Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A következő felhőd otthon lesz
- Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballington
addikt
szasztok!
asszem én is lecserélmem az billentyűzetem, mert már elég régi, igaz minden gomb teljesen tökéletesen működik, semmi kopás nincs rajta, de most nagyon tetszik a Genius Slimstar ([link])
mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban? esetleg más fajta? olyan 3-5k körül gondoltam, meg h legyen multimédia meg internet gombok (Word Excel nem fontos).
A Genius-ok milyenek ilyen tekintetben? elég olcsók, és van választék.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
ballington
addikt
na most elértem a topicjában addig a részig, ahol írták, h 3 hónap után eltűnnek a sűrűn használt gombokon a betűk...hát ez nagy gáz, az Én Hurricane KB-9810 -esemet kb. 5-6 éve használom, 3 éve rendszeresen ET-zek (wasd-kombinációk) és meg sem látszik, h azokat használom)
ebből látszik, minél dizájnosabb egy bill, annál szarabb strapa terén. lehet mégsem cserélem le.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
-
ballington
addikt
Logitech internet 350-ról vannak tapasztalatok?
ilyet néztem ki, magyar kiosztással...fps-t gyakran játszok, nemtom ez mennyire lenne jó hozzáAki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
ballington
addikt
cégnél van egy lx710-es, annak a gombjai nagyon tetszenek, kár hogy olyan béna számomra a kiosztása, ráadásul a CL, Numlock és csroll lock visszejlző lámpák is hiányoznak róla.
ha az internet 350-esnek is ilyenek a gombjai, az tök jó lenne.
esetleg másik ilyen bill-ezetAki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
ballington
addikt
errőla billentyűről mik a tapasztalatok?
szeretnék venni egy minőségibb bill-t, max 9-10e-t adnék ki érte.
Sima kiosztásút szeretem: 2 soros ins/del gombsor
legyenek rajta multimédiás gombok, a vékony klav nekem nem hiszem hogy bejönne
egyéb esetleg?Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
ballington
addikt
válasz ballington #3064 üzenetére
UP!
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
ballington
addikt
Hello, max 5k-ig keresek valami egyszerűbb bill-t, sokat nem gépelek rajta, viszont fps néha igen, így olyan kellene, ami nem zavarodik meg, ha több gombot nyomok le rajta 1x-re. Magas gombosakat nem annyira szeretem. A hang se annyira szempont. Köszi
Amiket eddig néztem: logitech k120
microsoft wired 200, 600[ Szerkesztve ]
-
ballington
addikt
Sziasztok!
Cooler Master MasterKeys Pro M létezik magyar kiosztással és barna vagy prios switchekkel?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest