtő ilyen ventikkel lehagy hűtési teljesítményben egy Noktua D14 et vagy egy Thermatake Friot?
Olvasgattam de csak annyit találtam, hogy csúcskategóriás cpu hűtők közé sorolják...
Ha veszek hozzá 2 jó minőségű ventit akkor az ára a D14 el vetekszik és akkor má vehetek egy corsair H80 at is de ha ráver a D14 re pár fokot szerintetek akkor tuti hogy ezt veszem.
Esetleg ha valakinek van ilyen hűtője akkor képeket is várnák tőle
Előre köszönöm a hasznos tanácsokat -
spyro1411
tag
Az a gondom a D14 el hogy randa a ventije és a hűtő se nem néz ki valmi szépen ha lecserélném a ventiket má egy corsair H100 ára van benne...
És ez a D14 mennyi fokkal jobb mint a Prolimatech?
Egyik kritérium nálam, hogy nézzen is ki valahogy ez persze ízlések és pofonok de mondja valaki a Prolimatech Megahalems Black Series re hogy randa.
Meg ahogy így nézegettem láttam hogy nem csak ilyen ezűstős színben hanem feketében is kapható cpu hűtő ezért fogott meg annyira a Prolimatech.(fekete színü plexis házba menne)
De ha egy Proli vs D14 ben 2-3 fok különbség a D14 javára akkor még mindig a Proli a nyerő nálam a corsair A70 re is kacsingattam de gondolom az egy kicsit hangos lehet...
Meg ez a kialakítás dolgon is gondolkodtam.
A D14 nek jobb a kialakítása mint a Prolinak.Csak ne lennének azok a randa ventik
Nem tudom, hogy miért de én mindig annyit gondolkodom valami vételén, hogy mire megérkezik addigra már valahogy nem annyira szokatlan, hogy ottvan a sok kép és tervezés miatt
Most is valmi olyasmi van -
spyro1411
tag
Jah ezt én is így gondolom...
De esetleg valmilyen teszteket nem tudnál linkelgetni? Mert én nem nagyon találtam -
spyro1411
tag
Nah találtam tesztet gondolom ez 12cm-s ventivel lett tesztelve és így van nagyjából 2 fok különbség ami szerintem nem sok.
Hát figyelj már írtam, hogy ez így ahogy neked van lecserélt ventikkel szépen fest de én nem tudnám elviszelni a barna lapátokat és a krémszínű keretet a kék katódcsövekkel és a kék ventikkel bevilágított házamban... És ha már cseréllem a ventiket akkor inkább egy corsair H100... -
spyro1411
tag
Nah most ahogy olvasgattam felmerült bennem egy kérdés...
Proli Armageddon vagy Proli Megahellems black series melyik a jobb illetve verik a D14 et? -
spyro1411
tag
Helló!
Nah sok gondolkodás után úgy döntöttem, hogy mégis a Prolimatech Blackseries Megahellems et veszem, és hozzá 2X14cm-s ventit csak nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen.Most ebben kérném segítségeteket...
Ami fontos lenne: Vagy kék vagy semmilyen led ne legyen rajta.
Nem muszáj hogy most legyen extra lassú meg halk ha szabályozható
Jó légszállítás
Max 13€ lehet az áraHa valaki tud egy ilyen ventiről az legyen szives írni eddig ezt találtam kíváncsi lennék a véleményetekre...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest