Hirdetés
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A következő felhőd otthon lesz
- Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz GeriCool #12251 üzenetére
Ez gyakorlatilag ugyanaz, mint a Genius KB-G235, csak háttérvilágítás van hozzá -- egyszerű billentyűzet, semmi extra, tényleg csak a legalapabb igényeket elégíti ki. Ha nem gépelsz túl sokat, akkor vállalható, lényegében a szokásos olcsóbillentyűzetes színvonalat nyújtja.
-
do3om
addikt
válasz GeriCool #13832 üzenetére
Én is ilyet keresek de semmi.
Mondjuk sokkal jobban megfizetném de 20e fölé nem mennék. Ami még számít hogy jó legyen a világítása, játékban nem annyira felülről látsz rá mit aki gépelni akar rajta, így a gombok mellett jobban látszik a nem pontos megvilágítás fénye ami zavaró lehet. Meg nekem nem kel csak kis csuklótámasz, némelyikre meg fix rögzítésű nagyot raknak.Én is úgy vagyok vele hogy ami tetszene azt annyira gagyinak írják hogy nem merem megvenni.
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
do3om
addikt
válasz GeriCool #13835 üzenetére
Fontos!!
Na igen a giga 8100 miatt már írtam 2x a PCX-nek de egy baszott válasz nem adtak. Azt tudakoltam milyen verzió van nekik (narancs vagy kék ledes), meg mennyire gyakori a panasz rá.
Amúgy ez nagyon tetszik, már néha úgy voltam megrendelem és ha szar egyből vissza és elállok a vásárlástól a pénzt meg kérem vissza.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
mqm
senior tag
válasz GeriCool #13855 üzenetére
MODE COM MC-9006
Mire akarod használni? Mert olvasta itt valaki forumon róla ,hogy volt 1 vásárlónál akinél beakadt a gomb..
Nálam ilyen nem fordúlt elő ,de lehet ,hogy egy vad game közben előfordulhat.
Ilyen occón magyart+pislákolósat aminél nincs hiba nehéz lellni.
De egy próbát meg ér szerintem![ Szerkesztve ]
-
borat26
aktív tag
válasz GeriCool #13863 üzenetére
Szia!
Nekem ma jön meg az A4Tech KD600-L billentyűm. Ha van még pár nap türelmed, akkor használatba vétel után elmondom a véleményemet róla. Igaz, hogy te a KD800-L típust linkelted, de abogy látom, csupán a plusz gombok elhelyezésében különböznek egymástól.
Üdv: Imi.
[ Szerkesztve ]
ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
Khaosz55
addikt
válasz GeriCool #13870 üzenetére
A győri Média Markt-ban néztem.
ki van rakva vagy 40 billentyűzet. Ez volt a leghalkabb még a logitechnél is jóval halkabb volt. Csak membrán hang, de még a műanyag gombokat sem hallottam pedig tekergettem jobbra balra. A space és enter szokott kritikus lenni és tök halk volt. Ráadásul a széles space tök jó.
Igaz nekem most 1 hónap red kapcsolós Osmium után már furcsa a membrános. Ennek nem volt semmi hangja. Azt nem tudom mennyi ideig lesz hangtalan.
[ Szerkesztve ]
-
Raggie
őstag
-
mqm
senior tag
válasz GeriCool #14085 üzenetére
En a is rendeltem 1-et!
Regen volt ilyenem csak angol kiosztassal, nincsenek nagyon mar emlekeim rola de szerintem semmi bajom nem volt vele, csak a nyelvel.
Kezdek mar belefaradni a bill. vadaszasba.
Remelem ez mar jobban be fog jonni mint az eddigiek.
Koszonjuk a leirast rola.
Egy kerdesem lenne:
- nagyon zavaro ahogy a billentyuk alol kisut a led fenye? -
Kuruc2
senior tag
válasz GeriCool #14142 üzenetére
Pedig azt hittem két év lesz mire kér bicskával kinyitja azt a papírcsomagolást.
Majd megállaptja hogy gecijó, úgy ránézésre. Fejelgettem azt asztalt kb.http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- Gumi és felni topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest