Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Hiányzik a gamer érzés
- Mára elég volt a reklámokból
- Szólánc.
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Biztonságosabb SSH
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMS
őstag
válasz kolopele #98618 üzenetére
Ha elviszi a k-s procit is akkor nem is nézegetem tovább a Z-s lapokat.
Gondolom az új videókártyáknál sem fog sokat. számítani a ram sebessége(rtx 30-as széria vagy az új amd,persze ha lesz normális áron majd egyszer)
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
BMS
őstag
válasz kolopele #98623 üzenetére
Ja,én az overall értékelést néztem ott elég gyér az asrock
Ha viszont egy év múlva leváltanám a 10400-at egy 10700f-re(ha tartja ezt az árat akkor ez reális) akkor lehet jobban megérné venni max 70k-ért egy Z-s lapot."You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
z123456z
őstag
válasz kolopele #98636 üzenetére
Ez nekem kínai. Nem 65W eleve a 9700? Laikusként az is furcsa, hogy egy szinten emlegettek egy belépő i5-t egy épphogy kifutott i7-tel. Nem értem ezt az egészet.
Egyszerűen fogalmazva, az elképzelt páros előrelépés a meglévőhöz képest, vagy inkább olyan, mintha papír repülőket hajtogatnék a ráfordított pénzből, és egy hídról reptetném öket?
Mert ha 1200-ba kezdünk, az megint egy végeláthatatlan költekezést indítana el. Ez a nagy félelmem.[ Szerkesztve ]
-
z123456z
őstag
válasz kolopele #98634 üzenetére
Szóval azt mondjátok, hogy ezzel a Mortal lappal tutira nem fogunk később sem korlátokba ütközni? 1200-on belül használható bármeddig, amíg nem érdekli a fiamat a húzás? Jól értem? Akkor lehet, hogy meglepem egy 10700f-fel, ő meg vegye meg a lapot. Vagy egy 10500+ a Mortal.
Már annyira összezavarodtam. Tulajdonképpen hol jön ki egy i5 és egy i7 vagy az i5 variációk közötti különbség?[ Szerkesztve ]
-
z123456z
őstag
válasz kolopele #98646 üzenetére
Még jó, hogy mondod a monitort. Az már megvan pár hónapja, valami LG fhd 144hz, talán 27". Számomra érthetetlen multikkal szokott játszani főleg, a haverjaival.
Akkor szerintem ez lesz. Sokadszor is köszönöm.
Ja, még annyit, hogy minden mai lap kezeli az RGB kütyüket? A házat már megvettem ( Lancool 215, kíváncsi leszek rá, hogy milyen ) neki karácsonyra, de elkapta az RGB őrület.[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz kolopele #98854 üzenetére
Ok. köszi, akkor bármelyik jó választás lenne, bár nekem a giga kinézetre jobban bejön, de ez részlet kérdés lenne....
vagy esetleg még 1k difivel a ASUS TUF GAMING B460-PLUS is lenne
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
-
totig
tag
válasz kolopele #98880 üzenetére
Nyilván ez kitesztelt beállításokat jelent. Korrigálok, 70 fölé ment a max. amúgy. Ez itt 10 kör IBT very high után.
-
palfitom
félisten
válasz kolopele #98918 üzenetére
Igen, sajnos nap mint nap változnak az árak.
Csak az zavar, hogy kért, majd kapott egy konfigot, ami belefér a keretbe, de nem szól, hogy mégis esetleg kellene rajta faragni, mit csináljunk. Megy topikról topikra (vga, táp, alaplap, stb.), és olyan "csodákat" húz elő, mint Gigabyte H410M H, vagy CHIEFTEC GPS-600A8.
Mindegy...Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
bisiz
tag
-
őstag
válasz kolopele #99133 üzenetére
Amit linkeltél az még beleferhet. Nem akarok túl sokat költeni rá, próbálnam minél kevesebb összegből összerakni a gépem. Viszont az jó lenne ha egyszer még is játszani szeretnék nem kellene mindenből azonnal újat vennem. Más márka is teljesen jó igazából én csak az árá néztem. Köszi még egyszer
-
havri1
félisten
válasz kolopele #99155 üzenetére
Köszönöm!
Memória kimaradt, ezt ajánlották még itt a fórumon:
G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz (F4-3200C16D-16GIS) 20000 Ft 3 év
GIGABYTE B460M AORUS PRO tetszik, látszódni fog a házban, amellett voksolnék, mindjárt kérdezem van e raktáron. Árak régiek, némileg módosultak.[ Szerkesztve ]
havri
-
senior tag
válasz kolopele #99161 üzenetére
Igen, de mivel IGP volt és ott számít, továbbá három nap tesztelés és próbálgatás után sem volt gond, úgy adtam oda az ismerősnek.
Pontosan ilyen RAM-okat használok - igaz csak @2400 -, de még nem volt gond az elmúlt 2 évben az 1T-vel. Fesz emeléssel XMP szerinti profilban már csak magamnak merném próbálgatni az 1T-t."... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
senior tag
válasz kolopele #99163 üzenetére
Abszolút jogos. Nem értettem félre. Csak írom a tapasztalataimat,
pl. 4 modulnál meg sem érdemes próbálni, ott szigorúan 2T.
Volt nálam egy másik gép is napokban; i7-7700 mezei A-data 2400-as RAM párral, ott megpróbáltam az 1T-t, de nem éreztem OK-snak. Maradt kettőn és AUTO-n minden. Igaz, ott volt DVGA is.Száz szónak is egy a vége, lehet hogy jobban jár a 3200-as G.Skill-lel, mint egy alig olcsóbb 2667-es párral. Bárki.
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
palfitom
félisten
válasz kolopele #99210 üzenetére
#99211 + pl, pl:
"Realtek RTL8125B 2.5Gb lan van rajta ami nem probléma mentes, így lehet kell venni bele egy lan kártyát. Ezen felül szinte minden értelmes lapon az van (pár napja ki volt itt beszélve a téma), így ez a hiba gyártó független."Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Interactive Brokers társalgó
- Most már kódolni is tudja az AV1-et a Vulkan Video 1.0-s API
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest